Ναι θα ήθελα. Κάνουμε μια συζήτηση, και δεν την κάνουμε βάση των άλλων συζητήσεων. Ας το αναλύσουμε εδώ, αφού τέθηκε το θέμα 1ον της απαγόρευσης και 2ον του μύθου... Ποιου μύθου;; Της επί σειρά ετών επιλεκτικής εκτροφής με μοναδικό κριτήριο την φονική ικανότητα μέσα στο λάκκο; Γιατί αν έχουν ένα πρόβλημα τα πιτ, που κατά τα άλλα μου είναι εξίσου συμπαθή όπως κάθε τετράποδο που γαβγίζει, είναι αυτό. Οι άνθρωποι φταίνε και όχι τα σκυλιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πιτ το έχουν το γονίδιο - και το γονίδιο τους δεν τσακώνεται απλά - σκοτώνει.
Πρέπει να γίνουν σοβαρές εκτροφές, για πολλά πολλά χρόνια ώστε να μην είναι απρόβλεπτα σε αυτό το θέμα. Από εκεί και πέρα, απαγορεύσεις κλπ , δεν είμαι σε θέση να κρίνω - που και να το κάνω, ποιος θα με ακούσει - αλλά ξέρω ότι όταν βλέπω λυτό πιτ στο δάσος και είμαι με το σκύλο μου τρέμει η ψυχούλα μου για το τι θα επακολουθήσει. Συνήθως προλαβαίνουν και τα μαζεύουν γιατί απειλώ με πολύ ξύλο ιδιοκτήτη και σκυλί, αλλά ούτε αυτό μπορεί να συμβαίνει συνέχεια.. Άσε που καμιά μέρα θα βρεθεί και κανένας πιο μπόλικος από εμένα και θα τις φάω και από πάνω.Όποτε κάτι πρέπει να γίνει!
Λουριά δε θέτε. Φίμωτρα δε θέτε. Pedrigree δε θέτε. Ε τι θέτε τέλος πάντων?? Και κάτι ακόμα, και ας με χαρακτηρίσετε όπως νομίζεται -δεν είμαι καθόλου ρατσιστής, και δεν κάνω πλάκα- έχουν γεμίσει pitbull οι Αλβανοί και οι μικρές αγγελίες. Τα συμπεράσματα δικά σας.