καλησπέρα σε όλους, το ζήτημα είναι το εξής και παρακαλώ να ακούσω γνώμες...Λοιπόν μια γνωστή μου φοιτήτρια απέκτησε από φίλο της ως δώρο ( αυτό που κάνουν δώρο σκυλιά δεν το καταλαβαίνω..) και αφού τα σπάσανε το κορίτσι αποφάσισε πως δεν μπορεί να κρατησει το σκυλάκι και θα το πουλούσε. Δεδομένης της μεγάλης μου αδυναμίας στα σκυλιά ειδικά στις ράτσες bull και βλέποντας την αγάπη και την συμπεριφορά απέναντι στο σταφάκι μου και θέλοντας να βρεί ένα καλό σπίτι το μικρό της...μου πρότεινε να το δώσει σε μένα. Πρόκεται για ένα θυληκό bulldog 3 μηνών περίπου λίγο μεγαλύτερο (?) Το είδα απο κοντά πολύ πρόσχαρο και παιχνιδιάρικο ένα κουκλί. Σημειωτέον ότι πριν καταλήξω σε σταφ κοιτούσα για bulldog αλλά αποθαρυνθηκα λόγω προβλημάτων υγείας και μικρού προσδόκιμου ζωής. Αλλά τα λατρεύω..Η μικρή είναι στην καλυτερη προιον byb η κάποιου αγνώστου παπυμιλάδικου. Το αγόρασε από ιδιώτη γύρω στα 500 ή 700 ευρώ(?) Νομίζω κάπου 500. Επιφυλάσσομαι. Τεσπα εμένα δν μου την πουλάει μου την χαρίζει. Σκέφτομαι ότι θα κάνει καλή παρέα στο σταφάκι μου ( παρολο π πήγε να τη φάει με τα ατσούρμπαλα παιχνιδια του στην πρώτη τους συνάντηση). Απτην άλλη μπορώ να αντέξω δευτερο σκύλο? Δύσκολο ερώτημα. Αν δεν ηταν bulldog δεν θα το συζητούσα. Αλλά είναι bulldog ρε γαμώτο... Ουφ. Τι λέτε συμφορουμίτες? Να ξεκαθαρίσω πως δεν θα είναι εύκολο για μένα πάντως...διπλά έξοδα...χώρια τα προβλήματα υγείας που θα παρουσιάσει...Προβληματισμός...μεγάλος....Ιδεες!!!