S sakis777 New Member 1 Μαϊου 2013 4 0 18 Αυγούστου 2013 #1 Καλησπερα παιδια!Πρωτο post αν και σας διαβαζω αρκετο καιρο.Τι ρατσουλες φενεται να εμπεριεχονται στη φατσουλα αυτη?Οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια..ετσι απλα..Στη δευτερη photo ειναι 2,5 μηνων ενω στις αλλες 6 μηνων περιπου.
Καλησπερα παιδια!Πρωτο post αν και σας διαβαζω αρκετο καιρο.Τι ρατσουλες φενεται να εμπεριεχονται στη φατσουλα αυτη?Οχι πως εχει ιδιαιτερη σημασια..ετσι απλα..Στη δευτερη photo ειναι 2,5 μηνων ενω στις αλλες 6 μηνων περιπου.
manin Well-Known Member 23 Νοεμβρίου 2012 458 250 18 Αυγούστου 2013 #2 Kαλημέρα, τα αυτιά του μου θυμίζουν podenco
dnassib Well-Known Member 10 Μαϊου 2013 1.469 1.077 Παγκράτιους exoticus 18 Αυγούστου 2013 #3 Καλησπέρα Sakis! Δεν έχω ιδέα, αλλά είναι ΚΟΥΚΛΙ! Να το χαίρεσαι - φαίνεται απίστευτη ψυχούλα... Ελπίζω να μας τον/την παρουσιάσεις και πιο αναλυτικά στη σχετική κατηγορία για να το θαυμάσουμε και να σε καλοκαλωσορίσουμε
Καλησπέρα Sakis! Δεν έχω ιδέα, αλλά είναι ΚΟΥΚΛΙ! Να το χαίρεσαι - φαίνεται απίστευτη ψυχούλα... Ελπίζω να μας τον/την παρουσιάσεις και πιο αναλυτικά στη σχετική κατηγορία για να το θαυμάσουμε και να σε καλοκαλωσορίσουμε
manin Well-Known Member 23 Νοεμβρίου 2012 458 250 18 Αυγούστου 2013 #4 Ναι μωρέ, κι εγώ είμαι τελείως στον κόσμο μου... Ειδικά στη πρώτη σε σκλαβώνει Να το χαίρεσαι και πάντα υγιές
Ναι μωρέ, κι εγώ είμαι τελείως στον κόσμο μου... Ειδικά στη πρώτη σε σκλαβώνει Να το χαίρεσαι και πάντα υγιές