Απορία με το νέο look..

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Θα συμφωνησω οτι το πρασινο ειναι αρκετα ανοιχτο και κουραζει.απο οταν αλλαξε το φορουμ μπαινω μονο σπο το κινητο γιανα διαβαζω με την ησυχια μου.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Aντε ρε υπερβολικοί όλοι..... θα το συνιθήσετε! Σταματήστε τη γκρίνια!

Πάντως είχαν πει παλιότερα οτι υπήρχαν λειτουργικά ζητήματα (που δεν τα βλέπετε) τα οποία οδήγησαν στην αλλαγή. Δεν έγινε για τα χρώματα.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Α, και κατι άλλο για σας τις γιαγιάδες που δε βλέπετε την κουκίδα..... εμένα σ'αυτά που έχω απαντήσει μου βγάζει κι ενα ωραιότατο τσέκ μέσα σ'ενα πράσινο κυκλάκι (δεξιά από τον τίτλο) το οποίο βγάζει μάτι (αν δεν το βλέπετε ούτε αυτό να πάτε να κοιταχτείτε! ;)). Και αμα βάλεις τον κέρσορα απάνω λεει "you are subscribed to this thread".

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Το πράσινο μια χαρά είναι, αλλά η σελίδα είναι αρκετά φωτεινή. Θα ήθελα να υπάρχουν δυο-τρια στυλ να διαλέγουμε. Κάτι πιο dark ας πούμε.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Εγώ θα ήθελα να μην εξαφανίζονται τα θέματα που διάβασα, αλλά να παραμένουν στα νεα ποστ ώς διαβασμένα!
Γιατί εάν δεν απαντησω άμεσα, αλλα θελησω να το κάνω αργότερα, πρέπει να ψάχνω να τα βρώ.

Επίσης όταν παταω το κουμπί της υποβολής, εαν υπάρχουν νέα πόστ όσο έγραφα το δικό μου, να μου παρουσιάζονται πρίν την τελική υποβολή.

Επίσης οι φατσούλες είναι μάλλον ακαταννόητες και δεν νομίζω ότι μπορούν να επιτελέσουν το έργο τους που είναι η εύκολη μετάδοση εκφράσεων και συναισθημάτων. (όχι ότι οι παλιές ήταν πολύ καλύτερες)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Στα εργαλεία θεμάτων ->Παρακολούθησε το θέμα -> Προσθήκη Συνδρομής

Έτσι βρίσκεις το θέμα εύκολα στο πίνακα ελέγχου

Last edited:

John Pit

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2011
235
18
Μια χαρα ειναι το νεο λουκ!Θα προτιμουσα αντι για την επιλογη ευχαριστω που υπηρχε να βαζαμε μια επιλογη συμφωνω κατω απο τα ποστ.

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Θα προτιμουσα αντι για την επιλογη ευχαριστω που υπηρχε να βαζαμε μια επιλογη συμφωνω κατω απο τα ποστ.
Σωστο και αυτο! Και βεβαια, οποιδηποτε λεξη Εκτος απο "like"...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Δεν μπορώ να βγάλω και τη διαφήμιση για το σάιτ κλιματολογικής/μετεωρολογικής/σεισμολογικής ενημέρωσης (πού κολλάει αυτό τώρα, ρε παιδιά; ), η οποία δεν ανοίγει κιόλας! Εντελώς άκυρη δηλαδή... Εχω adblockplus και αν βάλω φίλτρο, φεύγει όλη η ετικέτα και μένουν τα γράμματα άσπρα, ωστε να μη διαβάζονται.

Defkalion

Administrator
23 Ιουνίου 2008
161
10
Melbourne
www.defkalion.com
Για τις φατσούλες είμαι σίγουρος ότι ο admin σας θα προσθέσει άλλες πολύ καλύτερες, απλά αυτές εμφανίζονται by default μετά την αναβάθμιση. :)

Για τη διαφήμιση στο πάνω μέρος, δεν είναι πραγματική διαφήμιση, αλλά δοκιμαστικός κώδικας που θα αντικατασταθεί.

Απλά αυτές τις πρώτες 2-3 μέρες θα εστιάσουμε να λυθούν ορισμένα σημαντικά ζητήματα πριν περάσουμε στα "εικαστικά" ας πούμε.

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Παραμένει διαφήμιση όμως. Μπορείτε να αλλάξετε τον κώδικα και να βγάζει στο σάιτ του κοε ας πούμε, ή κάτι κυνολογικού ενδιαφέροντος.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Βρε παιδιά, μην γκρινιάζετε λες και πληρώνουμε για να μπαίνουμε εδώ μέσα! Ούτε 48 ώρες δεν έχουν περάσει από την αναβάθμιση (που φαντάζομαι πως ο admin την πληρώνει) κρίμα δεν είναι να του κάνουμε του ανθρώπου την καρδιά περιβόλι με τα παράπονα??

Ας περάσουν μερικές μέρες ακόμα, κατά τις οποίες φαντάζομαι πως θα γίνουν κι άλλες αλλαγές/βελτιώσεις, και τότε αρχίζουμε τις προτάσεις/επισημάνσεις άντε και παράπονα!

:)

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εμενα ολα μου αρέσουν, ολα ωραία, ολα καλά, ολα ανθηρά αλλα μου τη σπάει αφάνταστα αυτό ---> :p Μα πως είναι ετσι?!?!?!
Επίσης κάτι άλλο, τωρα δεν μπορώ να μπω απο το κινητό. Δεν ξέρω γιατι...