Ναι γιατι ενος φιλου μου του το εδωσαν τσαμπα!αυτό που καταλαβα εγώ και με βάση αυτου απάντησα ήταν αν πληρώνεις χρηματα για το κουτάβι που θα πάρεις
Και γω καποια τετοια γεννα πιστευω να ειναι!Οποτε δεν μιλαμε για Εκτροφεα όπως εμεις τον εννουμε!Κανενας εκτροφεας δεν χαριζει ετσι απλα κουταβι.
Εκτος αν ειναι κοντινος συγγενης και παλι παιζει...λολ
Οταν λες εκτροφεας μηπως εννοεις καμια γεννα της κυρα Γιωργαινας απο απεναντι που γεννησε η σκυλα της και δεν ξερει τι να τα κανει και τα δινει περα δωθε;
Γιατι να του χαρισανε σκυλι καθαροαιμο με pedigree κτλ λιγο δυσκολο....
Αν παρολα αυτα εγινε λεω αν, ας παιξει και κανενα τζοκερ το παλικαρι...
Και γω καποια τετοια γεννα πιστευω να ειναι!Οποτε δεν μιλαμε για Εκτροφεα όπως εμεις τον εννουμε!
Καθόλου απιθανο να του χαρισε καποιος σκύλο με pedigree αλλα δεν νομιζω να ήταν εκτροφεας!της πισω αυλης ή για το ξεφορτωθει!
Χωρις να παρεξηγηθω ή να θιξω,αυτο πιστευω!
Γεννες απο μη εκτροφεις και χορηγηση pedigree γινεται εφόσον οι γεννητορες εχουν αυθεντικά pedigree! Δεν κανει η χορηγηση pedigree τον "εκτροφεα" αλλα η διαδικασια αναπαρωγης σκυλων, αναλογα με το επιδιωκομενο αποτελεσμα της ολης της διαδικασιας!!!Αν ηταν της πισω αυλης, δεν θα ειχε pedigree.
Η αν ειχε, θα ηταν fake.
Σε αυτη την περιπτωση,συμφωνω απολυτα!Ξερω περιπτωση που εχει χαριστει σκυλι καθαροαιμο εκτροφικο αλλα μεταξυ γνωστων και εχοντας ενα ελλατωμα "σοβαρο"...
Σε αλλη περιπτωση δεν νομιζω να χαριζε καποιος.
Δεν μας διευκρινιζει κατι τετοιο περι στενης φιλιας ή συγγενειας ομως!!!αποκλείετε την πιθανότητα να του ειχε κάποια υποχρέωση όταν φίλος ή συγγενης; Δε λεω οτι εγινε "α του εχω υποχρεωση, ας δωσω ενα κουταβι να ξεμπερδέψω" μπορει απλα ο φιλος του να εψαχνε κουταβι της φυλης κλπ και καπως να εχουν ερθει τα πραγματα και να του το έδωσε ίσως με κάποιο άλλο αντάλλαγμα αντι χρημάτων
Γεννες απο μη εκτροφεις και χορηγηση pedigree γινεται εφόσον οι γεννητορες εχουν αυθεντικά pedigree! Δεν κανει η χορηγηση pedigree τον "εκτροφεα" αλλα η διαδικασια αναπαρωγης σκυλων, αναλογα με το επιδιωκομενο αποτελεσμα της ολης της διαδικασιας!!!
Αν ειναι μαιμουδιαρικο λες να το ειχε ψαξει?!