Απίστευτος!!! Λίγη βοήθεια;;;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Αν έχεις πρόσβαση στο fb, γιατί εγώ δεν έχω και δεν με ενδιαφέρει κιόλας, ρώτα τον και ενημέρωσε κι εμάς. Γιατί, ο σκύλος του παρόντος θέματος, τσιπ δεν είχε.

Αν εξαρτιόταν από εμένα, θα έπαιρνα και τα 1000 [αν αποδεικνυόταν ότι είναι αυτός] και θα έδινα ραντεβού σε κτηνίατρο, όπου θα πέρναγε υποχρεωτικά τσιπ στο όνομά του, για να τον πάρει.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Από τη φωτό φαίνεται να είναι ο ίδιος σκυλάκος. Για να δουμε.... Λίγο περίεργο είναι....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
O σκυλάκος ολόιδιος. Ακόμα και το λουράκι του. Πολύ περίεργη ιστορία. Του το κλέψανε και το αφησανε στην λεωφόρο;;

22 Απριλίου 2013
5
0
Andrea Panariti ΧΑΘΗΚΕ 16-04-13 ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΛΕΟΦΟΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 77,ΔΙΠΛΑ MAX PERRY, ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΙ ΜΕ ΠΑΤΟΥΣΗΤΣΕΣ ΑΠΟ ΓΑΤΑΚΙ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟ ΠΟΛΥ ΕΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΗ ΠΑΡΕΜΕ ΤΗΛ-6980771040-ΑΜΟΙΒΗ 1,000 €.

22 Απριλίου 2013
5
0
παιδια αυτος ειναι ο σκυλακος και μαλλον του τον κλεψανε.......μια κοπελα που τον πηρε τηλεφωνο να τον ειδοποιησει μου ειπε οτι μονο που δεν εκλαιγε απο την χαρα του

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Υπάρχει και μια, μικρή, περίπτωση να μπήκε αφηρημένος στο αμάξι και να ξέχασε το σκύλο ή να θεώρησε ότι είχε ήδη μπει μέσα. Ξέρω ότι ακούγεται τραβηγμένο κι αστείο, αλλά ξέρω περίπτωση που συνέβη, και μάλιστα με άνθρωπο, όχι σκύλο...

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
Εγώ είχα καταλάβει από την περιγραφή στο πρώτο ποστ ότι κάποιος άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου και τον άφησε να φύγει. Ξαναδιαβάζοντας όμως πιο προσεχτικά μετά από το ποστ της κρητικοπούλας είδα ότι μπορεί το ενδεχόμενο που λέει αν και πολύ τραβηγμένο να είναι αλήθεια.
Και δεν ξέρω αν έχει κάποια σημασία στην ιστορία αλλά η φώτο του σκύλου στο fb έχει τραβηχτεί σε ψαράδικο.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
εγώ δεν καταλαβαίνω που είναι το περίεργο!!!

αφού ο άνθρωπός δίνει 1000 ευρώ αμοιβή γιατί να αμφισβητήσουμε ότι είναι ο ιδιοκτήτης?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
αφού για όλους είναι περέργο!
Περίεργη ιστορία. Κάποιος τον έκλεψε και μετά τον παράτησε; Ο ίδιος τον ξέχασε; Το πως εγκαταλείφθηκε είναι το περίεργο, δεν αμφισβητούμε αυτόν που τον αναζητεί.

Popi Free

New Member
22 Απριλίου 2013
2
0
Καλησπερα, υπαρχει αυτη η αναρτηση στο facebook και κατω απο την αναρτηση εστειλαν το λινκ του dog forum.gr που αφορα, οπως φαινεται, το ιδιο σκυλακι... Αν μπορειτε διασταυρωστε αν προκειται για τον ιδιο ανθρωπο που εχασε ή παρατησε το σκυλακο... Αν δε σας κανει κοπο, ενημερωστε με! Ευχαριστω! :)
Andrea Panariti ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΙΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΣ 16-04-13 ΩΡΑ 11:00 ΣΤΟ ΛΕΟΦΟΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 77 ΔΙΠΛΑ MAX PERRY.ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΙΓΟΣΚΥΛΟ,ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΙ ΜΕ ΠΑΤΟΣΗΤΣΕΣ ΑΠΟ ΓΑΤΑΚΙ,ΧΡΟΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΥ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΠΟ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΛΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΕΜΕ ΤΗΛ.->6980771040<-ΔΕΝ ΕΧΟ ΚΑΝΕΝΑΝΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟ,ΤΟΝ ΘΕΟΡΟ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ..ΟΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΕΛΠΙΖΟ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΖΜΟΥ ΟΤΗ ΘΑ ΤΟ ΒΡΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΕΙΣΤΟ.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=100920256776762&set=o.132308173496330&type=1&theater

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Αντε να δούμε, πόσοι ακόμη θα μας το ποστάρουν, αυτό το κείμενο σήμερα; :confused:

Popi Free, εσύ ζητάς να σε ενημερώσουμε, γιατί δεν καταλαβαίνω έτσι όπως το έχεις βάλει;

Popi Free

New Member
22 Απριλίου 2013
2
0
Ναι, σωστα... Ειμαι καινουρια σε forum που δεν πηρα χαμπαρι καν οτι υπηρχαν κι αλλα ποστ με το ιδιο θεμα :D
Ναι εγω, θα ηθελα να μαθω την εξελιξη της υποθεσης...

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Καλά, μια μέρα δεν μπήκα στο φόρουμ από το πρωί και έγινε χαμός!!!

Από τη φώτο είναι ολόιδιος. Περιμένω να έρθει η κοπέλα που τον φιλοξενεί από εδώ να πάρουμε τηλέφωνο παρέα. Η ιστορία πάντως είναι περίεργη... σίγουρα θα τον πάμε αν είναι εμείς από εκεί για να διαπιστώσουμε την κατάσταση και να πέσει το σχετικό κύρηγμα. Ο σκύλος δεν είχε καθόλου καλές εξετάσεις (δε φορούσε ούτε σκάλιμπορ) αλλά γενικά φαίνεται να μένει εντός από τη συμπεριφορά του.

Αν ξαναδιαβάσετε τα ποστ θα δείτε ότι δεν άνοιξε την πόρτα και τον πέταξε έξω. Εμφανίστηκε ο τύπος με το σκύλο στο καφέ-τυροπιττάδικο, έπιασε ελάχιστα λεπτά κουβέντα με την κοπελίτσα (και όντως είπε ότι τον λένε ρεξ, στο οποίο δεν απαντάει ιδιαιτέρως) σταμάτησε ένα αμάξι μπήκε μέσα, βάλανε 1η και εξαφανίστηκαν με 1000. Δεν πιστεύω ότι τον ξέχασαν γιατί έτρεχε από πίσω κλαίγοντας και γαυγίζοντας και η κοπελίτσα επίσης. Χαμός έγινε στη λεωφόρο.

Επίσης βρισκόταν στο σημείο αυτό πάνω από 3 ώρες με τον άντρα μου και τις κοπέλες μέχρι να πάω εγώ με το αυτοκίνητο, όπου και εγώ έκατσα επί τόπου καμιά ώρα ακόμα.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά και φυσικά θα γίνει διαστάυρωση και παρακολούθηση.

Θα σας ενημερώσω άμεσα.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Αν εξαρτιόταν από εμένα, θα έπαιρνα και τα 1000 [αν αποδεικνυόταν ότι είναι αυτός] και θα έδινα ραντεβού σε κτηνίατρο, όπου θα πέρναγε υποχρεωτικά τσιπ στο όνομά του, για να τον πάρει.
mareco δεν πρόκειται να πάρω τα 1000€, θα τον υποχρεώσω όμως για τσιπ και εξετάσεις επαναληπτικές και θα ζητήσω να ενισχύσει κάποια από τα φιλοζωικά σωματεία της περιοχής.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli