Αποβολή ή όχι ??

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
να μην βγούμε από το θέμα

σύμφωνα με τους κανόνες

αποβολή

αν είναι γνώστης ο κριτής δεν θα κοιτάξει μόνος του τα δοντιά

αν παρόλα αυτά το σκυλί γυρίσει να τον βουτήξει

αποβολή

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν τα διαβάζεις όλα και θα σε μαλώσω

MAKHΣ

Γερμανός - Αυστριακός και ειδικός στην φυλή (rott) ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΊΤΕ να πλησιάσει περισσότερο του 1/2 μέτρου τον σκύλο.

πόσο μάλιστα να του ανοίξει το στόμα μόνος του.

σημ

στον ADRK κρίνουν ΜΟΝΟ κριτές specialίστες της φυλής οι οποίοι έχουν περάσει εξετάσεις στον ADRK και είναι όλοι Γερμανοί

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Καλησπερα παιδια.Εμενα μου εχει τυχει να αποβαλει κριτης ντογκ ντε μπορντω που επαιζε μαζι με το δικο μου στην εκθεση γιατι εκανε κινηση να επιτεθει και στον διπλα στιβο αναλογη κινηση απο ντογκο καναριο εγινε ανεκτη απο τον αλλο κριτη γιατι ειναι λεει στη φυση τους. Πιστευω οτι πρεπει να ξεκαθαριστει το θεμα και να μη γινονται επιλογες αναμεσα στις ρατσες ή στο ποιος ειναι ο ιδιοκτητης του σκυλου.

marug

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2007
68
0
ΜΑΚΗΣ said:
λοιπόν
Γερμανός - Αυστριακός και ειδικός στην φυλή (rott) ΔΕΝ ΔΙΑΝΟΕΊΤΕ να πλησιάσει περισσότερο του 1/2 μέτρου τον σκύλο.

Αυτό δεν έλεγα εγώ και προσπαθούσατε να με πείσετε ότι το rottweiler είναι αρνάκι που βόσκει στο γκαζόν του στίβου :?:

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
marug said:
ΜΑΚΗΣ said:
λοιπόν

Αυτό δεν έλεγα εγώ και προσπαθούσατε να με πείσετε ότι το rottweiler είναι αρνάκι που βόσκει στο γκαζόν του στίβου :?:
ΠΆΛΙ μπερδεμένος είσαι φίλε μου

δεν το πλησιάζει γιατί ξέρει τι ΜΠΟΡΕΙ να του κάνει και όχι τι ΘΑ του κάνει

τώρα τα περό εριφίου μάλλον μόνο εσύ τα είδες