Πανελλήνια Πιτ Μπουλ Κοινότητα | The Official Greek PitBull Site | Pitbull.gr - PitbullForum.gr - PitbullClub.gr - APBT.gr
αυτο ειναι...για ριξε μια ματια.....
αυτο ειναι...για ριξε μια ματια.....
Κοιτα πρωτα να ενημερωθεις κ να μαθεις τα παντα για την φυλη που σε ενδιαφερει!αν μιλας για εμενα σε ευχατιστω....ενας κτηνιατρος μου ειπε οτι αμα θελω μπορει να μου φερει καθαροαιμο πιτμπουλ απο εξωτερικο με 630 ευρο...ενας εκτροφεας απο χαλκιδα μου ειπε 400...και αγγελιες στο internet με 150μεχρι και 300....τι με συμβουλευετε να κανω??
Εν μερη, αλλα μου εμειναν δυο βασικες αποριες:τρελενομαι για τα πιτμπουλ....το παιχνιδι τους,την δυναμη τους,τον μαχητη που κριβει μεσα του,την γλυκια συμπεριφορα του,την επιμονη του στα παντα...οτι κανει αυτο το σκυλι ειναι αξιοθαυμαστο πραγματικα...και δει πολλα σκυλια που ηταν ωραια αλλα ποτε κανενα δεν μου εκανε κλικ...μολις ειδα πριν κατι χρονια πιτμπουλ ειπα κατευθειαν οταν θα βγαζω λεφτα δικα μου θα ηθελα ενα πιτμπουλ...τα χρονια περασαν και μου εμινε η επιθυμια για αυτο το σκυλι...τωρα που εχω τα δικα μου λεφτα ανιπομονω να ερθει η στιγμη που θα εχω το δικο μου πιτμπουλ....απο την ωρα που αρχισα να δουλευω αρχισα να ενημερωνομαι για τα πιτμπουλ...για αρχη κειταγα για τον χαρακτηρα τους και μετα αρχισα να κειταω και τις τιμες...πιστευω να σε καλυψα
Καλά...ειναι καθαροαιμο πιτμπουλ....
Ωραια λοιπον αφου ξερεις εναν ιδιοκτητη καθαροαιμου pittbull γιατι δεν ρωτας αυτον τι και πως?απο οτι ξερω επιδει αυτος το εχει ακομα και τον βλεπω συχνα εξω ειναι καθαροαιμο πιτμπουλ....μην σου πω ψεματα...δεν ξερω τι ειναι το amstaff....αν εχεις την καλοσυνη εξηγησε μου λιγο
Με έκανες και γέλασα !μου εχει μιλισει ο κτινιατρος για τα πιτμπουλ