Απορία συμπεριφορας

Lamorno

Member
2 Ιανουαρίου 2016
5
1
40
Καλησπέρα και χρονια πολλα, για τις γιορτές πήγα στη ξαδέρφη μου που έχει 2 μαλεζακια ενα μινι 7 ετων και ενα μιντι 4 ετων πηρα κι εγω το πεκινουα μου που ειναι και αυτο στα 4 και τον βάλανε στη μέση και αρχίσανε να του γριλίζουν και να τον ορμάνε μετα απο μια μέρα το μιντι μαλτεζ σταμάτησε να ασχολείται το μικρόσωμο όμως του έμπαινε πολυ και ο δικος μου καθόταν κάτω, το μικρόσωμο ανέβαινε απο πάνω του και έκανε την κίνηση του ζευγαρώματος ο δικός μου δεν αντιδρούσε απλα έκρυβε τον πισινό του. Οταν δεν τον ενοχλούσε πήγαινε ο δικος μου να τον μυρίσει και ο αλλος τον δάγκωνε. Ειναι και τα 3 αρσενικά απο θέμα συμπεριφοράς τα μαλτεζ ειχαν ουρες όρθιες και γεματα αυτοπεποίθηση ο δικός μου ειχε όρθια ουρα αλλα την κουνούσε δε μπορω να καταλάβω γιατι έκανε σαν κότα πρέπει να κάνω κατι να του τονώσω την αυτοπεποίθηση. Πως μπορώ να τον κανω να τους κόψει τον αερα η να κοινονικοποιηθουν και να παίζουν?

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Έ, ναι, μίντιουμ είναι!

Υ.Γ. Υπάρχει και μάξι, άραγε?:cool:
Αμέ, ανάλογα τι θέλει να "σπρώξει" το κάθε πέτσοπ και ο κάθε ανίδεος που βάζει τα σκυλιά του να γεννοβολάνε.

Οπότε για να έρθουμε λίγο στα "σοβαρά": δεν υπάρχει μίνι/μιντι μαλτεζάκι. Το πρότυπο είναι ένα και αναφέρει ρητά 3 έως 4 κιλά! Οτιδήποτε άλλο είναι καθαρά τρικ για να πουλάνε κουτάβια εξαπατώντας...
Από εκεί και πέρα... βάλατε 3 αρσενικά ανεξέλεγκτα και περιμένατε τι? να παίξουν? Γιατί να το κάνουν αυτό? Πώς νοείται το παιχνίδι? Τα 2 ημίαιμα μαλτεζάκια είχαν την αγέλη τους και ξαφνικά βρεθηκε και ενα πεκι στη μέση να το τραμπουκίσουν.
7 και 4 ετών, δεν μιλάμε καν για κοινωνικοποίηση.... καθαρά εκπαίδευση είναι, να μάθουν να ανέχονται άλλα (αρσενικά) σκυλιά. Αλλά να παίξουν, να μένουν ανεξέλεγκτα... όχι. Χάθηκε το τρένο!

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
ανέβαινε απο πάνω του και έκανε την κίνηση του ζευγαρώματος ο δικός μου δεν αντιδρούσε απλα έκρυβε τον πισινό του.
Τα 2 ημίαιμα μαλτεζάκια είχαν την αγέλη τους και ξαφνικά βρεθηκε και ενα πεκι στη μέση να το τραμπουκίσουν.
Εύλογη απορία: Αν δεν έκρυβε τον πισινό του, θα θεωρείτο τραμπουκισμός;

• Like
Reactions: Orilis

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλησπέρα και χρονια πολλα, για τις γιορτές πήγα στη ξαδέρφη μου που έχει 2 μαλεζακια ενα μινι 7 ετων και ενα μιντι 4 ετων πηρα κι εγω το πεκινουα μου που ειναι και αυτο στα 4 και τον βάλανε στη μέση και αρχίσανε να του γριλίζουν και να τον ορμάνε μετα απο μια μέρα το μιντι μαλτεζ σταμάτησε να ασχολείται το μικρόσωμο όμως του έμπαινε πολυ και ο δικος μου καθόταν κάτω, το μικρόσωμο ανέβαινε απο πάνω του και έκανε την κίνηση του ζευγαρώματος ο δικός μου δεν αντιδρούσε απλα έκρυβε τον πισινό του. Οταν δεν τον ενοχλούσε πήγαινε ο δικος μου να τον μυρίσει και ο αλλος τον δάγκωνε. Ειναι και τα 3 αρσενικά απο θέμα συμπεριφοράς τα μαλτεζ ειχαν ουρες όρθιες και γεματα αυτοπεποίθηση ο δικός μου ειχε όρθια ουρα αλλα την κουνούσε δε μπορω να καταλάβω γιατι έκανε σαν κότα πρέπει να κάνω κατι να του τονώσω την αυτοπεποίθηση. Πως μπορώ να τον κανω να τους κόψει τον αερα η να κοινονικοποιηθουν και να παίζουν?
Εύλογη απορία: Αν δεν έκρυβε τον πισινό του, θα θεωρείτο τραμπουκισμός;
o πισινός λες να εφταιγε?

• Like
Reactions: Orilis

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Ετσι παίζονται αυτά! Αν μένεις μόνο στα κυριλε και τα γουτσου γουτσου...Εχασες! Θελει επιπλέον και αλητεία

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα! Ετσι παίζονται αυτά! Αν μένεις μόνο στα κυριλε και τα γουτσου γουτσου...Εχασες! Θελει επιπλέον και αλητεία
Εμένα όλο αυτό σίγουρα δεν μου φαίνεται "παιχνίδι"...

Lamorno

Member
2 Ιανουαρίου 2016
5
1
40
δε γνωριζω τπτ σχετικα για την κοινονικοποιηση σκυλων και δε ξερω αν συμοεριφορα του δικού μου ηταν λογική και αν δεν ηταν τι θα μπορουσα να του κάνω

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Παρ' του μια harley davindson μηχανή, γυαλιά ηλίου, δερμάτινο γιλέκο και πες του να αφήσει μουστάκι. Θα δεις, θα ανοίγουν δρόμο να περάσει μετά.
.
Επιτέλους μια απάντηση που αρμόζει στο θέμα. Μπορεί να σας βάλανε στο σπίτι τους τα μαλτέζια, αλλα να νομίζουν τώρα ότι δικαιούνται να ζητάνε κώλο, παραπάει.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Αχαχαχαχα ioanna a εσκασα :ROFLMAO:

Στο θεμα μας τωρα...
η εξαδελφη οφειλε να συνετισει/διορθωσει τα σκυλια της...εκανε τιποτα ή κοιταγε με καμαρι?
Εσυ εκανες κατι να προστατεψεις το σκυλι σου?

Ολα ωραια κ καλα αλλα ηταν ενας αναμεσα σε δυο,τι περιμενες δλδ να κανει?αμα ηταν αλλος στην θεση του το πιο πιθανο ειναι να σκαγε κ μια δαγκωνια στο μαλτεζ κ να γινοταν εκει μεσα της τρελης...
Οταν μιλαμε για 4 κ 7 χρονων εχουμε ξεφυγει κατα πολυ απτην "κοινωνικοποιηση"....

Προσωπικα δε θα εξεθετα ποτε την σκυλα μου σε μια τετοια κατασταση,κ αν μας τυχαινε,καθοτι εγω ειμαι ο ''αρχηγος''(κ δουλεψα κιολας πολυ μαζι της για να διορθωνω like a boss) στα ματια της κ σε μενα θα προσβλεπε για βοηθεια θα ηταν χρεος μου να ξεκαθαρισω την κατασταση αμεσα κ με συνοπτικες διαδικασιες εφοσον δεν την αφηναν σε ησυχια...

Lamorno

Member
2 Ιανουαρίου 2016
5
1
40
τον εβγαζα στο μπαλκονι αλλα κοιτουσε συνεχεια μεσα και δεν αισθανομουν καλα που ηταν χωρια αυτος τεσπα αφου λετε οτι ειναι φυσικο οκ αυτο ηθελα ευχαριστω