Απόκτηση cane corso

sakis46

New Member
4 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Καλησπέρα και απο'μένα και συγχαρητήρια για την πολύ ωραία δουλειά σας.Ενδιαφέρεται ο κουμπάρος μου να αποκτήσει ένα και έχει επικοινωνήσει με το εκτροφείο cane corso europe το οποίο αναμένει γέννα μέσα στον ιούλιο.Θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε το εκτροφείο και την γνώμη σας γι'αυτό.

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα
Καλό θα ήταν ν δει κ τα υπόλοιπα εκτροφεία που βρίσκονται στην Αθήνα για να έχει γενική εικόνα για την μορφολογία αλλά κ τα σκυλιά που έχει το κάθε εκτροφείο, γέννες γίνονται συνέχεια, μην βιαστή!

sakis46

New Member
4 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Εχει μιλησει και με αλλα εκτροφεια τηλεφωνικος ομως γιατι ειμαστε και λιγο μακρυα Κομοτηνη βλεπεις.Γι'αυτο ρωταω την γνωμη σας.

Sent from my s2 using Tapatalk 2

Kathrinf1

Well-Known Member
11 Ιουνίου 2012
330
0
Εχει μιλησει και με αλλα εκτροφεια τηλεφωνικος ομως γιατι ειμαστε και λιγο μακρυα Κομοτηνη βλεπεις.Γι'αυτο ρωταω την γνωμη σας.

Κι εσείς Κομοτηνή;;;;;

ΑΡΘΟΥΡΟΣ

Well-Known Member
22 Ιουνίου 2012
203
0
Αθηνα

Σιγουρα ΚΟΡΣΟ θα σου δώσουν με καθαρά αίματα, απλά σε κάποια αλλά εκτροφεία μπορεί να εβρισκες
ποιο δυνατά ζευγάρια μορφολογικά, η στο μάτι να σου αρέσουν ποιο πολύ.

arrigo_corso

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2012
1.094
273
Καλημέρα.
Κοιτα να δείς πως βλέπω εγώ τα πράγματα!!
Η γέννα πού περιμένει τώρα το εκτροφείο είναι απο την Renata και τον Elvis Del Rosso Malpelo ο οποίος ανήκει στο εκτροφείο leonardocanecorso.com και είναι ο ENZO.
Την Renata δεν την έχω δεί απο κοντά και δεν μπορώ να σου πω και πολλα, δές το pedigree της, δές προγόνους της, και μετά να την κρίνεις, αλλά προσωπικά μιλώντας από τις φωτογραφίες που την είδα δεν μου άρεσε πολύ.
Τον Elvis Del Rosso Malpelo (enzo) που ανήκει στο εκτροφείο leonardocanecorso.com, τον έχω δει πάρα πολλές φορές απο κοντά, είναι ένα καταπληκτικό cane corso, εξαιρετικό με ισορροπιμένο χαρακτήρα, σοβαρός με επιβλητικό βλέμμα πάντα πάνω σου όταν είσαι στον χώρο του, εντυπωσιακός με τεράστιους μύς και τεράστιο κεφάλι, με pedigree που έχει μέσα (porto, zar, simon, corso που θα μείνουν στην ιστορία) και μπορώ να γράφω πολλές ώρες για αυτόν!!!
Ο Elvis Del Rosso Malpelo (enzo) είναι και πατέρας του δικού μας!!

Άποψη για το εκτροφείο δεν έχω προσωπικά αλλά σου είπα δυο λόγια για τα σκυλιά έτσι όπως τα βλέπω εγώ!

sakis46

New Member
4 Φεβρουαρίου 2011
4
0
Και'μεις κομοτηνη.
Αν δεν κανω λαθος μιλησε και με τα με αυτα τα δυο εκτροφεια.
Θα δουμε τι θα κανουμε στις 5 του μηνος θα ξαναμιλησουμε με τον εκτροφεα και θα σας πω νεα.
Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

george 1

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2011
53
123
Θεσσαλονικη
Σε μια προσπάθεια να συνεισφέρω κι εγώ στην αναζήτηση σου θα σου έλεγα να μην αφήσεις έξω το Cane Corso Italiano . Κατά την ταπεινή μου άποψη διαθέτει κάποια εξαίρετα δείγματα της φυλής -τουλάχιστον μορφολογικά (angelo diamantino -paco)- κάτι που αποδεικνύεται και από τους τίτλους που έχουν πάρει σε εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Τώρα όσον αφορά το ταμπεραμέντο δεν μπορώ να γνωρίζω.
Επειδή είναι το πρώτο post που κάνω, παρ' ότι μέλος αρκετό καιρό, θα παρακαλούσα αν για κάποιο λόγο θεωρείται διαφήμιση να σβηστεί, απλά γνωρίζω όtι μπορούμε να προτεiνουμε εκτροφεία από τους κανόνες του forum.