Απίστευτος!!! Λίγη βοήθεια;;;

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Απίστευτος μ......ς σήμερα το μεσημέρι στη λεωφόρο Σαλαμίνος στο Κερατσίνι παράτησε σύξυλο το σκυλί του, μπήκε σε ένα αμάξι και έφυγε. Το σκυλί άρχισε να τρέχει πάνω κάτω στη λεωφόρο και να κλαίει και να γευγίζει σαν τρελό. Είδε το όλο σκηνικό μια κοπελίτσα η οποία κλαίγοντας προσπαθούσε να το κρατήσει να μην το πατήσουν τα αυτοκίνητα. Ήταν εκεί ο άντρας μου ο οποίος είδε όλο το σκηνικό και με πήρε τηλέφωνο.

Οι κοπέλες δεν μπορούσαν να το κρατήσουν και έτσι τι να έκανα, πήγα και το μάζεψα με το αυτοκίνητο και το έφερα σπίτι. Περιττό να σας πω ότι έγινε μακελειό με τον δικό μου ο οποίος ακόμα δεν τα πάει καθόλου καλά με τα αρσενικά. Με τα πολλά έβαλα τον έναν στην κουζίνα και τον άλλο στο σαλόνι...

Είναι αρσενικός, μάλλον κάτι κυνηγετικό, κούκλος!!! Είναι πάρα πολύ ήσυχος και υπάκουος. Ακούσει σε εντολές και είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ στο λουρί στη βόλτα (ο Σερζούκος μου ούτε μαστουρωμένος από τα φάρμακα δεν είναι τόσο υπάκουος στη βόλτα!!!)

Έχουμε αρχίσει τα τηλέφωνα γιατί οπώς φαντάζεστε δεν έχουμε τη δυνατότητα για πολυήμερη φιλοξενία μέχρι να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει.

Όποια βοήθεια θα ήταν πολύτιμη.

P1010682.jpg

P1010687.jpg

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Καρδιά μου :(
Δεν πρόλαβε κανένας να γράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του ε;

Βγάλε μερικές ακόμη φωτό και φτιάξε μια όμορφη αγγελία και βάλτην και στο fb, να προωθήσουμε.
Δες και σε γιατρό για τσιπάκι. Ποτέ δεν ξέρεις, ποιά μπορεί να είναι η ιστορία του.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
Και ότι αυτός τώρα δεν θα τιμωρηθεί με ενοχλεί σε υπέρτατο βαθμό...όλα αυτά τα καθάρματα που το κάνουν καθημερινά με μεγάλη ευκολία αυτό το πράγμα...και μέσα στην κυκλοφορία για να σκοτωθεί το σκυλί ακαριαία...
Ελπίζω να βρει σύντομα φιλοξενία έστω γιατί με δύο σκυλιά που σφάζονται δύσκολα τα πράγματα, κοίτα για τσιπάκι.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Λοιπόν, τον πήγα στον κτηνιατρο, εννοείται ότι δεν έχει τσιπάκι. Είναι περίπου 2 χρονών και δείχνει υγιής. Του πήρε αίμα για γενικές και καλαζάρ. Το θετικό είναι ότι μάλλον βρήκα μια κοπέλα να τον φιλοξενήσει αλλά για λίγο καιρό (λόγω οικονομικών). Της είπα ότι θα πληρώσουμε εμείς τα ιατρικά (παρόλο το ταπί μας....) και βλέπουμε. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί έχει πολύ γλυκά ματάκια και είναι πάρα πολύ καλός ο καημενούλης.
l.Kyveli συμφωνώ μαζί σου, είμαι έξαλλη!!!

υγ. ο καημενούλης μου ο σερζ έχει φρίξει!!! ούτε στο χειρότερό του εφιάλτη!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
Μπραβο βρε παιδια που βρεθηκατε την καταλληλη ωρα στο καταλληλο μερος!

Επρεπε ομως καποιος να κρατησει αριθμο να καταγγειλετε το καθικι. :mad: Ξερω ομως οτι μεσα σε εναν δρομο ταχειας κυκλοφοριας που τα αυτοκινητα φευγουν βολιδα μονο αυτο δεν σκεφτεσαι οταν με κομμενη την ανασα προσπαθεις να το τραβηξεις εξω απο την κινηση.

Βαθειες ανασες μεχρι να τον παρει η κοπελα για φιλοξενια!

υ.γ. Το χειροτερο που εχω ακουσει με δρομο ταχειας κυκλοφοριας ειναι που πεταξαν κουταβι απο το παραθυρο του αυτοκινητου εν κινησει με 80 χλμ/ωρα. Κοντεψε να σκοτωθει η φιλη μου που οδηγουσε απο πισω, για να μην το πατησει και καταφερε να το μαζεψει χωρις να τη φανε λαχανο πανω στον περιφερειακο του Βολου πριν 2 χρονια.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
Kαλά ότι οι τύποι είναι κοινοι δολοφόνοι δεν υπάρχει αμφιβολία, το μόνο που τους κρατάει από το να δολοφονούν ανθρώπους είναι ο φόβος της τιμωρίας.

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Λυπάμαι για μερικούς ανθρώπους αλλά χαίρομαι για τους υπόλοιπους σαν εσένα.

πολύ καλούλης φαίνεται και όταν γράφεις σύξυλο δηλαδή πριν τον αφήσει τον κοπάναγε?μα τι μ....ς υπάρχουν γαμώτο!

καλή του τύχη και μπράβο σας άλλη μία φορά.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Σας ευχαριστώ όλους, πωπω είναι πολύ σημαντικό να μπορείς κάπου να λες τον "πονο" σου και να σε καταλαβαίνουν χιχιχι

Μάλλον είχαμε καλή έκβαση της κατάστασης, χτες το βράδυ ήρθε η κοπέλα, ήπιαμε καφέ, τον γνώρισε και μάλλον τον αγάπησε για τα καλά!!

Τον πήγαμε σπίτι της (ο φουκαράς παθαίνει σοκ μέσα στο αυτοκίνητο), μείναμε όλοι μαζί κάνα μισάωρο και τους αφήσαμε να γνωριστούν καλύτερα. Ίσως και να τον υιοθετήσει. Το πρόβλημα είναι το οικονομικό αλλά θα βοηθήσουμε όλοι αν προκύψει κάτι ιατρικό και βλέπουμε.

Μακάρι!!! γιατί είναι πολύ γλυκιά και τα αγαπάει πάρα πόλυ. Για να καταλάβετε γνωριστήκαμε γιατί παλαιότερα έμενε στην ίδια πολυκατοικία με εμάς, ακριβώς από κάτω μας και (με δικά της λόγια) τρελαινόταν να ακούει τα πατουσάκια του Σερζ. Καλά για αγκαλιές και φιλιά δε το συζητώ.

Αν πάλι δεν τα καταφέρει μου υποσχέθηκε ότι θα μου το πει για να βρούμε άλλη οικογέννεια. Της εξήγησα ότι μπορεί να πάρει κάποιο καιρό, το ήξηρε όμως και δεν έχει πρόβλημα.

Ο Σερζούκος μου πήγε κάπως πίσω δυστυχώς. Έπαθε κρίσεις άγχους όταν επιστρέψαμε και άρχισε πάλι τα "κακα όνειρα"
. Στη βόλτα τραγικός ... Θα επανέλθουμε όμως!

Σύξυλο εννοώ τον άφησε αιφνιδιαστικά και άφωνο το σκυλί και έφυγε άρον άρον.

Nizziny δεν έχω λόγια για μερικούς ανθρώπους!!!

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Serge, να το πω λίγο ψυχρά...αν η κοπέλλα δεν μπορεί οικονομικά να κρατήσει τον όμορφο, δεν έχει νόημα να βοηθήσετε εσείς. Γιατί άντε να βοηθήσετε κάπως στην αρχή. Μετά; Νομίζω, καλύτερα για τον μικρό, να μπει άμεσα σε πρόγραμμα υιοθεσίας, με σωστή προώθηση, τσιπάρισμα και συμβόλαιο υιοθεσίας.

Η...έστω ας προσπαθήσει η κοπέλλα, να δει αν μπορεί να τον κρατήσει, αλλά μην υπόσχεσαι άπλετη οικονομική συνεισφορά [εννοείται ότι κατανοώ απολύτως, τις εξαιρετικές σας προθέσεις εκατέρωθεν]. Αντε να πληρώσεις το τσιπάκι, ένα πρώτο τσουβάλι φαγητό, τις εξετάσεις του τις έκανες ήδη, και ένα πρώτο εμβόλιο. Και αυτά...too much...κατά την γνώμη μου. Μέχρι εκεί όμως. Πρέπει από την αρχή να καταλάβει, που πάει να μπλέξει, και αν το σηκώνει η τσέπη της. Γιατί αν όχι, είναι κρίμα και για την ίδια και για τον μικρό, να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον και μόλις εσύ, δεν θα μπορείς άλλο...να πρέπει να αποχωριστούν.

Διάκος

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
140
2
Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε στην τροχαία, μήπως στο συγκεκριμένο σημείο είχαν κάποια κάμερα και κατέγραψε το συμβάν.Ποτέ δεν ξέρεις! ή έστω μια περιγραφή του αυτοκινήτου, χρώμα και σχήμα, ίσως βοηθούσε. Κατα τα άλλα, χίλια μπράβο για την κίνηση σου, ευτυχώς μια απο τις λίγες φορές που ήταν ο σωστός άνθρωπος στο σωστό μέρος και γλίτωσε ο σκυλάκος!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Serge, να το πω λίγο ψυχρά...αν η κοπέλλα δεν μπορεί οικονομικά να κρατήσει τον όμορφο, δεν έχει νόημα να βοηθήσετε εσείς. Γιατί άντε να βοηθήσετε κάπως στην αρχή. Μετά; Νομίζω, καλύτερα για τον μικρό, να μπει άμεσα σε πρόγραμμα υιοθεσίας, με σωστή προώθηση, τσιπάρισμα και συμβόλαιο υιοθεσίας.

Η...έστω ας προσπαθήσει η κοπέλλα, να δει αν μπορεί να τον κρατήσει, αλλά μην υπόσχεσαι άπλετη οικονομική συνεισφορά [εννοείται ότι κατανοώ απολύτως, τις εξαιρετικές σας προθέσεις εκατέρωθεν]. Αντε να πληρώσεις το τσιπάκι, ένα πρώτο τσουβάλι φαγητό, τις εξετάσεις του τις έκανες ήδη, και ένα πρώτο εμβόλιο. Και αυτά...too much...κατά την γνώμη μου. Μέχρι εκεί όμως. Πρέπει από την αρχή να καταλάβει, που πάει να μπλέξει, και αν το σηκώνει η τσέπη της. Γιατί αν όχι, είναι κρίμα και για την ίδια και για τον μικρό, να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον και μόλις εσύ, δεν θα μπορείς άλλο...να πρέπει να αποχωριστούν.
Ναι ρε συ mareco εννοείται, και να θέλαμε δεν μπορούμε δλδ.
Αν όμως οι εξετάσεις δείξουν κάνα καλαζάρ δε θα αφήσουμε το σκυλί έτσι μέχρι να βρεθεί κάποιος να το υιοθετήσει. Αν δεν τα καταφέρνει οικονομικά το είπαμε θα ψάξουμε για άλλη οικογένεια. Απλά ελπίζω να τα καταφέρει γιατί είναι καλή περίπτωση και είναι και κοντά να ρίχνω κάνα βλέφαρο.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Διάκο μου καλή ιδέα, θα το κοιτάξω με τις κάμερες.

Νομίζω ότι προς το παρόν μπορεί να μετακινηθεί στα υιοθετήθηκαν (και βλέπουμε). Το πρώτο τους βράδυ και το πρωινό κύλησαν τέλεια. Εύκολη βολτίτσα, κακακια και τσισάκια έξω. Ηρεμία και φιλάκια. Το όνομα του "ο Αστέρης".

Καλημέρα σε όλους

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
επειδή το σκέφτηκα θα το πω...!!!μπορεί να μην στέκει αλλά μπορεί να συμβαίνει!!!

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Αστέρης να είναι κλεμμένος ???:confused:

Γιατί φαίνεται καλοδιατηρημένος σκυλάκος .καθαρός ,χορτάτος ξέρει να περπατάει,ξέρει τις εντολές ,άρα ο ιδιοκτήτης του ασχολιόταν μαζί του...
μπορεί να είναι καλός κυνηγός και να τον έκλεψαν ...
στο αυτοκίνητο που είπατε να τον έπιασε κανιβαλισμός (αφού από ότι κατάλαβα δεν του αρέσει) ,να άνοιξαν την πόρτα οι "κλέφτες " και να τον κατέβασαν!

μπορεί να σας φανεί ακραίο το σενάριο,αλλά δεν θα ήταν κακό να μπει μία αγγελία ΒΡΈΘΗΚΕ!

Δεν θα παρεξηγήσω εάν με πείτε τρελή :p
Εμένα αυτό μου έβγαλα αυτή η ιστορία!!!

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Κλεψανε σκυλο για να το πεταξουμε στον δρομο?Ισως αλλα μου φαινεται καπως απιθανο...Το τι ιστορια μπορει να κρυβει ο Αστερης,μονο η ψυχουλα του την ξερει..

Hlianna

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2009
1.567
647
επειδή το σκέφτηκα θα το πω...!!!μπορεί να μην στέκει αλλά μπορεί να συμβαίνει!!!

Γιατί φαίνεται καλοδιατηρημένος σκυλάκος .καθαρός ,χορτάτος ξέρει να περπατάει,ξέρει τις εντολές ,άρα ο ιδιοκτήτης του ασχολιόταν μαζί του...
στο αυτοκίνητο που είπατε να τον έπιασε κανιβαλισμός (αφού από ότι κατάλαβα δεν του αρέσει) ,να άνοιξαν την πόρτα οι "κλέφτες " και να τον κατέβασαν!

μπορεί να σας φανεί ακραίο το σενάριο,αλλά δεν θα ήταν κακό να μπει μία αγγελία ΒΡΈΘΗΚΕ!

Και η δικια μου περπαταγε στο λουρι, ηξερε εντολες, μπηκε οτι βρεθηκε στο φβ οι κοινοποιησεις που εγιναν ητα παρα πολλες, αν θυμαμαι καλα πανω απο 500+ ειδοποιηθηκαν και κτηνιατρεια της περιοχης, μπηκαν και καποιες αφισες και τιποτα. Μολις βγηκαν οι εξετασεις βεβαια καταλαβαμε, οποτε ποιος ξερει τι στραβο μπορει να ειχε αυτος ο σκυλος και δεν τον ηθελαν πια.

Εγω παντως σιγουρα θα εβαζα μια αγγελια βρεθηκε οπως λες κι εσυ γιατι ποτε δεν ξερεις τι μπορει να εχει γινει.

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296

Τι να σου πω ρε συ τεν τεν, όλα είναι πιθανα με τα βούρλα που κυκλοφορούν γύρω μας. Ο άντρας μου δεν ήταν ακριβώς μποροστά από το 1ο δευτερόλεπτο της φάσης. Δεν τον είδαν να κατεβαίνει από το αυτοκίνητο το σκύλο. Έφτασε ο μαγκας σε ένα τυροπιττο-καφεδαδικο ακριβώς στη γωνία που έγινε η φάση. Είδαν τα κορίτσια τον τύπο με τον σκύλο, ο οποίο συμπεριφερόταν σα να είναι το αφεντικό του (και ο τύπος και ο σκύλος) και σε μια στιγμή σταματάει στο φανάρι (σε αυτή τη γωνία που σας λεω) ένα αμάξι, ο τύπος μπαινει φουριόζος μέσα, οι κοπέλες πίστευαν ότι θα ανοίξει την πίσω πόρτα για να μπει το σκυλί και αυτοί βάζουν πρώτοι και φεύγουν ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ! Το σκυλί όπως ήδη είπα τους κυνήγαγε κλαίγοντας και γευγίζοντας (και από πίσω του η κοπελίτσα).

Επείδή είναι όλα πιθανά ας μείνει η αγγελία στα "βρέθηκε" και θα πάω να βάλω καμιά αφισσούλα στην περιοχή (έτσι γιατί μου έβαλες ψίλους).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Επείδή είναι όλα πιθανά ας μείνει η αγγελία στα "βρέθηκε" και θα πάω να βάλω καμιά αφισσούλα στην περιοχή (έτσι γιατί μου έβαλες ψίλους).
Δες και σε γιατρό για τσιπάκι. Ποτέ δεν ξέρεις, ποιά μπορεί να είναι η ιστορία του.
Αυτούς τους ψύλλους, ήθελα να σου βάλω κι εγώ :rolleyes:

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Αυτούς τους ψύλλους, ήθελα να σου βάλω κι εγώ :rolleyes:
Καλή μου τον πήγα χτες σε κτηνίατρο, τον κοίταξε και για τσιπάκι και δεν είχε. Βέβαια μου είπε ο γιατρός ότι εάν έχουν σκοπό να τον παρατήσουν ότι το βγάζουν το τσιπάκι, αλήθεια αυτό ισχύει άραγε;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.192
Οχι τόσο εύκολα πλέον.
Αλλά εκτός από το τσιπ, θα μπορούσε ο τυπάκος να είναι κλεμμένος και να παρατήθηκε για κάποιον λόγο, από τον...κλέφτη του. Οπότε, η αφισοκόλληση και η κοινοποίηση και σε άλλα sites, είναι μια καλή ιδέα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli