Μπορείς να του πεις, να μας το δώσει γραπτώς;και δοξα το θεο ο σκυλος την καταβρισκει και κοιμαται και χουζουρευει μπολικο κατω απο το φως του ηλιου στο παραθυρο απο την πρωινη βολτα ως την μεσημεριανη σχεδον..
δεν με νοιαζει . μου την πεσατε 2 και 3. επειδη τι; που εχω και εγω την ζωη μου; συγνωμη κι ολας που δε ζω στην ανταρκτικη σε μια σπηλια με ξυλα και σολωμους.εγώ δεν ήξερα αν το βλέπει ήλιος ή όχι
και ο ήλιος είναι πολύ βασικός για τον σκύλο(όπως και για όλα τα ζωντανά)
τα υπόλοιπα που λές είναι χαρακτηριστικά της περίπτωσής σου-έχουμε συνηθίσει
αλλά πρόσεξε το λεξιλόγιό σου........
Δίνει βιταμίνη D για τα κόκαλα και όχι μόνο, απολύτως απαραίτητη για σωστή ανάπτυξη.ο ήλιος είναι πολύ σημαντικός για τα θηλαστικά(σχεδόν φωτοσυνθέτουν με αυτόν)
Ανάλογα ποιο post διαβάζεις.Στο πρώτο νήμα είχες γράψει..." αλλα ο χαρακτηρας του ειναι τοσο πολυμορφικος, που πρεπει να ξερεις ποτε θα του πατησεις το γκαζι , και ποτε το φρενο.
η καθημερινη και πολυωρη ενασχοληση μαζι του , μαζι με την απαιτουμενη προσοχη σκυλου και ανθρωπου, αποκωδικοποιουν τα πραγματα αν πατας στους κανονες.
ετσι το βλεπω. "
Ακόμη είχες γράψει....."ειναι 8 μηνων στη φωτο. μου τον εφεραν απο ρωσια δικοι μου ανθρωποι. ζω ελλαδα , αλλα παω σε βουνα και οπου βρω κρυο γενικως και χιονι , ορμαμεπιστευω πως η καλυτερη του φαση ηταν που κοινωνικοποιηθηκε στο πρωτο μισο χρονο της ζωης του στην ρωσια. ηταν κατι πολυ ουσιαστικο, μιας και αν δεν τον βαζω γιατι δεν το χρειαζομαι, ξερει να κουβαλα φορτιο.""
Τα οποία ουδόλως συνάδουν με αυτά που τώρα γράφεις...ποιά είναι τελικά η αλήθεια???
Δυστυχώς..I.Kyveli μην τρελλαίνεσαι. Τα έχουμε "ξαναπεί" με τον Diego στο παρελθόν, αλλά δυστυχώς κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
Είσαι νεαρός για "ιδιόκτητο" σκύλο στην Ελλάδα.. έχεις όλη τη ζωή μπροστά σου για να αποκτήσεις ένα τετράποδο σύντροφο, απλά είναι νωρίς ακόμα, γιατί δεν είσαι ακόμα κατάλληλα "εξοπλισμένος" από τη Ζωή για να αντιμετωπίσεις καταστάσεις που ακόμα δε μπορείς να σκεφθείς ότι μπορούν να συμβούν... Θα σου συνιστούσα, να ΣΩΣΕΙΣ ένα αδέσποτο πρώτα (που είναι και σαν πραξη πιό συμβατή με την ηλικία του φοιτητή) και αργότερα, όταν θα έχεις πάρει τις εμπειρίες της συμβίωσης με ένα σκύλο, να μπορέσεις να διαλέξεις με μεγαλύτερη γνώση και σύνεση για το ποιά Φυλή πραγματικά σε εκφράζει... Το Σιβηρικό δεν είναι ομορφιά, είναι Ανεξαρτησία & Συντροφικότητα......Η κατάσταση μου έχει ως εξής:
Είμαι 19, σχεδόν 20, .....
Δεν ισχύει ΤΙΠΟΤΕ από αυτά... Τα Σιβηρικά είναι από τα πλέον συντροφικά σκυλιά, γιατί σχεδόν ΠΑΝΤΑ ήταν μαζί με ένα άνθρωπο, είτε δούλευαν, είτε όχι.. η ΣΤΕΡΗΣΗ αυτής της συντροφικότητας, με τη μορφή ΑΠΟΜΟΝΩΣΗΣ στον κήπο, στο σπιτάκι του, στο οικόπεδο, στο μπαλκόνι, είναι κάτι που ΣΚΟΤΩΝΕΙ αυτή τη Φυλή, γι' αυτό και είναι ο πιό σημαντικός και απαράβατος όρος του συμβολαίου για κάθε κουτάβι που δίνουμε!!...... ο σκυλος αυτος δεν ζει σε ενα διαμερισμα-γκαρσονιερα για τον εξης λογο:
για αυτον θα ναι η καλυτερη του γιατι ολη την ωρα θα χωνεται μαζι σας, αλλα θα γινει κακομαθημενος η καλομαθημενος γιατι δεν θα ειναι ευκολο να προσδιοριστουν τα ορια του και τα δικα σας και θα ειναι πιο δυσκολο να χαλιναγωγηθει το σκυλι.
....