Απορία!!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Χθές περπατώντας στην γειτονιά μου συνάντησα εναν κύριο που πήγαινε βόλτα με ένα εντυπωσιακό μεγαλόσωμο άσπρο σκύλο με λίγο μαύρο στον λαιμό!Μη μπορώντας να εντωπίσω τι ράτσα ήταν τον ρώτησα και μου είπε ότι είναι σπάνιο ροτβάιλερ ότι το είχε πληρώσει πανάκριβα κι ότι το είχε φέρει από το εξωτερικό!!!!!!!!!:eek::eek::eek:Σοκαρισμένος εγώ τον ευχαρίστησα για την πληροφορία κι έφυγα!
Με αφορμή αυτό το συμβάν μου γεννήθηκε μια απορία και γνωρίζοντας ότι στο forum γράφουν κι εκτροφείς αποφάσισα να σας ρωτήσω!!!!Πόσο κοστολογείται ενα σκυλί που μπορεί να εξελιχθεί σε πρωταθλητής,σε σχέση με ένα πολύ καλό, ενα pet κι ένα με ένα αντίστοιχο ελλάτωμα;Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι ελλάτωμα αποκλεισμού,σωστα;
Για να μην παρεξηγηθώ ότι ζητάω τιμές η αντιστοιχία θα μπορούσε να είναι για παράδειγμα ο μελλοντικός πρωταθλητής 20 καραμέλες το pet 10 καραμέλες κι αυτό με το ελλάτωμα 2 καραμέλες!!!!!!:):):)
Συγνώμη για το μακροσκελές post κι ελπίζω να μην είναι αντίθετο προς τους κανονισμούς του forum!:):):)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
κορυφαίο:D:maria::maria::maria::paja1::paja1::paja1:

και τι συνειρμό που σου προκάλεσε ε...τελικά όλα χρειάζονται...και τα λευκά ροτβάιλερ ακόμα...

ή σε κορόιδευε ή τον κοροιδέψανε

πάντως όταν παίρνεις ζώο απο πέτ σόπ όσες καραμέλες κι αν δίνεις είναι κρίμα

απο εκτροφέα τώρα ότι κι αν πάρεις τις ίδιες καραμέλες θα δώσεις...ο μελλοντικός πρωταθλητής δεν φαίνεται απο κουτάβι...
τα "ελατωματικά" δεν ξέρω τι γίνονται και πόσο έχουν...

Last edited:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ο μελλοντικός πρωταθλητής είναι δωρεαν (διότι με τέτοιες μαντικές ικανότητες ο εκτροφέας του έχει ήδη κερδίσει 3 τζόκερ οπότε τί να τα θέλει τα λεφτά) :D

Τα pet ειναι απο 150 - 3.500 ευρώ

Και τα εκτός προτυπου ... ανάλογα με το πόσο εντυπωσιακό είναι το ελάττωμα ... :p :p :p

Ελπίζω να σε διαφώτησα :)

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Λευκό ροτβάηλερ?
Μάθε πόσα έδωσε, και κάνε μια αντιπροσφορά +500 ευρώ, εκ μέρους μου!!!

Εαν το δούμε σαν τα γραμματόσημα, κάτι σπάνια γραμματόσημα που έχουν κάποιο λάθος, αλλά δεν το εντόπισαν αμέσως, κι έτσι κάποια κυκλοφόρησαν πριν αποσυρθεί η ελαττωματική παρτίδα, είναι ανεκτίμητα!!! Κάνουν μια περιουσία!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μόλις τον ξαναδώ θα του κάνω την προσφορά!
Φανταστείτε όμως το σοκ μου όταν τον ρώτησα και περίμενα ν' ακουσω τίποτα περίεργο του τύπου σπάνιος "ποιμενικός ανατολικοδυτικής στέππας"!!!!!!!!Για μισό λεπτό!!!!!Ήταν περίεργο αυτό που άκουσα!:D:D:D
Πάντως δεν το περίμενα να πωλούνται τα σκυλιά που είναι τόσο εκτός προτύπου!!

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Ο μελλοντικός πρωταθλητής είναι δωρεαν (διότι με τέτοιες μαντικές ικανότητες ο εκτροφέας του έχει ήδη κερδίσει 3 τζόκερ οπότε τί να τα θέλει τα λεφτά) :D

Τα pet ειναι απο 150 - 3.500 ευρώ

Και τα εκτός προτυπου ... ανάλογα με το πόσο εντυπωσιακό είναι το ελάττωμα ... :p :p :p

Ελπίζω να σε διαφώτησα :)
Κορυφαίο το ποστ.:D

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Όλα πουλιούνται, αρκεί να το πλασάρεις κατάλληλα και να βρεθεί ο μουστερής.

Επ ευκαιρίας, έχω 2 κουβάδες σκυλόσκατα, χωνεμένα και βρωμερά. Όποιος ενδιαφέρεται, δέχομαι προσφορές!!! Πιθανές χρήσεις: Να λούσετε την πεθερά σας, να σκεπάσετε με αυτά το αυτοκίνητο του εργοδότη σας, να τα ρίξετε στην αυλή του γείτονα που σας τα πρήζει.

Παράδοση κατ οίκον, ανάλογα το μέγεθος της παραγγελίας.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Γίνονται και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ λύπασμα (με ειδική τεχνική)! πμ όποιος ενδιαφέρεται (με το αζιμίωτο φυσικά:p).

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πέρισυ, ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε τον κήπο, και κάποια στιγμή, θα τα χρησιμοποιούσαμε σαν λίπασμα, γι αυτό τα αποθηκεύσαμε στους κουβάδες... Αλλά η αυλή έμεινε στην μέση, και οι κουβάδες έγιναν 2 και γέμισαν, και τώρα πάμε για τρίτο κουβά!!!
(οι κουβάδες είναι πλαστικοί, γνωστής εταιρείας σκυλοτροφής...)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog