Απορία που έχω καιρό!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
πληρώνεις! Και είναι και η μόνη περίπτωση που αξίζει να πληρώσεις για καθαρόαιμο(αν και στις άλλες περιπτώσεις δεν είναι και καθαρόαιμα ακριβώς.. τέλος πάντων)

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αυτό που καταλαβα εγώ και με βάση αυτου απάντησα ήταν αν πληρώνεις χρηματα για το κουτάβι που θα πάρεις

johnaras210

Well-Known Member
12 Μαρτίου 2011
80
0
ΜΕΓΑΡΑ
αυτό που καταλαβα εγώ και με βάση αυτου απάντησα ήταν αν πληρώνεις χρηματα για το κουτάβι που θα πάρεις
Ναι γιατι ενος φιλου μου του το εδωσαν τσαμπα!

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
τοτε δεν ήταν εκτροφείο ή του είχαν κάποια υποχρέωση του φίλου σου

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Κανενας εκτροφεας δεν χαριζει ετσι απλα κουταβι.
Εκτος αν ειναι κοντινος συγγενης και παλι παιζει...λολ
Οταν λες εκτροφεας μηπως εννοεις καμια γεννα της κυρα Γιωργαινας απο απεναντι που γεννησε η σκυλα της και δεν ξερει τι να τα κανει και τα δινει περα δωθε;
Γιατι να του χαρισανε σκυλι καθαροαιμο με pedigree κτλ λιγο δυσκολο....
Αν παρολα αυτα εγινε λεω αν, ας παιξει και κανενα τζοκερ το παλικαρι...

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Κανενας εκτροφεας δεν χαριζει ετσι απλα κουταβι.
Εκτος αν ειναι κοντινος συγγενης και παλι παιζει...λολ
Οταν λες εκτροφεας μηπως εννοεις καμια γεννα της κυρα Γιωργαινας απο απεναντι που γεννησε η σκυλα της και δεν ξερει τι να τα κανει και τα δινει περα δωθε;
Γιατι να του χαρισανε σκυλι καθαροαιμο με pedigree κτλ λιγο δυσκολο....
Αν παρολα αυτα εγινε λεω αν, ας παιξει και κανενα τζοκερ το παλικαρι...
Και γω καποια τετοια γεννα πιστευω να ειναι!Οποτε δεν μιλαμε για Εκτροφεα όπως εμεις τον εννουμε!
Καθόλου απιθανο να του χαρισε καποιος σκύλο με pedigree αλλα δεν νομιζω να ήταν εκτροφεας!της πισω αυλης ή για το ξεφορτωθει!
Χωρις να παρεξηγηθω ή να θιξω,αυτο πιστευω!

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Και γω καποια τετοια γεννα πιστευω να ειναι!Οποτε δεν μιλαμε για Εκτροφεα όπως εμεις τον εννουμε!
Καθόλου απιθανο να του χαρισε καποιος σκύλο με pedigree αλλα δεν νομιζω να ήταν εκτροφεας!της πισω αυλης ή για το ξεφορτωθει!
Χωρις να παρεξηγηθω ή να θιξω,αυτο πιστευω!

Αν ηταν της πισω αυλης, δεν θα ειχε pedigree.
Η αν ειχε, θα ηταν fake.

chitchy

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
329
1
Πάτρα
Ξερω περιπτωση που εχει χαριστει σκυλι καθαροαιμο εκτροφικο αλλα μεταξυ γνωστων και εχοντας ενα ελλατωμα "σοβαρο"...
Σε αλλη περιπτωση δεν νομιζω να χαριζε καποιος.

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
αποκλείετε την πιθανότητα να του ειχε κάποια υποχρέωση όταν φίλος ή συγγενης; Δε λεω οτι εγινε "α του εχω υποχρεωση, ας δωσω ενα κουταβι να ξεμπερδέψω" μπορει απλα ο φιλος του να εψαχνε κουταβι της φυλης κλπ και καπως να εχουν ερθει τα πραγματα και να του το έδωσε ίσως με κάποιο άλλο αντάλλαγμα αντι χρημάτων

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Αν ηταν της πισω αυλης, δεν θα ειχε pedigree.
Η αν ειχε, θα ηταν fake.
Γεννες απο μη εκτροφεις και χορηγηση pedigree γινεται εφόσον οι γεννητορες εχουν αυθεντικά pedigree! Δεν κανει η χορηγηση pedigree τον "εκτροφεα" αλλα η διαδικασια αναπαρωγης σκυλων, αναλογα με το επιδιωκομενο αποτελεσμα της ολης της διαδικασιας!!!
Αν ειναι μαιμουδιαρικο λες να το ειχε ψαξει?!

Last edited:

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
Ξερω περιπτωση που εχει χαριστει σκυλι καθαροαιμο εκτροφικο αλλα μεταξυ γνωστων και εχοντας ενα ελλατωμα "σοβαρο"...
Σε αλλη περιπτωση δεν νομιζω να χαριζε καποιος.
Σε αυτη την περιπτωση,συμφωνω απολυτα!

raven

Well-Known Member
24 Μαϊου 2011
96
54
Κομοτηνή
αποκλείετε την πιθανότητα να του ειχε κάποια υποχρέωση όταν φίλος ή συγγενης; Δε λεω οτι εγινε "α του εχω υποχρεωση, ας δωσω ενα κουταβι να ξεμπερδέψω" μπορει απλα ο φιλος του να εψαχνε κουταβι της φυλης κλπ και καπως να εχουν ερθει τα πραγματα και να του το έδωσε ίσως με κάποιο άλλο αντάλλαγμα αντι χρημάτων
Δεν μας διευκρινιζει κατι τετοιο περι στενης φιλιας ή συγγενειας ομως!!!

ASBT

Well-Known Member
1 Απριλίου 2011
180
2
Δεν νομιζω ενας εκτροφεας οσο φιλος και συγγενης να ειναι, οτι υποχρεωση και να εχει να μπορουσε να χαρισει ετσι απλα ενα καθαροαιμο εκτροφικο σκυλακο! το να μειωσει λιγο την τιμη ωστε να μην εχει καποιο κερδος απο αυτα που εχει δωσει ισως, αλλα τελειως τσαμπα δεν νομιζω!

Ασε που την εποχη που ζουμε O Τζαμπας πεθανε!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Χαρίζονται καθαρόαιμα από εκτροφείς. Μπορεί για τον άλφα ή βήτα λόγο ο σκύλος να είναι εκτός προτύπου ή να θέλει να χαρίσει ο εκτροφέας έναν σκύλο σε ειδικές περιπτώσεις. Το έχω συναντήσει.

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Γεννες απο μη εκτροφεις και χορηγηση pedigree γινεται εφόσον οι γεννητορες εχουν αυθεντικά pedigree! Δεν κανει η χορηγηση pedigree τον "εκτροφεα" αλλα η διαδικασια αναπαρωγης σκυλων, αναλογα με το επιδιωκομενο αποτελεσμα της ολης της διαδικασιας!!!
Αν ειναι μαιμουδιαρικο λες να το ειχε ψαξει?!

Αλλο αυτο που λεω εγω, αλλο αυτο που πας να μου πεις εσυ.
Ξερω ιδιωτες που μπορουν να βρουν pedigree αμεσως, χωρις να εχουν καθαροαιμης γεννας κουταβια.
Αυτο εννοουσα fake.
Και ναι χαιρω πολυ δεν κανει η χορηγηση pedigree τον εκτροφεα. Ειπα εγω το αντιθετο;
whatever :confused:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Μία περιπτωση που ξέρω εγω ήταν για Γουέστι και το δώσανε μισή τιμή γιατί είχε στραβό το ένα δοντάκι και δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν θα κατεβεί και ο δεύτερος ορχις (τελικά με καθυστέρηση κατέβηκε και αυτός) αν εξαιρέσεις αυτά τα λίγα ο σκύλος είναι μια χαρά στα 6 με 7 χρόνια του.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.864
5.114
patra
grdane.blogspot.com
γιατι ντε και καλα να μην χαρισει... η αν το κανει να πρεπει να εχει κατι στραβο το κουταβι?
εννοειται οχι σε αγνωστους....
αλλα....
πολυ καχυποψια επεσε παλι...