Αποφυγη γατων

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Το ζήτημα με τις γάτες είναι πάντως από τα μεγαλύτερα ζόρια...Πόσο πιθανό τελικά είναι κάποιος να έχει και σκύλο κα γάτα σπίτι του;

Με δυο σοβαρες διορθωσεις εμαθε να ερχεται σφαιρα απο μακρια και να μην με γραφει και τελικα χαιρομαι που το εκανα παρά τις τότε τυψεις. Εδώ και πολύ καιρο δεν ξαναχρειαστηκε.
Αν και είναι off topic μου κίνησες την περιέργεια...πως δηλαδή έγινε αυτή η διόρθωση που περιγράφεις;Ενώ ο σκύλος ήταν μακρυά;

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Πολύ πιθανό... εγώ έχω ενα βέλγικο ημίαιμο και κοιμάται αγκαλιά με το γάτο μας .. όλες τις άλλες τις κυνηγάει βέβαια:p Το θέμα δεν είναι να είναι μια χαρά με "τη" γατα αλλα με όλες τις γάτες :D

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Μη με γελουν τα ματια μου!

Φροντιζουμε αδεσποτους σκυλους γιατι οχι και αδεσποτες γατες?Γιατι τοση εμπαθεια με τις γατες?Υπαρχει καποιος διαχωρισμος που δεν εχω καταλαβει?
Και εγώ δεν έχω καταλάβει?
Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν καταλαβαίνω.
Τα δικά μας ζώα είναι καλά και τα άλλα να παν να γ………
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν κοινωνικοποιείται τους σκύλους σας και με άλλα ζώα αυτό δεν είναι μέρος τις εκπαίδευσης που τους κάνετε. Εχω 2 γάτες και 1 σκύλο και κοιμούνται όλοι μαζί και όταν λυπούμε από το σπίτι πάλι όλοι μαζί μένουν και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Η μία γάτα μας όταν ήταν μωράκι μερικές φορές θήλαζε την σκυλίτσα μας.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
δεν πειραζει, ευτυχως που καταλαβες εστω και με καθυστερηση.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Kiara, αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ του μελους galazio στο ιδιο θεμα, θα δεις ότι βιαστηκες να κρινεις και μαλιστα τοσο αυστηρα.

Επισης πιστευω ότι απλά ετυχε ο δικος σου σκυλος να μην εχει προβλημα με τις γατες και δεν είναι μονο θεμα δικου σου ταλέντου η επιτυχια συνύπαρξής του μαζι τους.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Φαντάζομαι μιλάς για την πάρτη σου.
Και ελπίζω να μην υπάρχουν πολλοί με την δική σου λογική.
οτι του φανει, του λολοστεφανη:paja1:
φυσικα και μιλαω για την παρτη μου,εννοειται αυτο, ομως μιας και μπηκες στον κοπο να καταναλωσεις τοση μεγαλη νοητικη ενεργεια ωστε να καταλαβεις πως ολα τα ζωα εκτος των δικων μου, να πανε να γ...ουν, ( που μια χαρα θα περασουν)
βαλε μου σε παρακαλω και την παραθεση των γραπτων μου που σου εδωσε την υπερτατη αυτη εμπνευση .
μερσι.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
Kiara, αν διαβασεις τα προηγουμενα ποστ του μελους galazio στο ιδιο θεμα, θα δεις ότι βιαστηκες να κρινεις και μαλιστα τοσο αυστηρα.

Επισης πιστευω ότι απλά ετυχε ο δικος σου σκυλος να μην εχει προβλημα με τις γατες και δεν είναι μονο θεμα δικου σου ταλέντου η επιτυχια συνύπαρξής του μαζι τους.
Δεν με ενδιαφέρει μια αντιπαράθεση με κανέναν έκρινα μόνο τον σχολιασμό σε δικό μου ποστ και αν θες να αναφερθώ και σε προηγούμενα ποστ για μένα δεν είναι λογική να διώχνουμε με νερό η με κλωτσιές τις γάτες για να μην τις τρων οι σκύλοι μας ή για να μην χ….ν στην αυλή μας.

Αρχικό μήνυμα απο [FONT="]kiara[/FONT]
Galazio
δεν πειραζει, ευτυχως που καταλαβες εστω και με καθυστερηση
Φυσικά και δεν είναι θέμα μόνο δικού μου ταλέντου χρειάζεται δουλειά και υπομονή και δεν δέχομαι την άποψη ότι είναι στη φύση του σκύλου ή είναι η ράτσα τέτοια που δεν μπορεί να συμβιώσει με γάτα. Το σκυλί σου και το παιδί σου είναι όπως το μάθεις η κάθε ράτσα ή ο κάθε χαρακτήρας θέλει απλά διαφορετικό χειρισμό.
Δεν είναι ο πρώτος μου σκύλος που συμβιώνει με γάτες. Πάντα υπήρχαν γάτες στην αυλή μας και ποτέ δικός μου σκύλος δεν τις έκανε κακό.

kiara

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2008
372
1
θεσσαλονικη
οτι του φανει, του λολοστεφανη:paja1:
φυσικα και μιλαω για την παρτη μου,εννοειται αυτο, ομως μιας και μπηκες στον κοπο να καταναλωσεις τοση μεγαλη νοητικη ενεργεια ωστε να καταλαβεις πως ολα τα ζωα εκτος των δικων μου, να πανε να γ...ουν, ( που μια χαρα θα περασουν)
βαλε μου σε παρακαλω και την παραθεση των γραπτων μου που σου εδωσε την υπερτατη αυτη εμπνευση .
μερσι.
Δεν αναφερόμουνα σε εσένα προσωπικά όταν έγραφα αυτό αλλά όποιος έχει την μύγα ....... Μπορείς να μου εξηγήσεις απλά τι ήθελες να πεις με αυτή σου την φράση «δεν πειράζει, ευτυχώς που κατάλαβες έστω και με καθυστέρηση».

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Δεν είναι ο πρώτος μου σκύλος που συμβιώνει με γάτες. Πάντα υπήρχαν γάτες στην αυλή μας και ποτέ δικός μου σκύλος δεν τις έκανε κακό.
Συμπτωματικά κι εμένα οι δικοί μου σκύλοι έτσι λειτουργούσαν!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul