Απόκτηση crate?

immunity

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2013
111
0
Θεσσαλονικη
Αν παρεις 6 μηνων + δεν θ εχεις τοσο προβλημα. Απλα εγω σου προτεινω αφου δεν θα παρεις
Πλαστικο κλουβι ( για να το χρησιμοποιεις και για μεταφορα σε ΜΜΜ ) τοτε παρε το σηδερενιο φραχτη (crate)
Και οχι σηδερενιο κλουβι (den). Στο σκυλο αργοτερα και 10 ωρες αστο με νερο . Απλα τοτε θα πρεπει και να το βγαζεις για τρελη εκτονωση πριν και μετα το 10 ωρο.
Απλα το κουταβι ειναι μωρο και χρειαζεται το πρωτο καιρο να εισαι αποκοντα. Αν και ντσξει δεν πιστευω να εχεις μεγαλκ θεμα με 6-7 ωρες απουσιας

dimitris_27

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2013
179
89
Κοιτα τελικα μαλλον θα παρω και πλαστικο κλουβι και crate, αφου απ οτι φαινεται ειναι και τα 2 απαραιτητα. Οσο για την εκτονωση, δε θα υπαρχει προβλημα. Οταν γυρναω απο τη δουλεια θα τον βγαζω για αρκετη ωρα. Και ακριβως επειδη στην αρχη πρεπει να ειμαι απο κοντα, ή θα το παρω τωρα(αν βεβαια βρω το καταλληλο) ωστε να ερθει μαζι μου στις διακοπες ή θα το παρω μετα από 1,5-2 μηνες ωωστε να μπορεσω να ξαναπαρω μια μικρη αδεια(για να μη μενει μονο τις πρωτες μερες).
Για crate δηλαδη δε χρειαζεται το μεγαλυτερο μεγεθος? Αρκει το 107*71*76? Το crate θα χρειαζεται και αργοτερα? Εγω φανταζομουν οτι μετα απο καποιο καιρο θα του εχω απλα ενα κρεβατι για να κοιμαται και οτι το crate θα χρησιμευε μονο μια στο τοσο. Ή το σκυλι προτιμαει να εχει το δικο του χωρο και ας ειναι τοσο μικρος?[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.111
patra
grdane.blogspot.com
οτι κρειτ και να αποφασισεις να αγορασεις ...
χωρις εκπαιδευση δεν θα αντεξει κανενα...
αγοραζεις το πλαστικο μεταφορας λοιπον..
ετσι κι αλλοιως αναφερεις οτι εισαι 24/24ωρο μαζι του..
με την αγορα του κρειτ θυσιαζεις ακομα λιγες μερες 24/24ωρο μαζι του μεχρι να το εκπαιδευσεις να καθεται μεσα... ( ρωτα το μαρεκο....)
θα σου παρει λιγο καιρο αλλα αξιζει...

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
οτι κρειτ και να αποφασισεις να αγορασεις ...
χωρις εκπαιδευση δεν θα αντεξει κανενα...
αγοραζεις το πλαστικο μεταφορας λοιπον..
ετσι κι αλλοιως αναφερεις οτι εισαι 24/24ωρο μαζι του..
με την αγορα του κρειτ θυσιαζεις ακομα λιγες μερες 24/24ωρο μαζι του μεχρι να το εκπαιδευσεις να καθεται μεσα... ( ρωτα το μαρεκο....)
θα σου παρει λιγο καιρο αλλα αξιζει...
Πλαστικό ε?? 160 ευρώ μην πάνε χαμένα έλεγα..... Σίγουρα δηλαδή με εκπαίδευση δε θα το δαγκώνει κλπ?? Ότι και να βρει άμα είναι μόνος το ξεσκίζει.

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
Παιδιά το πήραμε! Το guliver 7. Είναι τεράστιο. Ομολογώ πως δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα είναι τόσο μεγάλο. Το έβαλα μέσα στο δωμάτιό μου τάισμα μέσα νερό έξω λιχουδιές κλπ και πηγαίνει και μόνος του μέσα κοιμάται 2-3 ωρίτσες και μετά βγαίνει λόγω ζέστης πιθανόν. Τώρα πχ κοιμάται στο πλακάκι. Δεν πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να τον πηγαίνω μέσα για να κοιμάται? Καμιά ιδέα για το πήγαινε στο .....? δε θέλω κλουβί/φωλιά/σπίτι/θέση σου. Κάποια άλλη λέξη που χρησιμοποιήται? Και οποια συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!

HugoR

Member
1 Νοεμβρίου 2018
5
0
38
Παιδιά το πήραμε! Το guliver 7. Είναι τεράστιο. Ομολογώ πως δεν είχα στο μυαλό μου ότι θα είναι τόσο μεγάλο. Το έβαλα μέσα στο δωμάτιό μου τάισμα μέσα νερό έξω λιχουδιές κλπ και πηγαίνει και μόνος του μέσα κοιμάται 2-3 ωρίτσες και μετά βγαίνει λόγω ζέστης πιθανόν. Τώρα πχ κοιμάται στο πλακάκι. Δεν πρέπει να αρχίσω σιγά σιγά να τον πηγαίνω μέσα για να κοιμάται? Καμιά ιδέα για το πήγαινε στο .....? δε θέλω κλουβί/φωλιά/σπίτι/θέση σου. Κάποια άλλη λέξη που χρησιμοποιήται? Και οποια συμβουλή είναι καλοδεχούμενη!
Άσχετο με το θέμα σου, αλλά έχω μία ερώτηση. Πάω κι εγώ με την σκυλίτσα μου στην Κωνσταντινούπολη αυτόν τον μήνα (το πρώτο μας ταξίδι με αεροπλάνο). Το ευρωπαϊκό διαβατήριο φτάνει ή απαιτείται και κάτι άλλο για την μεταφορά της?

Πώς ήταν η εμπειρία με σκύλο εκεί?

Δεν νομίζω ότι θα το δεις, αλλά είπα να προσπαθήσω

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog