Αποκεφάλισε τον σκύλο της πρώην του για αντίποινα!

Πανος-Βολος

Well-Known Member
21 Νοεμβρίου 2009
97
0
Βολος
Σοκ έχει προκαλέσει στη τοπική κοινωνία της Κω, ο αποκεφαλισμός ενός σκύλου από έναν άνδρα, ο οποίος θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί την πρώην γυναίκα του.

Σύμφωνα με καταγγελίες συντοπιτών του, ο άνδρας, αγνώστων στοιχείων, έκοψε το κεφάλι του σκύλου και το τοποθέτησε στην πόρτα του σπιτιού, όπου διαμένει η αλλοδαπή πρώην σύζυγός του, με το παιδί τους.

Κάτοικοι μαρτυρούν πως ο δράστης υπήρξε βίαιος στο παρελθόν απέναντι στη γυναίκα του, η οποία φοβάται να δώσει περαιτέρω στοιχεία, καθώς φοβάται ακόμη και για τη ζωή της.

Η υπόθεση ερευνάται από τα μέλη της ΖΟΕΚ και αναμένεται να υποβληθούν μηνύσεις.

πηγη zougla.gr

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Σαν κάτι αμερικάνικες ταινίες τρόμου.... Αυτουνού πρέπει να του αφαιρεθεί κάθε δικαίωμα επιμέλειας του παιδιού του διότι δε σεβάστηκε καν το σκυλί του! :(

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Το καλοκαιρι δεν ηταν παλι σε ενα νησι- οπου ενας τυπος ειχε κοψει το κεφαλι της φιλεναδας του και περιφεροτανμετα μαζι με αυτο σε ενα περιπολικο που ειχε κλεψει απο τους αστινομικους που ηρθαν στον τοπο του εγκλιματος??
Ειχε τραυματισει και καποιους περαστικους?

Γενικος δεν παμε καθολου καλα!

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
56
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
αν ενας σκυλος εκδηλωσει επιθετικη συμπεριφορα σε ανθρωπο παει για ευθανασια
αν ενας ανθρωπος εκδηλωσει επιθετικη συμπεριφορα σε σκυλο παει στο δικαστηριο και πληρωνει ποινη φυλακισης και προστιμο
αν ενας ανθρωπος εκδηλωσει επιθετικη συμπεριφορα στο κοινωνικο συνολο παει φυλακη η' ψυχιατρειο

ποτε επιτελους θα νομιμοποιηθει η θανατικη ποινη ?

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Αυτό δε μπορώ να το εκλάβω ούτε χάριν αστείου, ας προσέχουμε λίγο τι λέμε...
Ανεπτυξε μου λιγο γιατι ο συλλογισμος αυτος δεν ειναι σωστος και ειναι αστειος...

Συγνωμη κιολας αλλα εγω δεν βλεπω να διορθωνετε καποιος που κανει κατι πχ δολοφονια η κατι αλλο...

Εσυ βλεπεις να διορθωνετε?Γιατι εγω βλεπω καθημερινα ανθρωπους και ζωα να πηγαινουν τζαμπα και αυτοι που τα πραττουν δεν παθαινουν τιποτα...

Last edited:

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Ανεπτυξε μου λιγο γιατι ο συλλογισμος αυτος δεν ειναι σωστος και ειναι αστειος...
Όχι, δεν έχω καμία όρεξη και δε θέλω ν' ασχολούμαι με τα αυτονόητα, συγνώμη...:-|

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Όχι, δεν έχω καμία όρεξη και δε θέλω ν' ασχολούμαι με τα αυτονόητα, συγνώμη...:-|
Τοτε γιατι γραφτηκαμε εδω?Ολοι ξερουμε και θεωρουμε αυτονοητο οτι αγαπαμε τον σκυλο μας,οτι πρεπει να το φροντιζουμε,οτι πρεπει να το βγαζουμε βολτες και πρεπει να το εκτονωνουμε!Τοτε πρεπει να φυγουμε αφου τα θεωρουμε ολα αυτονοητα...

Απο το post σου καταλαβαινω οτι εισαι ευχαριστημενος με το χαλι που επικρατει γυρω σου και φευγουν οπως ειπα και πριν τζαμπα ανθρωποι και ζωα χωρις να τιμωρειται κανεις...ειναι αυτονοητο!

Τελοσπαντων...

Υ.Γ.: Αυτα που γραφω δεν στοχευουν σε σενα...απλα ειναι καποιοι συλλογισμοι που ΔΕΝ πρεπει να θεωρουνται αυτονοητοι και ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει συζητηση ειδαλλως οπως βλεπουμε σε πολλες περιπτωσεις παιρνουν το νομο στα χερια τους...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σκοτώνει.
Και στις χώρες που υπάρχει η θανατική ποινή σιγά σιγά θα την καταργήσουν.
Πού? Στο Τέξας?! Αλλά θα μου πεις ότι το Τέξας είναι άλλος πλανήτης...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.366
10.523
Athens
Εγώ δεν το θεωρώ καθόλου αυτονόητο να σπιτώνω (έστω και σε φυλακή) και να ταίζω έναν σίριαλ κίλερ που κινδυνεύει να ξαναβγεί έξω και να αρχίζει να καθαρίζει κόσμο.
Επίσης, πιθανόν να "μυαλωθούν" μερικοί με το "φόβο των Ιουδαίων" εάν υπάρχει ο φόβος της θανατικής ποινής.
Άντε γιατί βγαίνεις από το σπίτι το πρωί για να πάρεις ψωμί και κοιτάς γύρω μπας και δεις κανένα μουρλό με κανένα καλάσνικοφ...

Last edited:

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Είμαι κατά της θανατικής ποινής με την έννοια ότι έτσι σκοτώνουμε έναν άνθρωπο (που μας κάνει δολοφόνους εξήσου).
Για μένα θα έπρεπε να μπαίνουν φυλακή και όχι να κάθονται αλλά να τους βάλουν να δουλεύουν. Και όχι σπίτι τα σαββατοκύριακα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
όχι θανατική ποινή ρε παιδιά
τα βασανιστήρια είναι πολύ καλύτερα...
και καταναγκαστικά έργα-σκάψιμο-σπάσιμο πέτρες διάφορα

Κατα συρροή δολοφόνοι/παιδεραστές/διακινητές παιδικού πορνό/μεγαλέμποροι ναρκωτικών και πολλοί άλλοι

Και δημευση της περιουσίας των "ενώ κατείχαν εξουσία την χρησιμοποίησαν για προσωπικό όφελος"

Η θανατική ποινή δεν λέει τίποτα-είναι μπάμ και κάτω-
Ασε που υπάρχουν πάντα περιπτώσεις που σωφρονίζονται κάποιοι

εδώ διαβάσαμε όλοι για αμερικανό δεσμοφύλακα στο γκουαντάναμο που έγινε μουσουλμάνος-πλέον και του σπανού τα γέννια γίνονται-μόνο του ευνούχου τα απαυτά δεν γίνονται ...

lastbreath

Well-Known Member
21 Δεκεμβρίου 2009
491
0
τοση ωρα λετε-λετε!!!
αναρωτηθηκε κανεις για τα αιτια??απο που πηγαζει αυτο??τις ριζες του προβληματος??
ειναι μεγαλη η κουβεντα αυτη και δεν νομιζω οτι μπορει να αναλυθει εδω!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
τοση ωρα λετε-λετε!!!
αναρωτηθηκε κανεις για τα αιτια??απο που πηγαζει αυτο??τις ριζες του προβληματος??
ειναι μεγαλη η κουβεντα αυτη και δεν νομιζω οτι μπορει να αναλυθει εδω!!
Γιατί ένας πιτσιρικάς πυροβόλησε σκυλάκι? Γιατί αυτές τις αρχές και τις αξίες πήρε από το σπίτι του. Είτε με την συμπεριφορά των γονιών του είτε με την αδιαφορία τους!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog