Γεια σας! Είμαι καινούριο μέλος στο forum αν και το παρακολουθώ αρκετό καιρό. Μετά από πολύ σκέψη αποφάσισα να αποκτήσω ένα cane corso. Νομίζω ότι είναι ένα σκυλί που με εκφράζει και ταιριάζει στο τρόπο ζωής μου. Ο μόνος μου προβληματισμός σε σχέση με τη φυλή είναι αν ένα cc αντέχει τις αλλαγές. Δηλαδή αν μπορεί το μισό χρόνο να μένει σε διαμέρισμα στη πόλη και τον υπόλοιπο καιρό στην εξοχή (μεγάλο σπίτι με μεγάλο οικόπεδο) και αν αποδέχεται άλλα ζώα (θηλυκές siberian γάτες).
Η κύρια ανησυχία μου είναι οι εκτροφείς. Έχω επισκεφτεί κάποια από τα λίγα εκτροφεία cane corso που έχει η χώρα μας άλλα κάποια από αυτά δε μου έκαναν καλή εντύπωση και γενικά έχω κάποιες απορίες. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους κόβουν ουρά και αυτιά…εγώ δε θέλω κάτι τέτοιο και τα εκτροφεία μου τα δίνουν ήδη κομμένα.
Υποχρεούμαι να δώσω προκαταβολή πριν μείνει έγκυος η σκυλίτσα…δεν πρέπει να έρθω σε επαφή με το κουτάβι να δω αν με θέλει;
Κάποιοι μου είπαν ότι μπορούν να με ξεγελάσουν και να μου δώσουν presa canario αντί για cc.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας ακόμα και σε pm.
Ευχαριστώ!
Η κύρια ανησυχία μου είναι οι εκτροφείς. Έχω επισκεφτεί κάποια από τα λίγα εκτροφεία cane corso που έχει η χώρα μας άλλα κάποια από αυτά δε μου έκαναν καλή εντύπωση και γενικά έχω κάποιες απορίες. Αρχικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τους κόβουν ουρά και αυτιά…εγώ δε θέλω κάτι τέτοιο και τα εκτροφεία μου τα δίνουν ήδη κομμένα.
Υποχρεούμαι να δώσω προκαταβολή πριν μείνει έγκυος η σκυλίτσα…δεν πρέπει να έρθω σε επαφή με το κουτάβι να δω αν με θέλει;
Κάποιοι μου είπαν ότι μπορούν να με ξεγελάσουν και να μου δώσουν presa canario αντί για cc.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις γνώμες σας ακόμα και σε pm.
Ευχαριστώ!