Απίστευτος!!! Λίγη βοήθεια;;;

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Για βοηθήστε με το fb γιατί δεν έχω, το Σ-Κ θα πάω να βάλω αφισσούλες (δε μένω κοντά) και θα το βάλω και σε άλλα σαιτ και βλέπουμε

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
να μας πει καποιος πως δημοσιοπουμε στο fb εγω δεν ξερω να το κανω

νομίζω αν δημοσιεύσεις στο stray's help στο site τους με μαιλ και δημοσιευθεί η αγγελία μετά μπορείς να την κάνεις και share αλλού πχ μέσω facebook. Eπίσης και στο adespoto.gr θα ήταν καλό να στείλετε την αγγελία ΒΡΕΘΗΚΕ με φωτογραφία του σκυλάκου!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Στις 16/4/2013 το μεσημέρι στη λεωφόρο Σαλαμίνος στο Κερατσίνι παράτησε κάποιος το σκυλί του, μπήκε σε ένα αμάξι και έφυγε. Το σκυλί άρχισε να τρέχει πάνω κάτω στη λεωφόρο και να κλαίει και να γαυγίζει σαν τρελό. Είδε το όλο σκηνικό μια κοπελίτσα η οποία κλαίγοντας προσπαθούσε να το κρατήσει να μην το πατήσουν τα αυτοκίνητα. Τελικά το πήραμε με το αυτοκίνητο και το φέραμε σπίτι για να μην το χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο. Είναι αρσενικός, κούκλος!!! Είναι πάρα πολύ ήσυχος και υπάκουος. Ακούσει σε εντολές και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ στο λουρί στη βόλτα.

Τώρα τον φιλοξενεί μια κοπέλα, αλλά μήπως τον ψάχνει κάποιος;; Μήπως αυτός που τον παράτησε δεν ήταν το αφεντικό του;

clip_image002.jpg

clip_image004.jpg

Last edited by a moderator:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Μια χαρά...

Θα σου αφαιρέσω τον πρόλογο από το ποστ σου και μπορείτε να το κάνετε like απευθείας, με το κουμπάκι που υπάρχει στο κάτω δεξί μέρος.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Μια χαρά...

Θα σου αφαιρέσω τον πρόλογο από το ποστ σου και μπορείτε να το κάνετε like απευθείας, με το κουμπάκι που υπάρχει στο κάτω δεξί μέρος.

Κοινοποίηση απο εμένα :)

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μπράβο βρε παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Έστειλα και μειλ στο adespoto.gr

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Μάλλον, θα πρέπει να σου ζητήσουν αριθμό microchip, για να μπορούν να το δημοσιεύσουν.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Λόγο νόμου λες mareco?
Αυτό δεν αφορά τις αγγελίες για πώληση?

Sent from my Galaxy NOTE II using tapatalk

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Ναι, δυστυχώς λόγω Νόμου.

Σύμφωνα με την παράγραφο 7, του άρθρου 5:

7.Μετά την παρέλευση 30 ημερών από τη δημοσίευση του νόμου αυτού απαγορεύεται η δημοσίευση αγγελιών για ζώα συντροφιάς προς πώληση, υιοθεσία ή δωρεάν παραχώρηση σε έντυπα,φυλλάδια,τοιχοκολλήσεις ή σε ιστοσελίδες,αν δεν αναφέρεται ο αριθμός της ηλεκτρονικής σήμανσής τους.

Και το πρόστιμο της παράβασης, είναι 300 ευρώ!!!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Μα η αγγελία είναι μήπως τον ψαχνει κάποιος και όχι χαρίζεται ή παραχωρείται....

Επίσης δεν έχει μικροτσιπ και θα αποκτήσει τον άλλο μήνα γιατι το ταμειο ειναι μειον, προηγουνται εξετασεις εμβολια και ειδη προστασιας...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλό δεν θα είναι να έχεις κάποιο "μυστικό χαρακτηριστικό" για να καταλάβεις ποιος από όσους, πιθανά, σε πάρουν τηλέφωνο, είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης κι όχι κάποιος που απλά θέλει "τζάμπα σκύλο"?

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
bouboul μάλλον όχι αλλά δεν έχω καταφέρει να πάω ακόμα, την άλλη εβδομάδα λογικά.

kritikopoula δίκιο έχεις.... θα το έχω υπόψη μου

Μίλησα με το γιατρό, δεν έχουν βγει ακόμα οι εξετάσεις του καλαζαρ, βγήκαν όμως οι γενικές και από τον αριθμό των λευκών έδωσε vibramicin (το οποίο όπως και το microvibrate είναι σε έλλειψη!!!κατάντια!!) πρωι βράδυ. Προφανώς έχει ερλίχια. Επίσης μας είπε να του δίνουμε κάθε βραδάκι έναν ωμό κεφτέ από μοσχάρι και κρόκο αυγου (τα έπλασα, θα τα αφήσουμε 1 μέρα κατάψηξη και από αύριο). Στον δικό μου δεν είχε δώσει όταν κάναμε τη θεραπεία με την ερλίχια. Τι μπορεί να σημαίνει; Το έχετε ξανακούσει;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Εγώ όχι και εκπλήσσομαι. Δεν ρώταγες κι εσύ;
Θα μείνουμε με την απορία τώρα...:-k

Μόρα

Member
27 Μαρτίου 2012
5
0
"Andrea Panariti ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΣΚΥΛΟ ΣΤΗΣ 16-04-13 ΩΡΑ 11:00 ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 77 ΔΙΠΛΑ MAX PERRY.ΕΙΝΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΟ,ΦΟΡΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΛΟΥΡΙ ΜΕ ΠΑΤΟΥΣΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΓΑΤΑΚΙ,ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ. ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΛΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΤΕ ΜΕ ΤΗΛ.->6980771040<-ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΥΛΟ,ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ..ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΝΕΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ..ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΜΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ."
Μάλλον ο ιδιοκτητης έχει βρεθεί. Οποιος έχει τον σκύλο να επικοινωνήσει με την Viki Vikoula μέσω φβ

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Μακάρι.
Αν και...serge...φρόντισε να επιβεβαιώσεις με όποιον τρόπο μπορείς, ότι είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης και μια σοβαρή ενημέρωση περί τσιπ, ταυτότητας και μεγαλύτερης προσοχής, σίγουρα την χρειάζεται, αν είναι πράγματι αυτός.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Θα σου πρότεινα, να ζητήσεις την δ/νση και να τους τον πας εσύ.
Ωστε να ξέρεις που μένει, για κάθε ενδεχόμενο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli