Καλησπέρα Με λένε Σοφία και αποφάσισα και εγώ να αποκτήσω ένα σκυλάκι! Ξέρω πως δεν είναι μία απλή απόφαση καθώς συνεπάγεται με πολλές ευθύνες, πιστεύω όμως πως οι υποχρεώσεις δεν συγκρίνονται με την χαρά που σου δίνει το ζώο αυτό. Το θέμα μου είναι πως δεν θέλω να περνάω μόνο εγώ ευχάριστα αλλά και ο σκύλος. Για τον λόγο αυτό, θα ήθελα κάποιες πληροφορίες- συμβουλές από εσάς που σαφώς έχετε μεγαλύτερη εμπειρία.
Αρχικά να σας δώσω κάποιες πληροφορίες για εμένα...Είμαι σχετικά αθλητικός τύπος (τρέξιμο,κολύμβηση) οπότε οι βόλτες δεν αποτελούν βάρος για εμένα. Επιπλέον, το σπίτι μου βρίσκεται κοντά σε πολλά παρκάκια όπου θα μπορούμε να πηγαίνουμε. Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω μέχρι στιγμής είναι πως για μερικές ώρες (8:00-14:30) δεν θα βρίσκεται κανένας στο σπίτι. Θα μπορεί ο σκύλος να μένει μόνος του αυτό το διάστημα; Θεωρείτε πως το ωράριο είναι απαγορευτικό; :/
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο με συγχωρείτε θα το σβήσω..:$)
Αρχικά να σας δώσω κάποιες πληροφορίες για εμένα...Είμαι σχετικά αθλητικός τύπος (τρέξιμο,κολύμβηση) οπότε οι βόλτες δεν αποτελούν βάρος για εμένα. Επιπλέον, το σπίτι μου βρίσκεται κοντά σε πολλά παρκάκια όπου θα μπορούμε να πηγαίνουμε. Το μόνο πρόβλημα που βρίσκω μέχρι στιγμής είναι πως για μερικές ώρες (8:00-14:30) δεν θα βρίσκεται κανένας στο σπίτι. Θα μπορεί ο σκύλος να μένει μόνος του αυτό το διάστημα; Θεωρείτε πως το ωράριο είναι απαγορευτικό; :/
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(Αν υπάρχει κάτι παρόμοιο με συγχωρείτε θα το σβήσω..:$)