Απόκτηση golden retriever

Golden

Member
27 Αυγούστου 2013
9
0
Γειά σας κι απο μένα! Εδώ και καιρό θέλω να απόκτησω ενα golden κουταβάκι .Εχω διαβάσει παρα πολλές πληροφορίες απο το φόρουμ αυτό και θα αρχίσω να βλεπω εκτροφείς στην Αθήνα.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως κάποιοι έμπιστευεστε εκτροφείς απο Βουλγαρία π.χ και είστε σίγουροι οτι παρουσιάζουν την αλήθεια στο site τους ..
Επίσης μου είπε καποιος φίλος στο Facebook ( ο οποιος εχει τέτοιο σκύλο ) το να μου δώσει σκύλο απο σπίτι !!!οταν τον ζευγαρώσει !! Εγω θέλω να έχω καθαρόαιμο σκύλο για όλους τους λόγους που αναλύονται στο φόρουμ .Μονο που δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα εαν πάρω θηλυκό ,γιατι θα το έχω μεσα στο σπίτι ..Καποιος μπορει να με διαφωτίσει σε αυτο ? Ευχαριστω για την υπομονή σας !!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Γειά σας κι απο μένα! Εδώ και καιρό θέλω να απόκτησω ενα golden κουταβάκι .Εχω διαβάσει παρα πολλές πληροφορίες απο το φόρουμ αυτό και θα αρχίσω να βλεπω εκτροφείς στην Αθήνα.Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το πως κάποιοι έμπιστευεστε εκτροφείς απο Βουλγαρία π.χ και είστε σίγουροι οτι παρουσιάζουν την αλήθεια στο site τους ..
Επίσης μου είπε καποιος φίλος στο Facebook ( ο οποιος εχει τέτοιο σκύλο ) το να μου δώσει σκύλο απο σπίτι !!!οταν τον ζευγαρώσει !! Εγω θέλω να έχω καθαρόαιμο σκύλο για όλους τους λόγους που αναλύονται στο φόρουμ .Μονο που δεν ξέρω αν θα έχω πρόβλημα εαν πάρω θηλυκό ,γιατι θα το έχω μεσα στο σπίτι ..Καποιος μπορει να με διαφωτίσει σε αυτο ? Ευχαριστω για την υπομονή σας !!
Καλώς ήρθες! Να πεις στον φίλο σου οτι δεν κάνει να ζευγαρώνουμε τα σκυλιά μας.΄Γιατί θέλεις Γκόλντεν; Εχεις μελετήσει την φυλή; Γιατί να έχεις πρόβλημα εαν πάρεις θυλικό; Επίσης αυτό που λες για εκτροφεία εξωτερικού, σίηουρα δεν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον να σου στείλει όντως το κουτάβι που ζήτησες, γι αυτό πας εσύ, να δεις το εκτροφείο, τακουτάβια, να διαλέξεις και γενικά να έχεις μια γνώμη!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Σαν τι προβλημα να έχεις αν θα πάρεις θηλκο και θα το έχεις μεσα στο σπίτι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Γιατί θέλεις Γκόλντεν; Εχεις μελετήσει την φυλή;
Γιατί έτσι του αρέσει του ανθρώπου.
Πρέπει να 'χει κάνει διατριβή στα golden, για να θέλει να πάρει;

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Πρέπει να χει κάνει διατριβή στα golden, για να θέλει να πάρει;
Δεν ειπα αυτό αλά να ξέρεις 5 πράγματα. Και εσείς την κάνετε αυτή την ερώτηση!!! Αλλά οποτε θυμώμαστε....:rolleyes:

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Δεν ειπα αυτό αλά να ξέρεις 5 πράγματα. Και εσείς την κάνετε αυτή την ερώτηση!!! Αλλά οποτε θυμώμαστε....:rolleyes:
επειδη εσυ εχεις παρει ειδικοτητα οπως λες πανω στην ρατσα που σου αρεσει δεν ειναι ολοι το ιδιο διαβαστεροι.
επισης οταν θυμουντε οπως λες λενε ουσιωδοι πραγματα οχι σαν εσενα που απλα να γραψεις λες διαφορα εκτος απο αυτα που ρωταει ο αλλος.
μπορει να μην την γουσταρω την μαρεκο αλλα αυτο δεν επρεπε να το πεις σε αυτην οντως.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
μονη σου εκτιθεσε.
εχεις παρει ειδικοτητα χαχα

μαρεκο σορυ αλλα δεν εχω μαθει λα λεω ψεματα (οχι οτι σε πειραξε κιολας) χαχαχα

και για να πω και εγω κατι αν ενοεις το θεμα με το αιμα που εχουν τα θυληκα υπαρχουν τροποι να μπορεις να αντιμετωπισεις αυτο το προβληματακι (δεν ειναι τιποτα)

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
οκ,παω να τελειωσω το δημοτικο και μολις τα μαθω καλα θα ξαναγραψω.
λολα να ενα μηλο,λολα φερε το μηλο............
καλα τα παω ε;;
σταματαω γιατι δεν μπορω να τρεχω με 200

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Golden, η χώρα προέλευσης του κουταβιού, δεν είναι αυτή που πρέπει να σου κάνει την διαφορά και να σου προκαλεί θέματα εμπιστοσύνης. Εχουμε κι εδώ κάτι "εκτροφείς", λουκούμια!!! Οχι για golden. Γενικώς. Για golden έχουμε πολύ καλούς εκτροφείς, απ'ότι ακούω. Μόλις κατασταλλάξεις [ελπίζοντας ότι έχεις διαβάσει αρκετά, για να ξέρεις πως να κατασταλλάξεις], ότι απορία τέτοια έχεις, θα στην λύσει ο εκτροφέας σου.

Παρακολούθησε τα κυνολογικά events του φόρουμ, ή τα site του ΚΟΕ [www.koe.gr] και του ΟΚΑ [www.oka.gr], να δεις πότε υπάρχουν προγραμματισμένες εκθέσεις, όπου θα μπορείς να δεις και να μιλήσεις από κοντά με εκτροφείς και ιδιοκτήτες.

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
5-6 οκτωβριου εχει εκθεση στο ελληνικο , ειναι ευκαιρια να πας κσι να ενημερωθεις και να δεις εκτροφεις γκολντεν , γραμμες και σκυλια απο αυτους και οχι μονο !

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η Βουλγαρία (όπως και η Ουγγαρία) διαθέτουν πολύ γνωστά και καλά εκτροφεία σε πολλές φυλές!

Αν και είναι χώρες που παράλληλα προάγουν τα Puppy Mills, προάγουν όμως και την σωστή εκτροφή!

Πρέπει να 'χει κάνει διατριβή στα golden, για να θέλει να πάρει;
Εδώ που τα λέμε ναι θα έπρεπε να κάνει μια έρευνα πάνω στην φυλή που τον ενδιαφέρει!Υποχρέωση του κάθε ενδιαφερομένου είναι να ενημερωθεί για να είναι σωστός, αυτό πρώτα με τον εαυτό του και έπειτα με αυτόν που θα νταραβεριστεί!
Αυτό δεν προάγουμε και από το forum?:rolleyes:
Άρα καλά κάνει και ρωτάει!

---

Θα παρακαλέσω κάποιους αν δεν ξέρουν να κατανοούν τον γραπτό λόγο να μην αναλώνονται σε περιττά posts!
Η λέξη "ειδικότητα" που ανέφερε κάποιο μέλος και που παραφράστηκε από 2-3 μέλη αφορά την ασχολία, την σχέση και τις γνώσεις όποιες και αν είναι αυτές που αφορούν την φυλή που αγαπάμε!Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό!Εκτός και αν δεν θέλουμε...:rolleyes:

Δεν χρειάζεται να παίρνουμε σβάρνα τα topics και να ακολουθούμε και να σχολιάζουμε συνεχώς το ίδιο πράγμα...αγαπητέ tasos malinoua!
Όπως δεν χρειάζεται να γράφουμε μόνο τα ίδια και τα ίδια...αγαπητέ Logan...που δεν θα έπαιρνες ποτέ σκύλο από Ελλάδα αλλά μόνο από εξωτερικό!

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Η Βουλγαρία (όπως και η Ουγγαρία) διαθέτουν πολύ γνωστά και καλά εκτροφεία σε πολλές φυλές!

Αν και είναι χώρες που παράλληλα προάγουν τα Puppy Mills, προάγουν όμως και την σωστή εκτροφή!

Εδώ που τα λέμε ναι θα έπρεπε να κάνει μια έρευνα πάνω στην φυλή που τον ενδιαφέρει!Υποχρέωση του κάθε ενδιαφερομένου είναι να ενημερωθεί για να είναι σωστός, αυτό πρώτα με τον εαυτό του και έπειτα με αυτόν που θα νταραβεριστεί!

---

Θα παρακαλέσω κάποιους αν δεν ξέρουν να κατανοούν τον γραπτό λόγο να μην αναλώνονται σε περιττά posts!
Η λέξη "ειδικότητα" που ανέφερε κάποιο μέλος και που παραφράστηκε από 2-3 μέλη αφορά την ασχολία, την σχέση και τις γνώσεις όποιες και αν είναι αυτές που αφορούν την φυλή που αγαπάμε!Νομίζω όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό!Εκτός και αν δεν θέλουμε...:rolleyes:

Δεν χρειάζεται να παίρνουμε σβάρνα τα topics και να ακολουθούμε και να σχολιάζουμε συνεχώς το ίδιο πράγμα...αγαπητέ tasos malinoua!
Όπως δεν χρειάζεται να γράφουμε μόνο τα ίδια και τα ίδια...αγαπητέ Logan...που δεν θα έπαιρνες ποτέ σκύλο από Ελλάδα αλλά μόνο από εξωτερικό!
Σε ευχαριστώ πολύ Στέλιο! Αυτό εννοούσα και εγώ! Τις όποιες γνώσεις έχω πάνω στα Γερμανικά Ποιμενικά!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.798
20.115
Μήπως να αφήσετε πρώτα τον άνθρωπο να απαντήσει [αν θέλει], αν και πόσο, έχει κάνει "έρευνα", πάνω στην φυλή που τον ενδιαφέρει; Με το καλημέρα, είπε ότι έχει ήδη προγραμματίσει να μιλήσει με εκτροφείς. Αρα...κάποια ενημέρωση την έχει. Και άρα...η μη κατανόηση του γραπτού λόγου, επεκτείνεται κάπως, δεν βρίσκεις; Το να βομβαρδίζουμε τα θέματα του φόρουμ, με μηχανικές απαντήσεις, σε χρόνο ρεκορ, το βρίσκω το ίδιο ανεπιθύμητο, με άλλες δημοσιεύσεις.

Να κάναμε λοιπόν μια παύση, στα συμπεράσματά μας, μέχρι να επανέλθει ο/η Golden;

GSD For Life

Well-Known Member
23 Αυγούστου 2013
172
6
29
Μυτιλήνη
Μήπως να αφήσετε πρώτα τον άνθρωπο να απαντήσει [αν θέλει], αν και πόσο, έχει κάνει "έρευνα", πάνω στην φυλή που τον ενδιαφέρει; Με το καλημέρα, είπε ότι έχει ήδη προγραμματίσει να μιλήσει με εκτροφείς. Αρα...κάποια ενημέρωση την έχει. Και άρα...η μη κατανόηση του γραπτού λόγου, επεκτείνεται κάπως, δεν βρίσκεις; Το να βομβαρδίζουμε τα θέματα του φόρουμ, με μηχανικές απαντήσεις, σε χρόνο ρεκορ, το βρίσκω το ίδιο ανεπιθύμητο, με άλλες δημοσιεύσεις.

Να κάναμε λοιπόν μια παύση, στα συμπεράσματά μας, μέχρι να επανέλθει ο/η Golden;
Πολλοι αγαπητή Μαρέκο μιλάνε με εκτροφείς ή "εκτροφείς" χωρίς να έχουν κάνει την οποιαδήποτε έρευνα! Απλά ους άρεσε μια φυλή και επικοινώνησαν με εναν εκτροφέα, γι αυτό ρώτησα!

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
δηλαδη αγαπητε στελιο (θα το εβαζα σκετο στελιο αλλα αφου το εγραψες ετσι στο βαζω και εγω)
σε καθε θεμα μπορουμε αν εχουμε και διαφορετικες γνωμες;
αλλα να λεμε εδω και αλλα παραδιπλα;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα