Αποκτηση πιτμπουλ

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Δεν τους γνωρίζω το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι το σάιτ τους μου έκανε καλή εντύπωση.
Αν είναι όσο σοβαροί πρέπει να είναι δεν θα δώσουν σε έναν νέο 16 ετών σκύλο όταν οι γονείς δεν τον θέλουν ουσιαστικά.

kneg

Member
21 Ιουνίου 2013
19
0
το Εκτροφείο American Pitbull Terrier ειδες εε??

δεν ειναι οτι δεν το θελουν απλαδουλευουν απο τις 7 το πρωημε τις 10 με 11 το βραδυ...αυτο ειναι ολο...δεν θα μπορουν να το φροντιζουν....δεν διαφονουν στο να παρω σκυλο...η ιδια η μανα μου πηγε στον κτηνιατρο και ρωτησε...καταλαβατε τωρα???

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
αν μιλας για εμενα σε ευχατιστω....ενας κτηνιατρος μου ειπε οτι αμα θελω μπορει να μου φερει καθαροαιμο πιτμπουλ απο εξωτερικο με 630 ευρο...ενας εκτροφεας απο χαλκιδα μου ειπε 400...και αγγελιες στο internet με 150μεχρι και 300....τι με συμβουλευετε να κανω??
Κοιτα πρωτα να ενημερωθεις κ να μαθεις τα παντα για την φυλη που σε ενδιαφερει!
Νεο παιδι ειναι, προσβαση στο ιντερνετ εχεις, φροντισε να αξιοποιησεις το χρονο σου.
Αφου τα μαθεις λοιπον αυτα, εχοντας την γνωση αν εχεις κ την κριση μπορεις να καταλαβεις ποτε καποιος σου υποσχεται φυκια για μεταξωτες κορδελες ποιο pittbull μπορει να ειναι "καθαροαιμο" κ ποιο το λενε "καθαροαιμο" αυτοι που το πασαρουνε για να τους τα σκασεις.....
Οταν λοιπον βρεις αυτον που θα σου δειξει τα πιστοποιητικα των γονεων, τις εξετασεις τους κ την "ποιοτητα" της εκτροφης του, απο αυτον θα παρεις το κουταβι σου!

Στις ερωτησεις σου εγω θα προσθεσω μερικες ακομα:
Ο κτηνιατρος θα στο φερει με το pedigree του εξωτερικου? Τι προελευσης κ γενεολογιας θα ειναι το σκυλι σου? (σιγα μην σου τα απαντησει αυτα)
Ο εκτροφεας απο Χαλκιδα εχει χαρτια για τα σκυλια του κ τα αποκαλει "καθαροαιμα"?
Οι αγγελιες στο ιντερνετ ξερουνε τι ειναι καθαροαιμο pittbull?

Και μια τελευταια καθαρα για σενα:
Γιατι θελεις pittbull συγκεκριμενα κ οχι πχ Amstaff ??

kneg

Member
21 Ιουνίου 2013
19
0
τρελενομαι για τα πιτμπουλ....το παιχνιδι τους,την δυναμη τους,τον μαχητη που κριβει μεσα του,την γλυκια συμπεριφορα του,την επιμονη του στα παντα...οτι κανει αυτο το σκυλι ειναι αξιοθαυμαστο πραγματικα...και δει πολλα σκυλια που ηταν ωραια αλλα ποτε κανενα δεν μου εκανε κλικ...μολις ειδα πριν κατι χρονια πιτμπουλ ειπα κατευθειαν οταν θα βγαζω λεφτα δικα μου θα ηθελα ενα πιτμπουλ...τα χρονια περασαν και μου εμινε η επιθυμια για αυτο το σκυλι...τωρα που εχω τα δικα μου λεφτα ανιπομονω να ερθει η στιγμη που θα εχω το δικο μου πιτμπουλ....απο την ωρα που αρχισα να δουλευω αρχισα να ενημερωνομαι για τα πιτμπουλ...για αρχη κειταγα για τον χαρακτηρα τους και μετα αρχισα να κειταω και τις τιμες...πιστευω να σε καλυψα

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
τρελενομαι για τα πιτμπουλ....το παιχνιδι τους,την δυναμη τους,τον μαχητη που κριβει μεσα του,την γλυκια συμπεριφορα του,την επιμονη του στα παντα...οτι κανει αυτο το σκυλι ειναι αξιοθαυμαστο πραγματικα...και δει πολλα σκυλια που ηταν ωραια αλλα ποτε κανενα δεν μου εκανε κλικ...μολις ειδα πριν κατι χρονια πιτμπουλ ειπα κατευθειαν οταν θα βγαζω λεφτα δικα μου θα ηθελα ενα πιτμπουλ...τα χρονια περασαν και μου εμινε η επιθυμια για αυτο το σκυλι...τωρα που εχω τα δικα μου λεφτα ανιπομονω να ερθει η στιγμη που θα εχω το δικο μου πιτμπουλ....απο την ωρα που αρχισα να δουλευω αρχισα να ενημερωνομαι για τα πιτμπουλ...για αρχη κειταγα για τον χαρακτηρα τους και μετα αρχισα να κειταω και τις τιμες...πιστευω να σε καλυψα
Εν μερη, αλλα μου εμειναν δυο βασικες αποριες:
Ποσο pittbull ηταν το pittbull που ειχες δει αραγε?
Ξερεις τι ειναι το amstaff?

kneg

Member
21 Ιουνίου 2013
19
0
απο οτι ξερω επιδει αυτος το εχει ακομα και τον βλεπω συχνα εξω ειναι καθαροαιμο πιτμπουλ....μην σου πω ψεματα...δεν ξερω τι ειναι το amstaff....αν εχεις την καλοσυνη εξηγησε μου λιγο

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
απο οτι ξερω επιδει αυτος το εχει ακομα και τον βλεπω συχνα εξω ειναι καθαροαιμο πιτμπουλ....μην σου πω ψεματα...δεν ξερω τι ειναι το amstaff....αν εχεις την καλοσυνη εξηγησε μου λιγο
Ωραια λοιπον αφου ξερεις εναν ιδιοκτητη καθαροαιμου pittbull γιατι δεν ρωτας αυτον τι και πως?
Αν οντως το σκυλι ειναι καθαροαιμο ο τυπος πρεπει να ξερει να σου πει λεπτομεριες!
Το amstaff ειναι ας πουμε το "αναγνωρισμενο" pittbull.....
American staffordshire terrie ψαχτο λιγο......

kneg

Member
21 Ιουνίου 2013
19
0
ειναι κωματακι δυσκολο να μιλισω με αυτον ( για προσωπικους λογους ) μου εχει μιλισει ο κτινιατρος για τα πιτμπουλ

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
οι πιθανοτητες αυτος να εχει πιτ καθαροαιμο ειναι ελαχιστες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.781
7.982
Eφόσον ξέρεις για την φυλή γνωρίζεις πόσο δραστήριοι σκύλοι είναι. Τους γονείς σου ξέχνα τους για βοήθεια με την εκτόνωση του με τόσες ώρες που εργάζονται οι άνθρωποι. Εσύ στα 16 σου είσαι σίγουρος ότι τα επόμενα χρόνια θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στον σκύλο αυτό; Γιατί εγώ στα 16 μου κουβαλούσα το ένα αδέσποτο μετά το άλλο και μετά το αναλάμβαναν οι υπόλοιποι στην οικογένεια...Ευτυχώς για τα σκυλιά οι υπόλοιποι που σου λέω είχαν την όρεξη και το μεράκι για να ασχοληθούν με σκύλους.
Υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα αλλά συνήθως σε αυτή την ηλικία ο ενθουσιασμός επικρατεί και όχι η υπευθυνότητα.