Απορία που έχω καιρό!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Έλα ντε!
Γιατί ντε και καλά να μην χαρίζουν;
Ή να χαρίζουν μόνο την φύρα;
Προφανώς και δεν χαρίζουν στον κάθε ένα που βλέπουν, αλλά γιατί ούτε καν στους δικούς τους ή τους φίλους τους;
Ας πούμε, το 90% των επαγγελματιών δεν θα χρεώσουν τους δικούς τους ανθρώπους για τις υπηρεσίες τους...το ίδιο και οι εκτροφείς....

Πέρα από τις ορεινές ποιμενικές φυλές εδώ που αρκετά σκυλιά χαρίζονται στους βοσκούς, στην προκειμένη μάλιστα δεν είναι καν φίλοι τις περισσότερες φορές, ξέρω κι άλλες περιπτώσεις και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό που χαρίστηκαν σκυλιά σε φίλους και δικούς....

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Αλλο αυτο που λεω εγω, αλλο αυτο που πας να μου πεις εσυ.
Ξερω ιδιωτες που μπορουν να βρουν pedigree αμεσως, χωρις να εχουν καθαροαιμης γεννας κουταβια.
Αυτο εννοουσα fake.
Και ναι χαιρω πολυ δεν κανει η χορηγηση pedigree τον εκτροφεα. Ειπα εγω το αντιθετο;
whatever :confused:
Καταρχην στην τελικη το ιδιο πραγμα λεμε,στην τελικη!
Ειτε ιδιωτες που μπορουν να βρουν pedigree αμεσως χωρις να εχουν καθαροαιμης γεννας κουταβια ειτε ιδιωτες&εκτροφεις που μπορουν να βγαλουν pedigree σε καθαροαιμα κουταβια δηλωνοντας τα σε αλλους γεννητορες ειτε κουταβια που δινονται με ενα pedigree και εικονικα-πλαστα στοιχεια γεννητορων ειναι fake μεν αλλα και ΑΠΑΤΗ δε!
Τι κανει τον εκτροφεα και τι οχι δεν χρειαζεται αναλυση!
Και στην τελικη το υφος μου δεν ειναι επιθετικο ουτε ειρωνικο απεναντι σου...οπως το δικο σου!!!
Και το "whatever:confused:" μπορεις να το πεις και Ελληνικοτατα!
Φιλικα Παντα!
(γιατι εδω κατ εμε μπαινουμε και εκφραζουμε αποψεις που μπορει να βοηθησουν καποιον εαν τις ενστερνιζεται και οχι για να "τσακωθουμε",οποτε οι εξυπναδες περιττευουν.)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ένας εκτροφέας αν θέλει μπορεί να χαρίσει..και όχι απαραίτητα σκύλο που έχει κάποιο πρόβλημα. Μου έχει τύχει να θέλει εκτροφέας να μου δώσει γιατί είναι πολύ φίλος και είχα πάθει πλάκα με την μικρή σκυλίτσα που είχε. Καλά λένε τα παιδιά..μην υπάρχει πια τόση καχυποψία!!:)