κ εγω εχω ζησει με γατες κ ακομη εχουμε γατες στο σπιτι της γιαγιας ,οποτε κ τις λουζομαι τακτικα,αλλα κ εγω με τις μπαντες επιλεγω σκυλο!!!δεν τις πειραξα ποτε κ ισα ισα 2 απο τις γατες τις γιαγια μου ειναι δικα μου "παιδια",αλλα οπως ειπα,ως εκει...
το χειροτερο περιστατικο,πρεπει να εχω ξαναγραψει για αυτο, με γατα ηταν πριν 1,5 χρονο περιπου ...αδεσποτη γατουλα υιοθετημενη απο φιλικο ζευγαρι...γατουλα τουρμπο οπως απεδειχθη στην πορια,κανει την τσακαλια κ γρατσουναει τον μικρο τοτε στην μυτη....ψιλοαιματακια ,τιποτα το σοβαρο....επειδη ομως ηταν πολυ "πειραγμενο" γατι, καποια φαση βγηκε στην κοντρα στην πρωην πλεων ,κοπελα μου...το τραγικο ειναι οτι ο σκυλος βρισκοταν περιπου στο μετρο(?) κ με το που γινεται χχχχχχχ απο το χαζοτυπακι,εχει σαλταρι ο μαφιοζος κ την εχει αρπαξει απο το κεφαλι,το οποιο οπως καταλαβαινετε ,πλεων δεν φαινοταν!!!!!ηταν ολο μεσα στο στομα του γκανκστερ!!!
το κενο αυτο ειναι λιγο για να περιγραψει το παγωμα της στιγμης..ενα γατι το οποιο δεν αντεδρασε,ενας σκυλος που κοιταει σαν χανος μετα την αρπαγη κ κατι παγωτα τριγυρο να περιμενουν να δουν αιματα....κ ΕΥΤΥΧΩΣ,ανοιγει το στομα κ πεφτει το γατι στον καναπε,σαλιωμενο,ζαλισμενο αλλα ευτυχως ζωντανο!!!!το αστειο ειναι οτι αμεσως παραπατουσε(ορκιζομαι οτι του πλενω τα δοντια κ του δινω κ στικακια για την αναπνοη) κ κουνουσε κ το κεφαλι καπως περιεργα...τετοια τρομαρα ρε παιδια...ακομη το σκεφτομαι κ το στομαχι μου παλατζαρει!
αυτο το γατι ,τις μερες που ακολουθησαν κ οποτε τυχαινε να βρισκομαστε στον ιδιο χωρο,πηγαινε κ καθοταν απεναντι απο τον σκυλο,σε αποσταση που θα προλαβει να φυγει...αλλα εκει.απεναντι ακριβως...ε οχι πες μου τωρα εσυ!!!!πατορουφιανο?δεν τα ηθελε ο μικροσκοπικος κωλος της?