Αποφυγη επικινδυνου σκυλου

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
ο συγκεκριμενος σκυλος μονο επικινδυνος δεν ηταν.... με ενδιαφερει περισσοτερο πως το ελαβε το μηνυμα ο σκυλος σου.... αν ειναι και λιγο φοβιτσιαρης... φοβαμαι μην κανατε αρκετα βηματα πισω....
συμφωνώ με αμαλία και άρη... ηταν ζήλια.... και διωξιμο ( προσπαθουσε να εδραιωσει την κυριαρχια της στον νεο χωρο που βρηκε φαγητό.....)
καλυτερα να κηνυγησεις ενα αδεσποτο παρα να χαλασεις την κοινωνικοποιηση του σκυλου σου με ενα ατυχες περιστατικό....
ηταν λαθος σου να την ταισεις και μαλιστα στο σπιτι σου κοντα..... φερνεις μπελαδες διπλα σου....( ελπιζω οτι το καταλαβες....)

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
τωρα που τα ξανασκεφτομαι εκανα λαθος!
ελπιζω να μην δημιουργηθηκε φοβια στο δικο μου!αν και χτες που στην βολτα μας ειδαμε ενα αδεσποτο αρσενικο ηταν διστακτικος στην αρχη οπως παντα..αλλα μετα μου φανηκε οκ απλα δεν του εδινε σημασια οπως κανει συνηθως!
το βραδυ ειδαμε ενα γνωστο του σκυλο Γ.Π. και μου εδινε την εντυπωση πως δεν γουσταρε καθολου την παρεα του,αυτος τον κυνηγουσε και ο δικος μου εφευγε μακρυα του και οταν τον αφηνε δεν ασχολιοταν καθολου εκανε αλλα πραγματα!ο δε Γ.Π. ηταν πολυ φυλικος και κοινωνικος και διψαγε για παιχνιδι!γενικα σπανια να θελει να παιξει με σκυλι!μονο μια γνωριμια και μετα τπτ αλλο!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97