Αποκτηση σκυλου...

BAD BOY

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
39
0
athens/ioannina/xaidari
www.vwclub.gr
:shock:ΣΥΓΝΩΜΗ αλλα δεν ξερω τη σκαλωμα εφαγε το φορουμ ή εγω δεν διαβασα την τελευταια σελιδα με τις απαντησεις σας.
τωρα ειδα τις απαντησεις σας που προηγουνται του δικου μου
συγνωμη και παλι....μην νομιζετε οτι επιμενω σε κατι που εξηγειτε και με περνατε και χαζο!!!!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ωραιο ονομα!! μακαρι να πανε ολα καλα και να "ταυτιστει" η ζωη σας για πολλα πολλα χρονια:)

BAD BOY

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
39
0
athens/ioannina/xaidari
www.vwclub.gr
ωραιο ονομα!! μακαρι να πανε ολα καλα και να "ταυτιστει" η ζωη σας για πολλα πολλα χρονια:)
Να κι ένα ευχάριστο!!!!! :)
Είναι πολύ πολύ όμορφη :D
Eυχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια :):):)
εχω μεγαλη αγωνια και δεν περνανε οι ωρες καθολου!:(
Αυριο 8α σας εχω νεα!!!!!!!!!!!\\:D/\\:D/:-D

BAD BOY

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
39
0
athens/ioannina/xaidari
www.vwclub.gr
Η Φρύνη βρηκε σπιτι!!!\\:D/
ευχαριστω παρα παρα πολυ την Αγγελικη που με υποδεχτηκε στην φιλοζωικη Κορωπιου και μαζι με ολα τα αλλα μελη και μου χαρισανε αυτο το υπεροχο πλασματακι:).
αφου την καναμε ενα προχειρο μπανακι εφτασε η ωρα του αποχαιρετισμου!
την βαλαμε στο αμαξι και αφου πηραμε τον δρομο της επιστροφης κοιταζε με ενα υφος 8λιμμενο:( εξω απο το παραθυρο τα αλλα σκυλακια ηταν σαν να ελεγε που παω,οι φιλοι μου?
Αφου βγηκαμε στην ε8νικη στρογγυλοκα8ησε σαν αν8ρωπος και εξερευνουσε το αυτοκινητο με την ματια της!
πολυ υσηχη με λιγα λογια....
φτασαμε σπιτι...παιχνιδι με τους φιλους μου κτλ,μετα μπανακι,φαγητο και τωρα ειναι τεζα:zzzz::D:D:D

ειναι σκετη γλυκα η κουκλα μου!!!!!!!!:love:

aggeliki1

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2007
407
0
48
Ν.ΜΑΚΡΗ
εγω ευχαριστω παρα πολυ που βοηθησες ενα σκυλακι που πραγματικα ειχε αναγκη!!!=D>=D>=D>

καλη αρχη και καλη συμβιωση!!!

μπραβο!!!:D:D:D:D

vaso

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2008
1.197
1
Θεσσαλονίκη
Πολύ χαίρομαι!Να σου ζήσει και κουράγιο τώρα που έγινες μπαμπάς (βλ.διάρροιες..:p) Κάθε αρχή και δύσκολη αλλά μετά ποιός σας πιάνει!!:D

BAD BOY

Active Member
9 Σεπτεμβρίου 2008
39
0
athens/ioannina/xaidari
www.vwclub.gr
Αλλαγη ονοματος...

ROTTIE: Τα δυο θέματα συγχωνεύτηκαν

Απο Φρύνη σε Ίρμα

Δεν ειναι οτι δεν μου αρεσει το Φρυνη αλλα το ξεχναω...και το ειχα στο μυαλο μου πριν να το ονομασω ετσι και μου βγαινει συνεχεια το Ιρμα!
Ειναι 2,5 μηνων περιπου λετε να το μαθει ή οχι?

Last edited by a moderator: