Αποκεφάλισε τον σκύλο της πρώην του για αντίποινα!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
εδώ διαβάσαμε όλοι για αμερικανό δεσμοφύλακα στο γκουαντάναμο που έγινε μουσουλμάνος-πλέον και του σπανού τα γέννια γίνονται-μόνο του ευνούχου τα απαυτά δεν γίνονται ...
Τώρα με την κλωνοποίηση και γονιδιακή θεραπεία, γίνονται ΚΑΙ αυτά... Το οποίο σημαίνει ότι εντός ολίγου θα μπορώ κι εγώ να ζητήσω να φυτρώσουνε τα κομμένα του Μουφ για να πραγματοποιηθεί το όνειρο που έχει ο μέσος Νεοέλληνας! Δηλαδή να ζευγαρώσω κι εγώ το σκύλο μου να κάνει κουταβάκια...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Τώρα με την κλωνοποίηση και γονιδιακή θεραπεία, γίνονται ΚΑΙ αυτά... Το οποίο σημαίνει ότι εντός ολίγου θα μπορώ κι εγώ να ζητήσω να φυτρώσουνε τα κομμένα του Μουφ για να πραγματοποιηθεί το όνειρο που έχει ο μέσος Νεοέλληνας! Δηλαδή να ζευγαρώσω κι εγώ το σκύλο μου να κάνει κουταβάκια...

ο μέσος νεοέλληνας θέλει να ζευγαρώσει ο μούφ???
για να αναγενηθεί η δυναστεία του Ατταλου?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Όχι, ο μέσος Νεοέλληνας θέλει να ζευγαρώσει το σκύλο του για να γνωρίσει τον έρωτα (ο σκύλος, όχι ο Νεοέλληνας)...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Αυτό δε μπορώ να το εκλάβω ούτε χάριν αστείου, ας προσέχουμε λίγο τι λέμε...
Όταν πχ κάποιος βιάζει και σκοτώνει παιδάκια 6 & 7 χρονών...είμαι υπερ της θανατικής ποινής....
Και δεν το λεώ ούτε για αστείο , ούτε σκοπεύω να προσέχω τι λέω....
Δυστυχώς σε κάποια καθάρματα...αξίζουν τέτοιες ποινές...

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Δεν πιστεύω αυτά που διαβάζω εδώ μέσα....:eek::eek:
Φτάσαμε στο σημείο να θέλουμε να ισχύσει η θανατική ποινή γιατί ένας ηλίθιος, κακομαθημένος κλπ, κλπ, πυροβόλησε και σκότωσε ένα σκύλο...!!!!!
Εδώ γίνονται αγώνες σε όλο τον κόσμο που ισχύει ακόμα η θανατική ποινή προκειμένου να καταργηθεί και εμείς δηλώνουμε υπέρμαχοί της...
Θα ήθελα να ήσασταν στη θέση τόσων και τόσων που κατηγορήθηκαν, φυλακίστηκαν και θανατώθηκαν και τελικά ήταν αθώοι όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ή να ήσασταν στη θέση των δικών τους ανθρώπων...
Η θανατική ποινή δεν καταργήθηκε για πλάκα, ούτε κανείς είναι υπέρ της ατιμωρησίας, το αν εφαρμόζονται και κατά πόσο είναι σωστοί οι νόμοι δεν έχει να κάνει, ούτε πρέπει να μας οδηγεί να σκεπτόμαστε μεσαιωνικά.
Μόλις χτες ή προχτές έβλεπα στις ειδήσεις στην τηλεόραση για μια κοπέλα που είχε κατηγορήσει ένα νεαρό ότι την βίασε για να τον εκδικηθεί και τελικά ομολήγησε μετά από μερικούς μήνες ή χρόνια (δε θυμάμαι) την αλήθεια, εν τω μεταξύ ο άλλος ήταν στη φυλακή και "αν ήταν στο χέρι σας" θα ήταν πιθανώς νεκρός...όπως και πολλοί άλλοι σε παρόμοια θέση ανά τον κόσμο...συγχαρητήρια...:-|:-|

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Παιδια ολοι θελουμε να τιμωρουνται παραδειγματικα καποιες αποτροπαιες πραξεις ομως η επιβολη αυστηρης τιμωριας ή φοβου ποτε δεν απετρεψε κανενα εγκλημα, η μεταδοση πολιτισμου και η ευημερια του κοινωνικου συνολου μπορουν να αποτρεψουν τετοιες πραξεις εκτος και αν βεβαιως μιλαμε για ψυχασθενεις, η θανατικη ποινη μας γυριζει πολλα χρονια πισω και εννοειται οτι διαφωνω εστω και με τη σκεψη της επαναφορας της.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Να προσθεσω στα παραπάνω post ότι η έννοια της συμμόρφωσης των υπολοίπων μέσω της θανάτωσης κάποιου δεν υπάρχει ήδη από μελέτες για τον μεσαίωνα καθώς είναι δεδομένο ότι την ώρα των δημόσιων εκτελέσων ο αριθμός των κλοπών στο πλήθος που είχε μαζευτεί να θαυμάσει το συμβάν ήταν πολλαπλάσιος όσων συνέβαιναν σε άλλες συγκεντρώσεις!
Κι αυτοδικαιολογείται από το γεγονός ότι η βασικότερη προσέγγυση καποιου είναι ότι αυτόν δεν θα τον πιάσουν!

Από κει και πέρα στα πλαίσια μιας πολιτισμένης κοινωνίας ο σκοπός είναι ο σοφρονισμός και η επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
συμφωνώ με τους προλλαλήσαντες.
Δεν μπορείς να ζητάς περισσότερο ''πολιτισμό, ανθρωπιά κλπ.'' από μια κοινωνία και να εφαρμόζεις τις ακριβώς αντίθετες πρακτικές.
Δεν γίνεται η κοινωνία μας να φάσκει και να αντιφάσκει επειδή ''σέρνει'' άλυτα μέχρις στιγμής προβλήματα που έχουν να κάνουν με τον πρωτογονισμό μας.
Ο άνθρωπος εξελίσσεται μέσω της παιδείας,της επιστήμης και της τέχνης . Να εστιάσουμε εκεί και να προσπαθήσουμε σαν κοινωνία να βρούμε λύσεις για αυτά τα προβλήματα μέσα στα πλαίσια του ουμανισμού και όχι της βαρβαρότητας που χαρακτηρίζει και τη σημερινή κοινωνία.

Σοφία, έξω βρέχει και ...αμπελοφιλοσοφούμε.....:D:D:D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Εδώ γίνονται αγώνες σε όλο τον κόσμο που ισχύει ακόμα η θανατική ποινή προκειμένου να καταργηθεί και εμείς δηλώνουμε υπέρμαχοί της...
Δε γίνονται αγώνες σε όλο τον κόσμο! Γίνονται αγώνες σε μέρος του κόσμου. Π.χ. οι Τεξανοί περηφανεύινται ότι έχουν τις περισσότερες εκτελέσεις στη χαβΟΥΖΑ!

Σοβαρά όμως, σε περιπτώσεις όπως π.χ. του καθάρματος του Dutroux στο Βέλγιο, πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει θανατική ποινή. Εάν μάλιστα ήμουν γονέας του οποίου το παιδί έβαλε σε κλουβί και βίαζε κατ' εξακολούθησιν και μετά σκότωνε ο Dutroux για κανα χρόνο, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πλέον θανατική ποινή στην ΕΕ, θα φρόντιζα να βγάλω λεφτά με κανένα tell-all book και μετά θα πλήρωνα τη μαφία να τον καθαρίσει, θα τους ζήταγα δε να μου κρατήσουν και μια φέτα!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Για να εισαι σιγουρος, οτι αυτος που εχει σκοτοσει/ βιασει το παιδι σου θα τιμορηθει σιγουρα- καλα κανεις να τον καθαρισεις μονος σου!

Το εκανε το Μαρτιο του 1981 η γερμανιδα Marianne Bachmeier.
Στο δικαστηριο πυροβολησε και σκοτοσε των δολοφονο της 7 χρονης κορης της.
Την καταδικασαν σε 6 χρονια φυλακη για ανθροποκτονια/ παρανομη κατοχη οπλου κλπ.- εκατσε τα 3 μεσα και βγηκε μετα με αναστολη!
Επειδη τοτε επεσαν με τα μουτρα τα ΜΜΕ- εγινε χαμος- εκεινη πουλισε τα αποκλειστικα δικαιωματα στο περιοδοκο "Stern" εναντια 250.000 DM και αφου αφεθηκε ελευθερη εφυγε απο την χορα και ζουσε στην Νιγερια και στην Σισιλια.
Οταν επασχε απο καρκινο- γυρησε πισω στην γερμανια οπου πεθανε το 1996.

Τι να πω? Οντας σαν μητερα καταλαβαινω απολυτα τον συλλογισμο αυτηνης της γυναικας και δεν ειμαι σιγουρη, αν δεν εκανα και εγω κατι τετοιο σαν αντιποινα, αν ημουν στην θεση της.
Και ας με περνουν και απολιτιστη, βαρβαρη και με κατοτερους σκοπους!
Αλλα οταν προκεται για τα παιδια μου- ολα τα αλλα δεν με ενδιαφερουν πια!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Από κει και πέρα στα πλαίσια μιας πολιτισμένης κοινωνίας ο σκοπός είναι ο σοφρονισμός και η επανένταξη στο κοινωνικό σύνολο
Στη θεωρια ναι. Στην πραξη ομως ενα μεγαλο ποσοστο θα κανει τα ιδια οταν θα βγει για πολλους και διαφορους λογους, οπως πχ η μη αποδοχη απο την κοινωνια και η δυσκολια ευρεσης αξιοπρεπους εργασιας.

Επισης υπαρχουν ατομα που λογω ψυχολογικης βλαβης ειναι αδυνατο να μεταμεληθούν και να επανενταχθούν.

Η θανατικη ποινη μετατρεπεται πλεον σε πολλακις ισοβια οπότε το ατομο δεν προκειται να βγει ποτέ και να ξαναδιαπραξει εγκληματα.
Το να σαπιζει στη φυλακη ειναι ισως χειροτερο απο την εκτελεση.

Προσωπικα βεβαια ως παραδοσιακος τυπος ειμαι υπερ της κρεμαλας για ιδιαζόντως απεχθεις κακοποιους, αλλά αυτο ειναι δικο μου προβλημα.

Η αυτοδικια παραειναι ντεμοντέ. Δεν μπορει ο καθενας να παιρνει το νομο στα χερια του και καλως υπαρχουν βαριες ποινες γι αυτους που το προσπαθουν.

Την δεχομαι ομως σε περιπτωσεις αυτοάμυνας οταν υπαρχει αμεσος κινδυνος και μηδεν χρονος. Τι θα κανω αν μπει καποιος αποφασισμενος στο σπιτι μου? Θα περιμενω με σταυρωμενα χερια την αστυνομια να ερθει ωστε να μην κατηγορηθω αργοτερα?

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου αυτονόητο να σπιτώνω (έστω και σε φυλακή) και να ταίζω έναν σίριαλ κίλερ που κινδυνεύει να ξαναβγεί έξω και να αρχίζει να καθαρίζει κόσμο.
Επίσης, πιθανόν να "μυαλωθούν" μερικοί με το "φόβο των Ιουδαίων" εάν υπάρχει ο φόβος της θανατικής ποινής.
Άντε γιατί βγαίνεις από το σπίτι το πρωί για να πάρεις ψωμί και κοιτάς γύρω μπας και δεις κανένα μουρλό με κανένα καλάσνικοφ...
Ετσι ακριβως εχουμε καταντησει, να μην ξερουμε απο που θα μας ερθει....

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Δε γίνονται αγώνες σε όλο τον κόσμο! Γίνονται αγώνες σε μέρος του κόσμου. Π.χ. οι Τεξανοί περηφανεύινται ότι έχουν τις περισσότερες εκτελέσεις στη χαβΟΥΖΑ!

Σοβαρά όμως, σε περιπτώσεις όπως π.χ. του καθάρματος του Dutroux στο Βέλγιο, πιστεύω ότι θα έπρεπε να υπάρχει θανατική ποινή. Εάν μάλιστα ήμουν γονέας του οποίου το παιδί έβαλε σε κλουβί και βίαζε κατ' εξακολούθησιν και μετά σκότωνε ο Dutroux για κανα χρόνο, επειδή ακριβώς δεν υπάρχει πλέον θανατική ποινή στην ΕΕ, θα φρόντιζα να βγάλω λεφτά με κανένα tell-all book και μετά θα πλήρωνα τη μαφία να τον καθαρίσει, θα τους ζήταγα δε να μου κρατήσουν και μια φέτα!
sara στην αμερικη (στη βορεια) ας εφαρμοσουν πρωτα τη θανατικη ποινη σε παμπολλους πολιτικους και επιχειρηματιες που εχουν διαπραξει εγκληματα πολεμου στο βωμο του χρηματος και της κερδοσκοπιας και μετα συζηταμε και για τους serial killers.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog