Αποσμηνη

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.409
10.597
Athens
@άμα τα δηλαδή...
Σκύλος πατάει αποσμίνη, σκύλος γλύφει πατούσα, αφεντικό πληρώνει κτηνίατρο.

• Like
Reactions: GRDANE

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Εγώ έβρισκα και στο φαρμακείο αποσμίνη.
Aliki_s βρήκα τελικά σήμερα σε μαγαζί που προμηθεύει εταιρίες εργοστάσια με καθαριστικά.σε ευχαριστώ πολυ.το βράδυ μόλις τους βάλω όλους για ύπνο θα το δοκιμάσω.
Από το μπουκάλι.

*ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΒΓΑΛΕΤΕ ΜΕ ΝΕΡΟ.
(τα κεφαλαία δικά τους)
Σύνθεση: Περιέχει μη ιονικά τασιενεργά λιγότερο από 5%, άρωμα, limonene, amyl cinnamal, benzyl, salysylate, cinnamyl alcohol, benzyl alcohol, citronellol, geraniol, isoeugenol.
Προφυλάξεις: Περιέχει (+-)-1-methyl-4-(1-methyvinyl) cyclohexane. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Περιέχει turpentine oil. Μπορεί να προκαλέσει αλλεργική αντίδραση. Μακριά από παιδιά. Αποφύγετε την επαφή με το δέρμα. Σε περίπτωση επαφής με το δέρμα πλύνετε με άφθονο νερό και σαπούνι. Σε περίπτωση κατάποσης κλπ. συμβουλευτείτε τον γιατρό. Επιβλαβές για τους υδρόβιους οργανισμούς με μακροχρόνιες επιπτώσεις. Για να αποφύγετε τους κινδύνους για την ανθρώπινη υγεία και το περιβάλλον, ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης.
εγω τώρα έχω δυο σφουγγαρίστρες η μια νερό με ξίδι και η άλλη κανονικά απορρυπαντικά του εμπορίου.και ήθελα να αντικαταστήσω το νερό με το ξύδι γιατί δεν μου αρέσει η μυρωδιά καθόλου.οποτε μετά απο το πρώτο χέρι η νερό ξύδι η νερό απο σμήνη έτσι και αλλιώς το περνάω και δεύτερο με απορρυπαντικό.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Aliki_s βρήκα τελικά σήμερα σε μαγαζί που προμηθεύει εταιρίες εργοστάσια με καθαριστικά.σε ευχαριστώ πολυ.το βράδυ μόλις τους βάλω όλους για ύπνο θα το δοκιμάσω.

εγω τώρα έχω δυο σφουγγαρίστρες η μια νερό με ξίδι και η άλλη κανονικά απορρυπαντικά του εμπορίου.και ήθελα να αντικαταστήσω το νερό με το ξύδι γιατί δεν μου αρέσει η μυρωδιά καθόλου.οποτε μετά απο το πρώτο χέρι η νερό ξύδι η νερό απο σμήνη έτσι και αλλιώς το περνάω και δεύτερο με απορρυπαντικό.
Να το χρησιμοποιήσω τελικά η όχι;;;;;με έχετε τρομάξει...

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
@άμα τα δηλαδή...
Σκύλος πατάει αποσμίνη, σκύλος γλύφει πατούσα, αφεντικό πληρώνει κτηνίατρο.
Στο περίπου...
εκτός και αν η μικρή ποσότητα στα τόσα λίτρα του κουβά αφού στεγνώσει είναι σχετικά ακίνδυνη.

ήθελα να αντικαταστήσω το νερό με το ξύδι γιατί δεν μου αρέσει η μυρωδιά καθόλου
μηλόξυδο δοκίμασες;

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Στο περίπου...
εκτός και αν η μικρή ποσότητα στα τόσα λίτρα του κουβά αφού στεγνώσει είναι σχετικά ακίνδυνη.

μηλόξυδο δοκίμασες;
Μικρή ποσότητα και αφού στεγνώσει απο πάνω άλλο ένα χέρι με απορρυπαντικό.τι λες;;;;;
Δοκίμασα μυλοξιδο δεν μου αρέσει καθόλου.
Όλο αυτό το κάνω για τα τυχόν ατυχήματα να μην το ξανά κάνει στο ίδιο σημείο.αν μάθουμε έξω τςιςα Κακά μετά δεν πρόκειται να χρησιμοποιώ τέτοια πράγματα.

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Στο περίπου...

μηλόξυδο δοκίμασες;
Να ρωτήσω και κάτι άλλο.εχθες βγήκε έξω την πρώτη βόλτα.φυσικα ούτε τσίσα ούτε κακά μόλις γύρισε σπίτι έκανε.μετα απο ποσό καιρό το μαθαίνουν αυτό;;στην βόλτα εννοώ γιατί στο σπίτι στην πάνα το ξερει

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Μικρή ποσότητα και αφού στεγνώσει απο πάνω άλλο ένα χέρι με απορρυπαντικό.τι λες;;;;;
με σκέτο νερό νομίζω πως αρκεί.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.εχθες βγήκε έξω την πρώτη βόλτα.φυσικα ούτε τσίσα ούτε κακά μόλις γύρισε σπίτι έκανε.μετα απο ποσό καιρό το μαθαίνουν αυτό;;στην βόλτα εννοώ γιατί στο σπίτι στην πάνα το ξερει
Αυτό θα πρέπει να το απαντήσει κάποιος που ξέρει από εκπαίδευση. Εγώ είμαι σκράπας :)

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Το κάθε σκυλί θέλει το χρόνο του. Το πιο αποτελεσματικό είναι να βγαίνετε βόλτα και να μην γυρίζετε σπίτι αν δεν τα κάνει... Εμένα έτσι έμαθε, όμως τότε είχα άπλετο χρόνο για αυτή τη δουλειά και δεν είχε και ψοφόκρυο...

• Like
Reactions: mariatheo

filefi

Well-Known Member
21 Ιουνίου 2015
99
198
47
Καβαλα
Βγάλτην για βόλτα, όταν είσαι σχεδόν σίγουρη ότι θέλει να τα κάνει.Κάνε στάσεις ,κατά την διάρκεια της βόλτας, λέγοντας τσίσα/κακά ή όποιες λέξεις εσείς χρησιμοποιείτε για τις ανάγκες της και κράτησε την σε ένα σημείο για αρκετή ώρα.Δοκίμασε διάφορες επιφάνειες(τσιμέντο, γρασίδι, χώμα).
Και εννοείται, τρελό πάρτυ και μπούκωμα με λιχουδιές μόλις τα κάνει!Λέγοντας της συνέχεια για ποιον λόγο την επιβραβεύεις!

Last edited:

mariatheo

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2015
828
435
Βγάλτην για βόλτα, όταν είσαι σχεδόν σίγουρη ότι θέλει να τα κάνει.Κάνε στάσεις ,κατά την διάρκεια της βόλτας, λέγοντας τσίσα/κακά ή όποιες λέξεις εσείς χρησιμοποιείτε για τις ανάγκες της και κράτησε την σε ένα σημείο για αρκετή ώρα.Δοκίμασε διάφορες επιφάνειες(τσιμέντο, γρασίδι, χώμα).
Και εννοείται, τρελό πάρτυ και μπούκωμα με λιχουδιές μόλις τα κάνει!Λέγοντας της συνέχεια για ποιον λόγο την επιβραβεύεις!
Μόλις γυρίσαμε απο την βόλτα.εκανε κακά και φυσικά στήσαμε χώρο και γλέντι.:LOL::LOL::cry::cry:

• Like
Reactions: filefi and myEnzo

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα