Καλημερα Ανέστη και καλημερα σε όλους σας. Ονομάζομαι Ποπη και μένω κι εγώ στα Γιάννενα...Ενημερωθηκα κι εγω σχετικα με το θεμα με τις πινακιδες και ειδα και μια στο παρκο διπλα απ'το Ξενια, το οποιο εχει και μια παιδικη χαρα, αλλα ειναι μεγαλο παρκο, οπως τα υπολοιπα και χωριζεται σε διαφορετικους τομεις...επειδη ασχολουμαι αρκετα με τα δικαιωματα των ζωων πανω στα Γιαννενα κι επειδη τα'χω παρει αγριως με την ολιγωρια τοσο των πρωτοβουλιων της πολης (αυτη τη στιγμη εχουν τον πονο του καταφυγιου) οσο και με το οτι ξαφνικα αρχισαν να ξεφυτρωνουν αυτες οι πινακιδες (δεν ειναι τυχαιο που ξεφυτρωσαν μετα απο την παραχωρηση [δεν ξερω αν ισχυει 100%] του καταφυγιου σε εθελοντες-πραξη 1000% παρανομη, αλλα δε θα επεκταθω τωρα σε αυτο το θεμα) παντου κ κανεις δεν κανει τιποτα επισημα, ηθελα να σε ρωτησω, αν αυτες τις πινακιδες τις ειδες και σε χωρους που ειναι αποκλειστικα παρκα; εγω εμαθα οτι τοποθετηθηκαν απο το δημο αυθαιρετως...εαν ειναι ετσι και ο δημος συμπεριφερεται σαν απο παραλληλη διασταση, δυο ειναι τα τινα: α)ξεκιναμε διαμαρτυρια στο δημο βαζοντας τα τηλ του για να παιρνει ο κοσμος και να κραζει (ειναι πολυ ευκολο να γινει ) και β)ξηλωνονται οι πινακιδες, εφοσον δεν ανηκουν στην κατηγορια των παιδικων χαρων τα παρκα... Ειλικρινα, εχω κουραστει πολυ απο το επιπεδο φιλοζωιας σε αυτην την πολη, τις απαγορευσεις τους, τις φολες τους και ολα γενικα....αυτο ομως δν πρεπει σε καμια περιπτωση να περασει ετσι, γιατι δινουμε το δικαιωμα στο να γινονται πιο εχθρικοι οχι μονο με τους δικους μας σκυλους, αλλα και στους αδεσποτους ακομα περισσοτερο..γιατι οκ....καποιοι σκυλοι εχουν την προστασια τω ιδιοκτητων τους..τι θα γινει με τους αδεσποτους που μπαινουν εκει μεσα; θα φανε φολα επειδη απαγορευεται; αλλωστε ειναι νωπες οι μνημες απο τις μαζικες δηλητηριασεις απεναντι απο το δημαρχειο τρια χρονια πριν... και ενα καταφυγιο 44 θεσεων, το οποιο το εχουν τρεις δημοι και θα το λειτουργησουν φιλοζωοι βαζοντας ενδεχομενως δικους τους σκυλους που φροντιζουν (και ειναι πολλοι δυστυχως και αυτοι), δε λυνει σε καμια περιπτωση το θεμα αυτο... λυπαμαι πολυ που η νεα δημοτικη αρχη επελεξε αυτο το ειδος φιλοζωιας και λυπαμαι πολυ που μερικοι φιλοζωοι συνεργαζονται με μια τετοια δημοτικη αρχη...
Σε καθε περιπτωση, πες μου αν υπαρχουν και σε αλλα παρκα αυτες οι πινακιδες...θα ψαξω κι εγω.... Ευχαριστω πολυ και συγγνωμη για το υφος....