Απορίες για τη Λώρα!

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Oχι..το κρεβατάκι της είναι μέσα σε ένα μικρό wc που έχουμε και είναι μέσα στο δωμάτιο των γονιών..δλδ είναι προς τα μέσα δωμάτια μακριά απο το σαλόνι

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Aπορία ν.3:
Η Λώρα έχει άλλη μία συνήθεια, όταν θέλει να πάει βόλτα, πάει κάτω από τα πόδια του μπαμπά μας και με τον ποπό της του ανασηκώνει τα πόδια, ενώ ταυτόχρονα κλαψουρίζει!Η όλη διαδικασία έχει πολύ γέλιο, αλλά μερικές φορές του γρυλίζει κιόλας.. εγώ τη μάλωσα χτες όταν γρύλισε και μαζεύτηκε αμέσως, οι δικοί μου λένε οτι παίζει και δεν είναι πρόβλημα, η αλήθεια είναι οτι το σκυλί μας είναι γενικώς υποταγμένο και δε δείχνει τέτοιες τάσεις, και τον μπαμπα τον ακούει γενικώς! Είμαι πάλι υπερβολική??! :?

Ακόμα, lonewolf αυτό που μας φυλάει πρέπει να της το κόψουμε δλδ?!Η' no problem?!Χτές που ήταν ξαπλωμένη μια φίλη μου, και πήγα να την ακουμπήσω γαύγιζε σε μένα! :shock:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Ε ναι όταν γαυγίζει σε σένα καλό είναι να μη της το επιτρέπεις... το άλλο με το μπαμπά σου καλό μου φαίνετε... σας προειδοποιεί ότι θέλει βόλτα... αν γενικά είναι υποτακτικό σκυλί ίσως το γρύλισμα να είναι ένας τρόπος επικοινωνίας, αν δεν δω την φάση δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο...

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Εξορκισμός!Μην το γελάτε καθόλου,να κάνουμε ομαδική παραγγελία,να μας έρθει φθηνότερα :lol: και καπάκι ένας Αγιασμός :wink:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog