Απορία...

Καλή σας μέρα, έκανα φιλότιμες προσπάθειες να ανεβάσω κάποιες φοτο στα άλμπουμ, θα μπορούσε κάποιος/ κάποια να μου πει κατά πόσο το έχω κάνει σωστά γιατί έχω την εντύπωση ότι έχω κάνει μλκς. ευχαριστώ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αν ο στόχος σου ήταν 2 φωτό, έχεις 50% επιτυχία :D Για κάνε άλλη μία προσπάθεια :)

Edit: Εγώ βρε σεις, βλέπω μόνο μία μία, του Tse. Εσείς που τις βλέπετε τις άλλες;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Ε όχι και άχρηστος για δυό φωτογραφίες...:p
Ξαναπροσπάθησε -με ψυχραιμία- και θα τα καταφέρεις ;)

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εγώ δυο βλέπω, μια την κεφάλα του Τσε (υπέροχος!) και μια με το παράθυρο.

edit: ναι, τώρα βλέπω κι εγώ τη Μάσα στα μπάνια της!

τα χαίρομαι, τα σέβομαι, τα αγαπώ αλλά υπάρχουν στιγμές που μου έρχεται να τα δαγκώσω...δεν αφήνουν τίποτα που να κινείται και να μην ενδιαφερθούν, το κυνήγι της μύγας, για παράδειγμα, μέσα στο σπίτι είναι σχεδόν καταστροφικό....είναι όμως τρυφερά ζωντανά και καλόψυχα αλλά δεν παύουν να είναι δυνατά. σε γενικές γραμμές έχω καταφέρει η μεταξύ μας σχέση να μην παίζεται στο ποιος είναι πιο δυνατός...στο λουρί αν συναντήσουμε γάτα ομολογώ ότι είναι πολύ πολύ δύσκολο, παρά τα όχι, κοντά μου αν δεν τοποθετήσω κατάλληλα και το σώμα μου μεταμορφώνομαι σε σκιέρ..... στην ουσία τώρα. έφτιαξα 2 άλμπουμ, ένα για την Μάσα και ένα για τον Τσε και σε κάθε ένα από τα δύο έβαλα από δύο φότο. Φαίνονται ??

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Το ποσοσο επιτυχιας ειναι 75 % (φαινεται μονο η μια φωτογραφια της Μασα που κολυμπαει :D )
Για τις γατες, ισως σου φανει χρησιμο το παρακατω
Γατοκόλαση .

edit : με προλάβανε οι προλαλησαντες

μιλάμε για 2 4ποδα 34 kg και 38 kg και γάτες εξαιρετικά προκλητικές, και πολλές γάτες...όταν είμαι με το ένα από τα δύο στο πρώτο όχι είναι μια χαρά αλλά τα δύο είναι σαν συμμορία και οι βόλτες επί δύο είναι πρακτικά αδύνατον, πολλαπλασιάζουν τον χρόνο και η αλήθεια είναι ότι δεν έχω.
Άσε που όταν παίρνω το ένα από τα δύο τα άλλο κάνει σαν να το σφάζουν...........για λίγο βέβαια αλλά αν είναι 12 το βράδυ αποτελεί ικανότατη πρόκληση με στόχο τα σκυλιά....γιατί εδώ που βρίσκομαι τα πράγματα είναι περίεργα και κάποιες φορές οριακά...αλλά αυτά θα τα πούμε εν καιρώ