Απαράδεκτη επίθεση από ηλικιωμένο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Δεν έφταιγέ σε καμία περίτωση η κοπελιά που αντέδρασε...
Από την στιγμή που δεν αντιδρούσε όσο ο σκύλος ήταν μακρυά καταπίεζε την απέχεθειά της και είναι άξια συγχαρητηρίων!

Αντίθετα ο φίλος σου που το πήρε είναι απαράδεκτος κι αν το είχε κάνει με τον δικό μου σκύλο περιττό να σου πω ότι θα είχε γίνει πανικός εκεί μέσα.....

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Παιδιά μην τα μπλέκουμε!!! Είναι άλλο πράγμα να είσαι σε αναίτια επίθεση και άλλο να προκαλείς!!!! Υπάρχουν άνθρωποι που για κάποιο λόγο δεν θέλουν τα σκυλιά δεν μπορούμε να τους τα επιβάλλουμε! Αρκεί να είναι όλα στα πλαίσια της λογικής και όχι της υστερίας! Παράδειγμα δικό μας! Στα Γιάννενα βόλτα με το που είδε μια κοπελιά τη Μαίρα άρχισε να χτυπιέται και να ουρλιάζει!!! Δεμένη απο το στήθος μου η μικρή και σε απόλυτο έλεγχο το θεώρησα απαράδεκτο και της την είπα!!!! Πάλι σε βόλτα εδώ Αθήνα ένα παιδάκι μου είπε πως φοβάται υπερβολικά και αν μπορώ να την πάρω σε απόσταση! Το σεβάστηκα απόλυτα!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Οι ανθρωποι είναι ανεξήγητα πλάσματα...αλλά και ηλίθια!!!συγνώμη που μιλάω έτσι αλλά και σε μένα έτυχε ενα γεγονός πρόπερσι το Καλοκαίρι.Είχα λοιπόν τον μικρό μου (ένα παπιγιον) στο κήπο, και βλέπει μια μαυροφορούσα να κατεβαίνει το δρόμο...Φυσικό ήταν να τρέξει προς την πόρτα και να αρχίσει το γαύγισμα...κ έρχεται αυτή και το κλωτσάει μέσα απο τα κάγκελα....Το βλέπει η μαμά μου και γίνεται.....αφήστε!!!!!Και να φανταστείτε οτι η κυρία είναι καθηγήτρια πανεπιστημίου....να χ@σω μέσα τις σπουδές της.(δεν ειναι ολοι έτσι φυσικα!)...Οποιος δεν αγαπάει την μουσική και τα ζώα για μένα δεν είναι άνθρωπος.....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Οποιος δεν αγαπάει την μουσική και τα ζώα για μένα δεν είναι άνθρωπος.....
Εγω αγαπω τα ζωα αλλά δεν μου αρεσει η μουσικη κα σιχαινομαι τον χορό. Τι ειμαι? :D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Παιδιά μην τα μπλέκουμε!!! Είναι άλλο πράγμα να είσαι σε αναίτια επίθεση και άλλο να προκαλείς!!!! Υπάρχουν άνθρωποι που για κάποιο λόγο δεν θέλουν τα σκυλιά δεν μπορούμε να τους τα επιβάλλουμε! Αρκεί να είναι όλα στα πλαίσια της λογικής και όχι της υστερίας! Παράδειγμα δικό μας! Στα Γιάννενα βόλτα με το που είδε μια κοπελιά τη Μαίρα άρχισε να χτυπιέται και να ουρλιάζει!!! Δεμένη απο το στήθος μου η μικρή και σε απόλυτο έλεγχο το θεώρησα απαράδεκτο και της την είπα!!!! Πάλι σε βόλτα εδώ Αθήνα ένα παιδάκι μου είπε πως φοβάται υπερβολικά και αν μπορώ να την πάρω σε απόσταση! Το σεβάστηκα απόλυτα!
Kαι εσυ ρε κοπελα μου που το πας τετοιο θηριο μονο με λουρι...φιμωτρο επρεπε να του βαλεις:D

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Kαι εσυ ρε κοπελα μου που το πας τετοιο θηριο μονο με λουρι...φιμωτρο επρεπε να του βαλεις:D
Λουρί με πνίχτη, διπλό φίμωτρο και με ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ να γράφει έξω από την πόρτα ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΥΛΟΣ ΔΟΛ[FONT=&quot]Ο[/FONT]ΦΩΝΟΣ...... χα χα χα χα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ναι ναι το τέρας μου!!!! Ξέρεις τι ζημιά μπορεί να σου κάνει αυτό? Να σε πνίξει.... με τα σάλια από τα φιλάκια!!!!! Θα της μάθω το kill τώρα!!!!!

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
τι καλα μπορουν να στο θαψουν κ αυτο...εχω πατερα χιουμοριστα τρελο...τοσα χρονια ο ανθρωπος γυρνουσε στο σπιτι κ ουτε καληνυχτα δεν προλαβαινε να μας πει.επεφτε ξερος στον καναπε.δουλεια δουλεια δουλεια....μεχρι που περσι επαθε εγκεφαλικο,ευτυχος ειναι καλα τωρα,κ μεσα στην ατυχια του,τουλαχιστον ξεκουραστηκε κ εκοψε κ το καπνησμα.βεβαια τωρα ταλαιπωρειτε με την συνταξη κτλ,αλλα εγω προσωπικα σε αυτον τον ανθρωπο,ειδα το τι περασε απο πανω του ολα αυτα τα χρονια με το αγχος για επιβιωση κ φυσικα δεν ειναι ο μονος.τωρα τελευταια δοξα τον θεο,τον βλεπω οτι στρωνει κ ξεκιναει παλι τις ατακες!μας καταστρεφουν παιδια!μας εξοντωνουν!

ελλη να τησ μαθεις κ το bill οχι μονο το kill!!!χεχε

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Το bill είναι στο επόμενο μάθημα!!! Όχι όλα μαζί! Ως άλλη uma therman!!!! Και θα σου πω εγώ πόσοι θα ουρλάζουν όταν την βλέπουν με το σπαθί του σαμουράι στην πλάτη!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Το bill είναι στο επόμενο μάθημα!!! Όχι όλα μαζί! Ως άλλη uma therman!!!! Και θα σου πω εγώ πόσοι θα ουρλάζουν όταν την βλέπουν με το σπαθί του σαμουράι στην πλάτη!
ναι,βαψτην και πρασινη για να φαινεται χελωνο-νιντζακι:D

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
[Εγω αγαπω τα ζωα αλλά δεν μου αρεσει η μουσικη κα σιχαινομαι τον χορό. Τι ειμαι? :D

χαχαχα!!!!Αλήθεια από χιούμορ άλλο τίποτα...αν και σίγουρα με αυτά που γίνονται τις τελευταιες μερες χρειάζεται και με το παραπάνω...harryf3.....Ωπα ωπα...εγω δεν είπα για χορους και τετοια...ειπα για μουσικη και ζώα.....και αφου είσαι εδω σίγουρα οχι μονο αγαπάς τα ζώα...τα λατρεύεις!!!!!Τωρα για την μουσική το ανέφερα για μένα....ο καθένας εχει αλλα στανταρ στη ζωη του...αλλά....ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΑ ΖΩΑ..!!!!!!