Απόκτηση Σκύλου

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Και παρόλα αυτα τον δίνεις για να πάρεις -μαλλον- άλλο ημιαιμο συνειδητά... Δν ειναι πολυ λογικός ο τρόπος σκέψης σου... Ένα ημιαιμο των 2 φύλων που λες ότι σαρεσουν μάλλον δν θα μοιάζει με καμία απο τις 2! (Ο λύκος σιβηριας τι είναι πάλι;)

Need_Rottwailer

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
53
0
Αυτοκτονω. . .
Ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται?
Πρεπει να αναθεωρησεις πολλες αποψεις περι του τι ειναι σκυλος και πως του συμπεριφερομαστε.
Ψυχη εχει και το ημιαιμο και το ροτβαιλερ και ο γπ. Δεν σημαινει οτι επειδη ειναι ρατσατο πρεπει
να τυγχανει κι αλλης αντιμετωπισης.

Κανε search στο φορουμ, διαβασε και μετα το ξανασυζηταμε.
23 ειμαι φιλε δεν εχω εμπειρεις απο σκυλια.εστω και τα βασικα τα ξερω..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Τι άλλαξες με την επεξεργασία; Το ίδιο λες πάλι...:confused:

Θα κάνω μια τεράστια προσπάθεια να σου απαντήσω ψύχραιμα και θέλω να πιστέψεις οτι θα εκπλαγεί πολύς κόσμος μ'αυτό :rolleyes: Οποιοδήποτε σκυλί πάρεις από pet shop ή αγγελία ιδιώτη ή φίλο ή γνωστό ή συγγενή, θα είναι ημίαιμο. Κάτι που τους περισσότερους δεν τους χαλάει. Κι εσένα απ' ότι λες. Καθαρόαιμο σκύλο που θα ανταποκρίνεται ίσως, σε ότι έχεις στο μυαλό σου, θα βρεις μόνο σε εκτροφέα. Αλλωστε 15-16 του μήνα, υπάρχει έκθεση του κοε στον Μαραθώνα και είναι θαυμάσια ευκαιρία, να δεις από κοντά, πως πραγματικά είναι οι ράτσες που σε ενδιαφέρουν. Προσωπικά εύχομαι, κανένας σώφρον εκτροφέας να μην σου δώσει κουτάβι του. Εχεις πάρα πολύ δρόμο μπροστά σου, να καταλάβεις έστω και στο ελάχιστο, τι εστί "σκύλος". Προς το παρόν είσαι [κατά την δική μου εκτίμηση φυσικά] εντελώς ανέτοιμος για ιδιοκτήτης σκύλου. Λυπάμαι ειλικρινά οποιοδήποτε κουτάβι, ξαναβρεθεί στα χέρια σου.

* Μην πει κανένας τίποτα. Πιο ψύχραιμα δεν γινόταν...:?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
23 ειμαι φιλε δεν εχω εμπειρεις απο σκυλια.εστω και τα βασικα τα ξερω..
Αν δεν έχεις εμπειρία με σκυλιά [όχι ότι δεν το έχουμε καταλάβει], η περιγραφή της "εκπαίδευσης" που έκανες στο κουτάβι σου, είναι έγκλημα...φίλε...
Αν ήσουν δικός μου γείτονας, θα είχες πολύ σοβαρά προβλήματα να αντιμετωπίσεις...

Need_Rottwailer

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
53
0
Τι άλλαξες με την επεξεργασία; Το ίδιο λες πάλι...:confused:

Θα κάνω μια τεράστια προσπάθεια να σου απαντήσω ψύχραιμα και θέλω να πιστέψεις οτι θα εκπλαγεί πολύς κόσμος μ'αυτό :rolleyes: Οποιοδήποτε σκυλί πάρεις από pet shop ή αγγελία ιδιώτη ή φίλο ή γνωστό ή συγγενή, θα είναι ημίαιμο. Κάτι που τους περισσότερους δεν τους χαλάει. Κι εσένα απ' ότι λες. Καθαρόαιμο σκύλο που θα ανταποκρίνεται ίσως, σε ότι έχεις στο μυαλό σου, θα βρεις μόνο σε εκτροφέα. Αλλωστε 15-16 του μήνα, υπάρχει έκθεση του κοε στον Μαραθώνα και είναι θαυμάσια ευκαιρία, να δεις από κοντά, πως πραγματικά είναι οι ράτσες που σε ενδιαφέρουν. Προσωπικά εύχομαι, κανένας σώφρον εκτροφέας να μην σου δώσει κουτάβι του. Εχεις πάρα πολύ δρόμο μπροστά σου, να καταλάβεις έστω και στο ελάχιστο, τι εστί "σκύλος". Προς το παρόν είσαι [κατά την δική μου εκτίμηση φυσικά] εντελώς ανέτοιμος για ιδιοκτήτης σκύλου. Λυπάμαι ειλικρινά οποιοδήποτε κουτάβι, ξαναβρεθεί στα χέρια σου.

* Μην πει κανένας τίποτα. Πιο ψύχραιμα δεν γινόταν...:?
Ενταξει φιλε.. ;) σε ευχαριστω...θα γιρισω ολο το Site και ελπιζω να με βοιθισει..

Πετρος+Μαρια

Well-Known Member
8 Ιουλίου 2011
201
0
Αθήνα
φιλε μου οταν παιρνεις ενα σκυλι σημαινει οτι δενεσαι και μαζι του γινεται κομματι της ζωης σου(τουλαχιστον αυτο ισχυει με εμενα),δε γινεται ξαφνικα οταν στο ζηταει καποιος να πεις ναι παρτο,θα σου φανει παραλογο αλλα και τα λεφτα ολου του κοσμου να μου εδιναν το φιλαρακι μου δε θα το εδινα σε κανεναν,εισαι ικανος δηλαδη να βγεις βολτα με το σκυλο σου και να τον δει καποιοσ και να σου πει τι ωραιος θελω και εγω ενα τετοιο και να του πεις αληθεια?παρε το δικο μου!!!!!!!!!!!ειλικρινα δε θελω ουτε να σε προκαλεσω ουτε να γινω εριστικος αλλα σκεψου λιγο τι κανεις...και επιτελους κατι γενικο οσο και να αγαπαμε ολοι τα σκυλια ο καθενας μςε τον τροπο του δε σημαινει οτι μπορουμε να αποκτησουμε σκυλο ολοι μασ δεν ειναι κακο αυτο που λεω απλα καποιοι ανθρωποι ειναι"ακαταλληλοι" και μακαρι οποιοσ προκειται να αποκτησει ενα φιλαρακι να κανει πρωτα αυτη τη συζητηση με τον εαυτο του και να μην τον παρασυρει ο ενθουσιασμος του...εν κατακλειδι πιστευω οτι εισαι σε αυτη την κατηγορια οσο και αν δε σου αρεσει αυτο.....

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Καλησπερα σας.Δεν μπορω να επιλεξω τι σκυλο 9α παρω.εχω ειδη 1 ημιαιμο λυκακι αλλα θα τον χαρισουμε αναγκαστικα..ειμαι αναμεσα σε ροττ και γερμανικο ποιμενικο...Δεν μπορω να επιλεξω!μια λεω ροττβαιλερ μια γερμανικο ποιμενικο..ο χρονος που θα διαθετω μαζι του καθημερινα θα ειναι τουλαχιστον 2.5 ωρες...οσο ειναι κουταβακι θελω να πεζω μαζι του.....παρακαλω βοηθιστε με! ps:Πεζει να παρω και ημιαιμο ροττ&γερμανικο για να μου λυθει η αναποφαστιτικοτιτα..:D
μα γιατι.... και το ημιαιμο τελεια γκομενοπαγιδα ειναι:mad:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ότι έχουν 4 ποδια; Σορρυ κιόλας αλλα η απόκτηση ενός σκύλου -φίλου μάλλον- σημαίνει δέσμευση για τα επόμενα 10-15 χρόνια, με τα καλα κ τα κακά του. Αν είναι να του κανεις ότι κ σε αυτόν αστο καλύτερα. Τι θα γίνει αν το καθαρόαιμο που ονειρεύεσαι δν σηκώσει αυτιά, κληρονομήσει κάποια ασθένεια, γενικά δεν είναι το τέλειο σκυλι πάλι θα το δώσεις στον παρα δίπλα γείτονα; Τι να πω;

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Νιώθω άσχημα που θα πω κάτι τέτοιο αλλά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει εσένα και τον σκύλο:
Εφόσον είσαι διατεθημένος να δώσεις τον υπάρχον σκύλο σου χωρίς σοβαρό λόγο μήπως θα ήταν καλύτερα να μη πάρεις σκύλο?

Δεν στο λέω με κακία.
Απλά απο τα γραφόμενα σου δεν έχω καταλάβει για ποιό λόγο θες σκύλο.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Δν φεύγει το σκυλι φοιτητης να σπουδάσει σε άλλη πόλη ξέρεις ε; Πρέπει να εκπαιδευτεις κ συ μαζι του. Κ για περισσότερες ώρες απο 2,5...

Last edited:

Need_Rottwailer

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
53
0
Στην εκπεδευση οχι δεν θα ειμαι παρον.ειμουν ομως παρον στην εκπεδευση του κινυγοσκυλου του θειου μου πριν 7 μηνες σχεδον.2.300 ειναι θα το στειλω εκει που το πιγε ο θειος μου.εχω ακουσει ειναι πολυ καλος

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θα γίνω αντισυμβατικός....
Επειδή, με αυτά που λες, θεωρώ ότι ο τωρινός σου σκύλος δεν καλύπτει τις απαιτήσεις σου και όταν δεν σου τις καλύπτει είναι πολύ πιθανό λόγο αυτής της απογοήτευσης να μην καλύπτεις επαρκώς και τις δικές του απαιτήσεις, είναι μια καλή λύση να του βρεις μια νέα οικογένεια!
Όμως προσοχή!
Μην βιαστείς να τον "ξεφορτωθείς"!Ούτε να τον δώσεις απλά σε έναν γείτονα που είναι κοντα αν δεν είσαι σίγουρος ότι θα είναι μια σωστή οικογένεια για αυτόν!
Βρε υπεύθυνα κι ώριμα μια σωστή οικογένεια να τον υιοθετήσει!

Μετά, αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο να μελετήσεις τις φυλές που σου αρέσουν, την μορφολογία τους, τον χαρακτήρα τους, την υγεία τους, τις ανάγκες τους ώστε να καταλήξεις στο ποια σου ταιριάζει πραγματικά!
Μετά κι από αυτό, κι εφόσον πραγματικά θες καθαρόαιμο και δεν σε καλύπτει ένα ημίαιμο, οπότε και μπορείς να βρεις ένα πρώην αδέσποτο, ψάξε και βρες ποιος είναι ο μοναδικός σωστός τρόπος για την απόκτηση καθαρόαιμου και κάντο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros