Αποφυγη γατων

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Ξερουμε καποιο κολπο να διωχνουμε τις απροσκαλεστες γατες που μπαινουν στην αυλη μας.?Κατανταει πολυ ενοχλητικο ειδικα οταν τρωει ο σκυλος μου.
Το πιο ενοχλητικο βεβαια ειναι οτι οι συγκεκριμενες υποτιθεται ανηκουν σε μια γειτονισα....ξερετε...και καλα τις ταιζω οποτε γουσταρω αλλα κατα τα αλλα αδεσποτες.
Ελεος...

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Να βάζεις λίγο φαγητό παραπάνω, να τρώνε κι αυτές, ψυχούλα έχουν κι αυτές, τι πειράζει να φάνε λιγάκι?

Κατά τα άλλα, βάλε φαγητό στον σκύλο σου, ότι φάει για 5 λεπτά, και μετά το μαζεύεις. Μοίρασε το ημερήσιο φαγητό σε 2 δόσεις, θα του κάνει καλό να τρώσει όταν εσύ του βάζεις, κι όχι να υπάρχει συνέχαια φαγητό, να τρώει κατά βούλησιν.

Εαν λοιπόν δεν υπάρχει εκτεθειμένο φαγητό, τι θα φάνε οι γάτες της γειτόνισας? Ίσως κυνηγήσουν κάνα ποντίκι, ίσως φάνε αλλού, εσύ θα ησυχάσεις.

Panos0685

Well-Known Member
21 Ιουλίου 2008
490
1
43
Anthousa Athens
Μα δεν του εχω εκτεθειμενο.Αλλα αυτα τα 10 λεπτα που του το βαζω αντι να τρωει καιροφυλακτει για τις γατες.
Τωρα αυτο που λες για την ψυχουλα που εχουν και αυτες οκ αλλα τα σκ@τ@ τους που ενιοτε μαζευω και τα σκουπιδια που ψαχνουν δεν εχουν ψυχη...;)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Ξερουμε καποιο κολπο να διωχνουμε τις απροσκαλεστες γατες που μπαινουν στην αυλη μας.?
...να αφησεις τον σκυλο σου ελευθερο...;)....:paja1::paja1::D...με τις κωλογατες!

και το ξανα-λεω...-δεν θελω να δω να τις βασανιζουν ή να τις κανουν τιποτα απανθρωπο-,αλλα ειναι ΚΩΛΟΓΑΤΕΣ~!~:D

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Ξερουμε καποιο κολπο να διωχνουμε τις απροσκαλεστες γατες που μπαινουν στην αυλη μας.?Κατανταει πολυ ενοχλητικο ειδικα οταν τρωει ο σκυλος μου.
Όπως τα διάβαζα, το μυαλό μου ασυναίσθητα διάβασε:

Ξερουμε καποιο κολπο να διωχνουμε τις απροσκαλεστες γατες που μπαινουν στην αυλη μας.?Κατανταει πολυ ενοχλητικο ειδικα οταν τις τρωει ο σκυλος μου.
:D:D:D:D:D

Έχουμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα, μπαίνουν κυρίως τη νύχτα (τότε αν δεν λέρωναν στον κήπο δεν θα με πείραζε και καθόλου, δεν κινδυνεύουν άλλωστε), ή το πρωί όταν είμαστε στη δουλειά που τα σκυλιά είναι στην πίσω αυλή.
Πριν λίγες μέρες μάλιστα μία πολύ θαραλέα δεν αρκέστηκε στην αυλή, μπήκε μέσα στο σπίτι, τύχη βουνό είχε μιλάμε! :shock:

Δυστυχώς δε μπορώ να σκεφτώ κάτι για να τις κρατήσω μακριά.....

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ξερουμε καποιο κολπο να διωχνουμε τις απροσκαλεστες γατες που μπαινουν στην αυλη μας.?Κατανταει πολυ ενοχλητικο ειδικα οταν τις τρωει ο σκυλος μου.
:D:D:D:D:D

.....
ναι, καλα, γελα...
εχω μαζεψει αντερο και ουρες με το φτυαρι......
κωλογατες του κερατα, πυροβολημενες, τοσα σπιτια εχει τριγυρω, στο δικο μου με τα τρια σκυλια λυσσανε να μπαινουν!!!

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Μη με γελουν τα ματια μου!

Φροντιζουμε αδεσποτους σκυλους γιατι οχι και αδεσποτες γατες?Γιατι τοση εμπαθεια με τις γατες?Υπαρχει καποιος διαχωρισμος που δεν εχω καταλαβει?

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
Μη με γελουν τα ματια μου!

Φροντιζουμε αδεσποτους σκυλους γιατι οχι και αδεσποτες γατες?Γιατι τοση εμπαθεια με τις γατες?Υπαρχει καποιος διαχωρισμος που δεν εχω καταλαβει?
Ναι δεν τις παμε τις γατες...(προσωπικα καθολου,οχι ομως να τις βασανιζουν κλπ!!)

μονο ενας εδω μεσα ειναι υπερμαχος της "Γατας" και πρακτορας και αυτος ειναι ο Sir-Elric,ο Λεωνιδας!:D:paja1:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ελπίζω ότι αστειεύεστε οι περισσότεροι... Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι δυνατόν να είσαστε ζωόφιλοι, και να σας ενοχλούν οι γάτες.

Όποιοι χαίρεστε για τις ξεντεριασμένες γάτες, μην παραπονεθείτε ξανά για τα φολιασμένα σκυλιά, όπως εσείς αντιπαθείτε τις γάτες, κάποιοι άλλοι όμοιοι σας δεν γουστάρουν τους σκύλους, και πράττουν ανάλογα.

Όποιος βρει γατόσκατα στην αυλή του, να μου τα δείξει κι εμένα, οι γάτες σκάβουν και θάβουν τα κακά τους, δεν χέζουν ποτέ χύμα στο κύμα.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Επειδή θα ξεφύγει το θεματάκι, προσωπικά είπα επί λέξη

Έχουμε κι εμείς το ίδιο πρόβλημα, μπαίνουν κυρίως τη νύχτα (τότε αν δεν λέρωναν στον κήπο δεν θα με πείραζε και καθόλου, δεν κινδυνεύουν άλλωστε), ή το πρωί όταν είμαστε στη δουλειά που τα σκυλιά είναι στην πίσω αυλή.
Πριν λίγες μέρες μάλιστα μία πολύ θαραλέα δεν αρκέστηκε στην αυλή, μπήκε μέσα στο σπίτι, τύχη βουνό είχε μιλάμε! :shock:

Δυστυχώς δε μπορώ να σκεφτώ κάτι για να τις κρατήσω μακριά.....
Ο μόνος λόγος που με νοιάζει που μπαίνουν στην αυλή είναι ακριβώς για να μην πάθουν κακό (που λερώνουν στο χώμα το λύνουμε εύκολα, τα πετάμε) και γιατί πως να το κάνουμε, τα σκυλιά τις κυνηγάνε, ο δε μπρούνο τις πιάνει και πολύ εύκολα, και δεν έχω όρεξη να τις μαζεύω από τα δόντια του!
Η άλλη που ήρθε απογευματιάτικα και μπήκε μέχρι το σαλόνι, και καταφέραμε να τη βγάλουμε έξω χωρίς να την πάρουν χαμπάρι δυο σκυλιά, πραγματικά είχε άγιο!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Όποιοι χαίρεστε για τις ξεντεριασμένες γάτες, μην παραπονεθείτε ξανά για τα φολιασμένα σκυλιά, όπως εσείς αντιπαθείτε τις γάτες, κάποιοι άλλοι όμοιοι σας δεν γουστάρουν τους σκύλους, και πράττουν ανάλογα.

.
παλι τα ιδια:maria::paja1:
δεν-τις-προ-λα-βαι-νω -λε-με!!!
και ουτε θελω πλεον να εχω ολη μερα και ολη νυχτα τα σκυλια περιορισμενα.
φυσικα και δεν μου αρεσει που τις ξεντεριαζουν, αλλα τι σε ικανοποιει να κανω? να πεσω σε καταθλιψη?
τις φολες, πως τις ανακατευεις τωρα σε αυτο το θεμα?:confused:
ειπα πουθενα οτι αρπαζω επιτηδες τις γατες και τις πεταω στα σκυλια μου, επειδη δεν τις γουσταρω? μονο τοτε θα συσχετιζοταν το θεμα μου , με τις φολες στα σκυλια...

chiara

Well-Known Member
12 Ιουνίου 2008
274
0
Nea Smirni
Γάτες στην βόλτα, ένας σκέτος πανικός, η μεγαλύτερη ηδονή της. Διερωτόμαι αν ήταν ελεύθερη τι θα γινόταν; Θα υπήρχαν παράλληλες απώλειες;

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
η λώρα με μικρά γατιά δεν έχει πρόβλημα, γιατί δεν φοβούνται κ δεν φεύγουν... ούτε με ενήλικα έχει θέμα, αρκεί να μην τρέξουν...αν τρέξουν... πάει, δεν μαζεύεται η μικρή. :maria:
Μία φορά κυνηγούσε μία στο εξοχικό ενός φίλου, την στρίμωξε κ λέω "πάει, θα τη δαγκώσει" κ πριν προλάβω να φτάσω εκεί, κάνει ένα βήμα πίσω η λώρα, αφήνει χώρο στη γάτα να ξαναφύγει κ συνέχισαν το κυνηγητό, μέχρι που τελικά το γατόνι πήγε στον δίπλα κήπο.

Μάλιστα σκέφτομαι να πάρω ένα μικρό όταν με το καλό κατέβω κ πάω σε άλλο σπίτι.:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
αλλο δεν "παω" τις γατες και αλλο θελω να τις σκοτωνουν κλπ...

εγω -το ξαναλεω- δεν τις παω καθολου ομως!:)

επειδη αναφερθηκε...απεναντι σε σκυλι ανω των 15 κιλων,η γατα δεν εχει καμια πιθανοτητα.

απεναντι σε κουταβι,το κουταβι θα βγει τουλαχιστων χωρις ματια απο μια ατυχης αναμετρηση...

αυτα τα ειπα επειδη καποιος ρωτησε...

scooby doo

Well-Known Member
25 Φεβρουαρίου 2009
612
3
Ναύπλιο-Αθήνα
Είχε ξαναγίνει παρόμοια συζήτηση...
Δεν μου αρέσουν ιδιαιτερα οι γάτες(δεν γνωρίζω και πολλά βεβαίως για την "φύση" τους)..

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να βλέπω εκφράσεις όπως "κωλόγατες", "άσε τα πιτμπουλάκια ελεύθερα" (ναι σε εσένα αναφέρομαι Τεό:p).

Ας σεβόμαστε τουλάχιστον τους συμφορουμίτες που εκτός από κυνόφιλοι είναι και γατόφιλοι και τους ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι/στεναχωριούνται , κλπ με τέτοιους χαρακτηρισμούς!!!

georgeboxer

Well-Known Member
9 Οκτωβρίου 2009
45
0
Εμενα μου αρεσουν οι γατες δεν μου αρεσουν ομος οι αδεσποτες που κουβαλαναι τα παντα!!Ειχα γατα και τα σκυλια μου μαληστα εβγεναν βολτα μαζει και παθεναν πλακα ολοι!!!Το θεμα με τα αδεσποτα γατια ειναι οτι εχω βγαλει 3-4 απο τα δοντια του σκυλου μου και το τελευτεο του αφησαι κατι ωρεους μηκητες που ηταν η αφορμη να τον χασω η ετια ηταν αλη και αλο θεμα.Μου αρεσουν οι γατες και θα επερνα ενα μαγκα γατο παλη αλα το θεμα ειναι με τα αδεσποτα που ειναι σακια με ασθενιες που μπενουν μεσα στα σπιτια μας!!!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Εμενα μου αρεσουν οι γατες δεν μου αρεσουν ομος οι αδεσποτες που κουβαλαναι τα παντα!!Ειχα γατα και τα σκυλια μου μαληστα εβγεναν βολτα μαζει και παθεναν πλακα ολοι!!!Το θεμα με τα αδεσποτα γατια ειναι οτι εχω βγαλει 3-4 απο τα δοντια του σκυλου μου και το τελευτεο του αφησαι κατι ωρεους μηκητες που ηταν η αφορμη να τον χασω η ετια ηταν αλη και αλο θεμα.Μου αρεσουν οι γατες και θα επερνα ενα μαγκα γατο παλη αλα το θεμα ειναι με τα αδεσποτα που ειναι σακια με ασθενιες που μπενουν μεσα στα σπιτια μας!!!
Nα υποθέσω ότι επίσης σ'αρέσουν οι σκύλοι, αλλά δε σ'αρέσουν οι αδέσποτοι σκύλοι που κουβαλάνε αρρώστιες??:confused::confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul