Απορία ν.1:
Χτές είχαμε επισκέψεις στο σπίτι που δεν πολυσυμπαθούν τα σκυλιά.
Έπρεπε λοιπόν η Λώρα να μην είναι μαζί μας στο τραπέζι.
Οι γονείς έλεγαν οτι μία άλλη φορά που έγινε το ίδιο την έδεσαν από το κάγκελο του κρεβατιού στο μέσα δωμάτιο με τα παιχνίδια της και η Λώρα γκρίνιαξε 10 λεπτάκια αλλά μετά ησύχασε και έμεινε ήσυχη.
(την έδεσαν γτ ακόμα δεν της έχουν εμπιστοσύνη να μένει μόνη της σε όλους τους χώρους..)
Εγώ διαφώνησα κάθετα με το να είναι 3 ώρες δεμένος ο σκύλος και της πήγα το κρεβατάκι της στο μπαλκόνι με 2 παιχνίδια.
Ο σκύλος σήκωσε τον κόσμο στο μπαλκόνι! Επί 2 ώρες έκλαιγε ασταμάτητα!
Κρύο δεν έκανε καθόλου και είχε νεράκι, κρεβατάκι, παιχνίδια.
Τελικά λοιπόν, είπαμε να δοκιμάσουμε και την άλλη λύση, την πήραμε και τη δέσαμε από το κρεβάτι, και όντως έκλαψε λίγο αλλά μετά λούφαξε!
Της είχαμε ανοίξει και την πόρτα του διαδρόμου για να μας ακούει.
Ποιος έχει λοιπόν το λάθος?
Τελικά ήταν σωστό να είναι δεμένο το σκυλί?
Απορία ν.2:
Όταν εγώ ή η αδερφή μου είμαστε ξαπλωμένες, η Λώρα κάθεται από το κρεβάτι και μας "φυλάει" γτ αν έρθει κάποιος να μας ξυπνήσει του γαβγίζει (δε γρυλίζει) και πάει να τον δαγκώσει ελαφρά αν επιμεινει!
Σημειοτέον, οτι είναι πολύ καλή και δεν αγριεύει ποτέ ούτε δαγκώνει!!
Και εκείνη την ώρα πιο πολύ κλαψουρίζει!
Τι είναι αυτό που κάνει????!
Και γτ μας φυλάει μόνο αν ειμαστε ξαπλωμένες?!
Χτές είχαμε επισκέψεις στο σπίτι που δεν πολυσυμπαθούν τα σκυλιά.
Έπρεπε λοιπόν η Λώρα να μην είναι μαζί μας στο τραπέζι.
Οι γονείς έλεγαν οτι μία άλλη φορά που έγινε το ίδιο την έδεσαν από το κάγκελο του κρεβατιού στο μέσα δωμάτιο με τα παιχνίδια της και η Λώρα γκρίνιαξε 10 λεπτάκια αλλά μετά ησύχασε και έμεινε ήσυχη.
(την έδεσαν γτ ακόμα δεν της έχουν εμπιστοσύνη να μένει μόνη της σε όλους τους χώρους..)
Εγώ διαφώνησα κάθετα με το να είναι 3 ώρες δεμένος ο σκύλος και της πήγα το κρεβατάκι της στο μπαλκόνι με 2 παιχνίδια.
Ο σκύλος σήκωσε τον κόσμο στο μπαλκόνι! Επί 2 ώρες έκλαιγε ασταμάτητα!
Κρύο δεν έκανε καθόλου και είχε νεράκι, κρεβατάκι, παιχνίδια.
Τελικά λοιπόν, είπαμε να δοκιμάσουμε και την άλλη λύση, την πήραμε και τη δέσαμε από το κρεβάτι, και όντως έκλαψε λίγο αλλά μετά λούφαξε!
Της είχαμε ανοίξει και την πόρτα του διαδρόμου για να μας ακούει.
Ποιος έχει λοιπόν το λάθος?
Τελικά ήταν σωστό να είναι δεμένο το σκυλί?
Απορία ν.2:
Όταν εγώ ή η αδερφή μου είμαστε ξαπλωμένες, η Λώρα κάθεται από το κρεβάτι και μας "φυλάει" γτ αν έρθει κάποιος να μας ξυπνήσει του γαβγίζει (δε γρυλίζει) και πάει να τον δαγκώσει ελαφρά αν επιμεινει!
Σημειοτέον, οτι είναι πολύ καλή και δεν αγριεύει ποτέ ούτε δαγκώνει!!
Και εκείνη την ώρα πιο πολύ κλαψουρίζει!
Τι είναι αυτό που κάνει????!
Και γτ μας φυλάει μόνο αν ειμαστε ξαπλωμένες?!