Απορίες για τη Λώρα!

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Απορία ν.1:
Χτές είχαμε επισκέψεις στο σπίτι που δεν πολυσυμπαθούν τα σκυλιά.
Έπρεπε λοιπόν η Λώρα να μην είναι μαζί μας στο τραπέζι.
Οι γονείς έλεγαν οτι μία άλλη φορά που έγινε το ίδιο την έδεσαν από το κάγκελο του κρεβατιού στο μέσα δωμάτιο με τα παιχνίδια της και η Λώρα γκρίνιαξε 10 λεπτάκια αλλά μετά ησύχασε και έμεινε ήσυχη.
(την έδεσαν γτ ακόμα δεν της έχουν εμπιστοσύνη να μένει μόνη της σε όλους τους χώρους..)
Εγώ διαφώνησα κάθετα με το να είναι 3 ώρες δεμένος ο σκύλος και της πήγα το κρεβατάκι της στο μπαλκόνι με 2 παιχνίδια.

Ο σκύλος σήκωσε τον κόσμο στο μπαλκόνι! Επί 2 ώρες έκλαιγε ασταμάτητα!
Κρύο δεν έκανε καθόλου και είχε νεράκι, κρεβατάκι, παιχνίδια.
Τελικά λοιπόν, είπαμε να δοκιμάσουμε και την άλλη λύση, την πήραμε και τη δέσαμε από το κρεβάτι, και όντως έκλαψε λίγο αλλά μετά λούφαξε!
Της είχαμε ανοίξει και την πόρτα του διαδρόμου για να μας ακούει.

Ποιος έχει λοιπόν το λάθος?
Τελικά ήταν σωστό να είναι δεμένο το σκυλί?

Απορία ν.2:
Όταν εγώ ή η αδερφή μου είμαστε ξαπλωμένες, η Λώρα κάθεται από το κρεβάτι και μας "φυλάει" γτ αν έρθει κάποιος να μας ξυπνήσει του γαβγίζει (δε γρυλίζει) και πάει να τον δαγκώσει ελαφρά αν επιμεινει!
Σημειοτέον, οτι είναι πολύ καλή και δεν αγριεύει ποτέ ούτε δαγκώνει!!
Και εκείνη την ώρα πιο πολύ κλαψουρίζει!
Τι είναι αυτό που κάνει????!
Και γτ μας φυλάει μόνο αν ειμαστε ξαπλωμένες?!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Malamatenia said:
...Και γτ μας φυλάει μόνο αν ειμαστε ξαπλωμένες?!
Και ο δικός μου, από τη στιγμή που πάμε όλοι για ύπνο, αν ακούσει οτιδήποτε θόρυβο ξεσηκώνεται και ρίχνει 3-4 γαυγίσματα, ενώ παράλληλα τρέχει στα άλλα δωμάτια και στο μπαλκόνι για να "τσεκάρει" ποιος έκανε το θόρυβο κλπ.

Γενικά ισχύει ότι από τη στιγμή που πάμε για ύπνο "απαγορεύονται οι θόρυβοι".

Μήπως την έχουν "δει" σεκιούριτι όταν κοιμούνται τα αφεντικά?

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Malamatenia δεν παθαίνει τίποτα το σκυλάκι σου να μείνει 3-4 ώρες δεμένο όταν μία στο τόσο έχεις επισκέψεις, απολύτως τίποτα. Το δέχετε καλλίτερα από το να είναι στο μπαλκόνι γιατί δεν αισθάνετε απομονωμένη και αισθάνετε μεγαλύτερη ασφάλεια εκεί.

Η απορία μου είναι όταν λείπετε όλοι τι κάνει;

Σας φυλάει περισσότερο όταν είστε ξαπλωμένες γιατί σας θεωρεί πιο ευάλωτες αλλά και υπό αυτήν....

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
@Malamatenia

1ον αλλάξτε παρέες! Εγώ έχω απαγορεύσει σε φίλους μου που δεν συμπαθούν τα σκυλιά να έρχονται στο σπίτι μου. Το σπίτι μου έχει σκύλο, σε όποιον δεν αρέσει, ας μην έρχεται. Τέλος!

2ον Το σκυλί είναι απαραίτητο να μάθει να είναι δεμένο για λίγη ώρα χωρίς να ξεσηκώνει τον κόσμο.

3ον Ο δικός μου δεν γαβγίζει, ούτε γρυλίζει σε όποιον πάει να με ξυπνήσει, απλά μπαίνει μπροστά του σε δεν τον αφήνει να πλησιάσει. Όταν κοιμάμαι δεν φεύγει από δίπλα μου καθόλου. Στα πόδια του κρεβατιού, άγαλμα!
Η vrmode μάλλον έχει δίκιο! Την έχει «δει» σεκιουριτας! :lol:

edit:
Κορινα ποστάραμε ταυτόχρονα!
lone wolf said:
Σας φυλάει περισσότερο όταν είστε ξαπλωμένες γιατί σας θεωρεί πιο ευάλωτες αλλά και υπό αυτήν....
Υπό? Αυτό δεν το ήξερα! Γιατί? Επειδή κοιμόμαστε, νιώθει ότι είναι ελεύθερος να πάρει πρωτοβουλίες?

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Συμφωνω με το πρωτο! Βασικα κι εγω αυτο λεω σε οποιον παει να μου πει μασε το σκυλο σου το βραδυ που θα ρθει ο ταδε... Το σπιτι μου εχει σκυλο.. Σε οποιον αρεσει ερχεται.. Σε οποιον δεν αρεσει τα λεμε για καφεδακι εηω! :wink:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
1ον αλλάξτε παρέες! Εγώ έχω απαγορεύσει σε φίλους μου που δεν συμπαθούν τα σκυλιά να έρχονται στο σπίτι μου. Το σπίτι μου έχει σκύλο, σε όποιον δεν αρέσει, ας μην έρχεται. Τέλος!
Ετσι ακριβος!!!

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
συμφωνω 8)
ετσι θα διαπιστωσετε αυτοματα ποσους λιγους φιλους εχετε,ποσοι θα εκαναν τα παντα για εσας κτλ. :lol: :lol: :lol:

lone wolf

Well-Known Member
13 Οκτωβρίου 2006
706
3
Athens
Υπό με την έννοια ότι δεν μπορούν να πάρουν πρωτοβουλία οι κοπέλες... άρα παίρνει εκείνο (το σκυλί)... άρα αισθάνετε ανώτερο... την συγκεκριμένη στιγμή... :wink:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι συμφωνω απολυτα και εγω.. σε οσους αρεσει ...,σε οσους δεν αρεσει ..τα λεμε εξω..
Αυτο ειναι νομος..το σκυλι μου δεν θα το δεσω χωρις λογο αν δεν δαγκωνει η ξερω οτι ειναι μια χαρα κοινονικοποιημενο,αν καποιος δεν συμπαθει τα σκυλια απλα δεν παει σε ενα σπιτι που εχει σκυλια.. :wink:

απλα..δεν φταιω εγω μετα..

εκτος και αν δαγκωνει.. ε τοτε δεν ειναι τρελος ο αλλος ..αλλα εγω που δεν το εδεσα και εκεινο πηγε να τον φαει...

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
Eυχαριστώ για το ενδιαφέρον σας! :D

@vrmode θεός ο σκύλος σας, γαβγίζει και σας ξυπνάει για να μη σας ξυπνήσουν οι άλλοι!! :wink: :D :lol:

@rottie, θα συμφωνήσω μαζί σου θεωρητικά, αλλά ο σκύλος μας ζητιανεύει αφάνταστα γτ τον έχουν κακομάθει σ αυτό το θέμα..! Οπότε το να μείνει στο τραπέζι σημαίνει "ανεβαίνω στα πόδια των καλεσμένων για να μου δώσουν φαγητό"! :lol: Εμάς δε μας ενοχλεί αλλά τον κόσμο μάλλον ναι!
Κατα τα άλλα είναι απόλυτα κοινωνικοποιημένη και φιλική!
Επίσης, μερικά είδη τραπεζιών είναι αδύνατο να τα αποφύγουν οι δικοί μου! :wink:
Το κορυφαίο φυσικά είναι οτι η αδερφή μου σηκώνεται κάποια στιγμή, λέει "Δεν αντέχω" και πάει μέσα και τη λύνει! :lol:

@lonewolf thanks! Άρα εγώ είμαι η υπερβολική! :wink: Τα πρωινά που λείπουν στη δουλειά είναι στο μπαλκόνι η Λωρούλα, και δεν κλαίει, μια χαρά το δέχεται, όλη την άλλη μέρα μέσα, και αν φύγουν το βράδυ την βάζουν στο μικρό wc που είναι και το κρεβάτι της! :p
Γενικά, είναι ήσυχη και δεν αντιδρά, υπάρχουν όμως φορές που κλαίει, αν έχει πολύ αέρα ή βροχή και την ακούει από το παραθυράκι...
Ελπίζουμε οτι σιγά σιγά θα συνηθίσει, είναι γενικά πολύ φοβισμένη, πιστεύω θα αναθαρρέψει.. επίσης σιγά σιγά έχει αρχίσει να μην τρώει έπιπλα και τέτοια, οπότε μπορεί κάποια στιγμή να την αφήσουν και μέσα!

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Malamatenia said:
@vrmode θεός ο σκύλος σας, γαβγίζει και σας ξυπνάει για να μη σας ξυπνήσουν οι άλλοι!! :wink: :D :lol:
Kαλά μην τρελαίνεσαι... :D πρόπερσυ που κλειδωθήκαμε έξω φέραμε κλειδαρά, ο οποίος πάλευε να ανοίξει την πόρτα 10 λεπτά. Όσο πάλευε δεν ακουγόταν κιχ από μέσα. Μόλις την άνοιξε είδαμε τον σκύλο απλωμένο στον καναπέ, να μας κοιτάζει με βλαμμένο ύφος και να τραβάει ένα χασμουρητόοοοοο...
Σεκιουριτάς το παίζει μόνο τη νύχτα μάλλον... τη μέρα έχει ρεπό!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
ROTTIE said:
Υπό? Αυτό δεν το ήξερα! Γιατί? Επειδή κοιμόμαστε, νιώθει ότι είναι ελεύθερος να πάρει πρωτοβουλίες?
Ωχ!Δεν πρόκειται να ξανακοιμηθείς ε?

@malamatenia
η εντολή place ή όπως αλλιώς την λες είναι πάαααρα πολύ χρήσιμη.Στην αρχή πίστευα πως είναι περιττή,ΛΑΘΟΣ μου.

Η Μάγια όταν έρχεται άνθρωπος στο σπίτι κάνει σαν τρελή από την χαρά της,δεν ξεκολλάει από δίπλα του και απαιτεί συνεχώς να την χαϊδεύουν.

Δεν θα προσαρμοστούν οι φίλοι μου,θα προσαρμοστεί το σκυλί στους χαρακτήρες των φίλων μου.Αν γουστάρει κάποιος φιλιά και γλύψιμο-μπάνιο its ok. :wink: Αν όμως κάποιος φίλος ύστερα από την "υποδοχή" και τις "συστάσεις" δεν γουστάρει άλλα πάρε δώσε,η Μάγια οφείλει να προσαρμοστεί.Δεν θα μας επιβάλλει εκείνη τι θα κάνουμε αλλά εμείς θα αποφασίζουμε αν θέλουμε να την χαϊδεύουμε ή όχι.

Την βάζουμε στο καναπεδάκι της να κάτσει ήσυχη,έτσι είναι και μαζί μας αλλά ταυτόχρονα δεν "ενοχλεί" και κανέναν.

Ναι σίγουρα δεν το γουστάρει αλλά τι να κάνουμε?Ετσι είναι η ζωή,γεμάτη κανόνες.Και σίγουρα το προτιμάει από το να ήταν στο μπαλκόνι ή σε άλλο δωμάτιο και να μην έχει οπτική επαφή με μας :wink: (δεν την έχουμε ποτέ βάλει σε άλλο δωμάτιο ή στο μπαλκόνι όταν έχουμε κόσμο)

Βέβαια την εντολή δεν την έχουμε τελειοποιήσει ακόμα αλλά το δουλεύουμε :) Δεν είναι ευκολο να την βάλεις στο place για πολλή ώρα.

Βέβαια για μας σημαντικό επίσης είναι να μάθει να είναι ανάμεσά μας χωρίς να κάνει σαν τρελή :lol: αλλά είναι ακόμα κουτάβι και της το συγχωρούμε.Της βάζουμε όρια στην εκδήλωση της χαράς της αλλά δεν θέλουμε να την πιέζουμε και πολύ γιατί ό,τι κάνει το κάνει από την χαρά της :wink:

malamatenia μήπως πρέπει να της το κόψετε αυτό με την ζητιανιά από το τραπέζι?
:wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
keyman said:
ROTTIE said:
Ωχ!Δεν πρόκειται να ξανακοιμηθείς ε?
Πρωτοβουλίες γιοκ! Εάν αρχίζει να παίρνει πρωτοβουλίες το γομαρακι, καήκαμε! Από τώρα και στο εξής θα κοιμάμαι με το ένα μάτι ανοιχτό! :shock: :lol:

Η εντολή “place” είναι πολύ χρήσιμη, αλλά ούτε και ο δικός μου δεν μπορεί να κάτσει πολύ ώρα. Βαριέται και αρχίζει πάλι τα «δικά του»…
Εάν τον αγριοκοιτάξω για να μην σηκωθεί, τον πιάνουν τα διαόλια του και αρχίζει να τσαμπουκαλέυεται με το πίσω του πόδι! Κάπως έτσι:
http://youtube.com/watch?v=hStbifBrs9g&feature=related

Μήπως να τον αρχίσω ψυχανάλυση? :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ROTTIE said:
τον πιάνουν τα διαόλια του και αρχίζει να τσαμπουκαλέυεται με το πίσω του πόδι! Κάπως έτσι:
http://youtube.com/watch?v=hStbifBrs9g&feature=related

Μήπως να τον αρχίσω ψυχανάλυση? :lol: :lol: :lol:
αχααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχα,δεν το πιστευω,πρωτη φορα το βλεπω αυτο το πραμα ουυυυχαχαχαχαχα,σοβαρα κανει τετοια? :shock: :shock: :lol: :lol:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Όχι με τέτοια λύσσα, αλλά γρυλίζει! :lol:

Επισκέπτες στο σπίτι + περιορισμός στο place + αφόρητη βαρεμάρα = αρχίζω να τσαμπουκαλευομαι «στον κακό τον πόδη» που λέω εγώ!

Λες να θέλει εξορκισμό? :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ρε,μιλαμε εχω πεθανει στα γελια,μου φαινεται τρομερα γελοιο αυτο το πραγμα :lol: :lol: :lol: μιλαμε,τον ζει τον ρολο!!!
αυτος ομως το κανει με σεναριο,δηλαδη οτι παει ο ποδης να του παρει το κοκαλλο :lol: εσενα πως το κανει?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εμένα δεν χρειάζεται σενάριο! Αυτοσχεδιάζει! Για παράδειγμα, «Ο κακός ο πόδης μου πειράζει το αφτί»!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Malamatenia

Well-Known Member
12 Ιουλίου 2007
199
0
keyman said:
malamatenia μήπως πρέπει να της το κόψετε αυτό με την ζητιανιά από το τραπέζι?
:wink:
Πρέπει!Την Πέρσα την είχα μάθει και δε ζητιάνευε! Αλλά τώρα όλο και κάποιος θα την κάνει τη λαδιά! :wink: Γενικά εμάς δε μας ενοχλεί γτ όταν της λέμε να κάτσει κάτω μαζεύεται εύκολα. Αλλά τους άλλους λογικά θα τους πειράζει.

Το place είναι αυτό που της λέμε "σπίτι σου" και πάει στο κρεβάτι της?
Αυτο το κάνει!
Αλλά δε μένει για πολλή ώρα, εκτός κι αν είναι νύχτα και νυστάζει, οπότε καταλαβαίνει οτι πάμε για ύπνο όλοι.
Πως της μαθαίνετε να μένει εκεί για πολλή ώρα?

Rottie με το βιντεάκι έλιωσα στο γέλιο!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog