Απίθανο!! (Επίθεση γάτας)

Sug

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2011
151
0
Athina
Σημερα παντα στην ιδια διαδρομη που ακολουθουμε στην βολτα, μας η καλυτερα του ΟΡΜΗΞΕ μια γατα που δεν την ειχα δει καν... Παιδια ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΕ αναγκαστηκα να την κλοτσησω δυο φορες για να φυγει.

Δεν εχω δει ποτε γατα να ορμαει με τετοια επιθετικοτητα σε σκυλο (αν και κουταβι ακομα).

Ο σκυλος ευτυχως ειναι καλα δεν τον πληγωσε .. Ελπιζω το ιδιο και για την γατα..

minpinkiller

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2009
1.173
18
36
Ξεσσαλονίκη
Μερικες φορες οι γατες δεν καταλαβαινουν τιποτα...μια φορα μια μας ακολουθουσε με την τριχα σηκωμενη, και με το που απομακρυνθηκαμε απο την περιοχη της περιμενε να μας δει να φευγουμε.

Καπου υπαρχει και ενα βιντεο με μια γατα που ορμαει σε ενα rottweiler. Ειναι μερικες που δεν μασανε μια...

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Το πιθανότερο ήταν να είχε μικρά η γάτα κάπου εκεί κοντά. Εγώ πριν από 2 3 βδομάδες περνάω από ένα σημείο και τσουπ να σου 2 μικρά γατάκια τα οποία κρύβονται κάτω από ένα αμάξι. Και ξάφνου ακού χιιιιιιι και να σου η μάνα ορμάει εκ του μηδενός σε μένα και στο σκύλο. Τελικά εγώ την άρπαξα τη γρατσουνιά στο πόδι γιατί τράβηξα αμέσως το σκυλί αλλά δεν πρόλαβα να τραβήξω το πόδι. Γάτα για να την πέσει στο σκύλο σου, σε ένα τόσο μεγαλύτερο ζώο 99% είχε γατάκια κοντά

mortis

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2010
109
0
ATHENS
Άκου σκηνικό. Περπατάγαμε στον δρόμο και βλέπω μία φρεσκοπατημένη γάτα και μια άλλη από δίπλα. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο πράγμα. Ο Μόρτης που συνήθως το παίζει μάγκας στις γάτες σε αυτή τα είχε κάνει πάνω του και κρυβόταν πίσω μου. Η γάτα ήταν νευριασμένη full και ούτε εμένα δεν φοβόταν, χτύπαγα το πόδι μου κάτω μπρόστά της και αυτή αγρίευε ακόμη περισσότερο και έ κανε ότι θα μου επιτεθεί.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
οι γατες ειναι ηλιθιες!!!!!χθες ερχομαι σπιτι,σταματω το αυτοκινητο κ παω να ανοιξω την πορτα του γκαραζ ....ο καπος μεσα,κ αφηνω την πορτα μου ανοιχτη...καθως γυρναω,την βλεπω οτι περιμενει ακριβως εξω απο την πορτα κ μολις με κοιταει οτι παω εκει,η μαλακο η γατα παει κ πηδαει μεσα,την βλεπει ο αλλος τιναζεται κ ευτυχως ειχα τα παραθυρα ανοιχτα κ εφυγε απο την αλλη,διαφορετικα φανταζομαι τι θα γινοταν μεσα στο αμαξι μεχρι να τον φαει η να την φαει...ο,τι ναναι!!!!

αλλο σκηνικο πριν 2 μερες...ειμαι στο εμπορικο κεντρο ,ειναι ενα καταπληκτικο αδεσποτακι(θυληκο) κ μια σκροφινα γατα ,η οποια της κανει τρελο ατακ γιατι,ετσι....αγριευει κ η σκυλα,θυμωνει ξνα η γατα,σταματαει εκει το θεμα σαν μαλλον παλιοι γνωριμοι που ειναι....φευγει η σκυλιτσα κ παει παραπερα...ε ξανα η σκροφαρα να παει στην σκυλα να της κανει θεμα,αλλα σταματησε στην μεση,πραγμα που δεν εκανε ομως οταν ειδε να χαιδευουν την σκυλιτσα....ηθελα να σηκωθω να της χωσω μια κλωτσια!!!!!πολυ ζηλια ρε!!!!

Last edited:

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
χαχαχα!!!τα λατρευω!!!!!

τα βοηθαω οσο μπορω ,αλλα ως εκει....δεν τις αντεχω!!!!ασε που τις βλεπεις κ λες,αν ηταν δυνατον θα μου ζητουσε κ διαζυγιο!!!

Sissy

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
202
0
39
Ξάνθη
www.sissysphotography.blogspot.com
απαπαπ πολυ γελασα λαυρεντη! Η αληθεια ειναι πως ειναι υπουλες και πονηρες και πολλες φορες κακες!

Προχθες στην επιστροφη απο την βολτα μολις εφτανα στο κτηριο μου αφησα τον αλφυ απο το λουρι ελευθερο γτ ειμαστε σε εστιες και δεν εχει δρομους και αυτοκινητα γυρω! εεε εφυγε σφαιρα ο κυριος γτ πηρε το ματι του μια γατα. ειναι ενος παιδιου και την ειχε εξω ... Ο δικος μου ο χαιβανακος θελει να παιξει τον προκαλει τρελα καθε γατα που τρεχει! δεν αγριευει δεν επιτιθεται! απλα θελει να παει κοντα να παιξει!

Η κυρια αυτη λοιπον ουτε που κουνηθηκε , χαρηκε και ο αλφουλης, σου λεει επιτελους θα κατσει και μια να παιξουμε! Μολις την πλησιασε αρχισε τα χιιιι .. και του ορμηξε και ο αλλος ο βλακας ο ιδιοκτητης της χτυπουσε το ποδι του να φυγει ο αλφυ γτ νομιζε πως θα της ορμηξεις!

ΚΑλα του λεω, δεν βλεπεις? Αφου δεν τον γρατζουνισε και στο προσωπο παλι καλα! δεν τις μισω ... κι εγω μια απο τα ιδια.. τις ταιζω ... μαζευω γατακια τα πηγα στον κτηνιατρο ! αλλα σιγουρα δεν θα μπορουσα να ζησω με γατα...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Κι όμως βρε παιδιά, είναι κι αυτές ψυχούλες. Και δεν το λέω με τη χριστιανική έννοια... Όταν ζήσεις με γάτα καταλαβαίνεις τι ψυχούλες και τι πανέξυπνες που είναι κι αυτές. Απλά δεν καίγονται να μας κάνουν τα χατήρια.

Το ότι δεν καταλαβαίνουν ότι τα δικά μας τα χαΐβάνια πάνε να παίξουν μαζί τους και όχι να τους ορμήξουν οφέιλεται στη διαφορετική γλώσσα σώματός των δύο ειδών, οπότε μη σας κάνουν εντύπωση τα χιιιι και τα χουουου, όσο φιλικός και να είναι ο δικός σας σκύλος. Αν δε γνωρίζονται μετξύ τους... δύσκολα τα πράγματα.

Οι γάτες που ορμάνε το κάνουν γιατί κάτι προστατεύουν και μην ξεχνάμε ότι αυτή την εποχή έχει πολλά γατογεννητούρια, οπότε προσοχή όταν πάμε βόλτα το σκυλάκο μας

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Έτσι έλεγα και εγω πριν αποκτήσω γάτα
δεν υπάρχει κατι καλύτερο και όσοι δεν έχουν πραγματικά χάνουν!!!
και φυσικά δεν είναι κακες!!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Εχοντας ζησει με γατα κατεληξα οτι οσο γλυκες και αν ειναι, οσο εξυπνες, οσο ομορφες προτιμω τον σκυλο με 1000%

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
κ εγω εχω ζησει με γατες κ ακομη εχουμε γατες στο σπιτι της γιαγιας ,οποτε κ τις λουζομαι τακτικα,αλλα κ εγω με τις μπαντες επιλεγω σκυλο!!!δεν τις πειραξα ποτε κ ισα ισα 2 απο τις γατες τις γιαγια μου ειναι δικα μου "παιδια",αλλα οπως ειπα,ως εκει...

το χειροτερο περιστατικο,πρεπει να εχω ξαναγραψει για αυτο, με γατα ηταν πριν 1,5 χρονο περιπου ...αδεσποτη γατουλα υιοθετημενη απο φιλικο ζευγαρι...γατουλα τουρμπο οπως απεδειχθη στην πορια,κανει την τσακαλια κ γρατσουναει τον μικρο τοτε στην μυτη....ψιλοαιματακια ,τιποτα το σοβαρο....επειδη ομως ηταν πολυ "πειραγμενο" γατι, καποια φαση βγηκε στην κοντρα στην πρωην πλεων ,κοπελα μου...το τραγικο ειναι οτι ο σκυλος βρισκοταν περιπου στο μετρο(?) κ με το που γινεται χχχχχχχ απο το χαζοτυπακι,εχει σαλταρι ο μαφιοζος κ την εχει αρπαξει απο το κεφαλι,το οποιο οπως καταλαβαινετε ,πλεων δεν φαινοταν!!!!!ηταν ολο μεσα στο στομα του γκανκστερ!!!

το κενο αυτο ειναι λιγο για να περιγραψει το παγωμα της στιγμης..ενα γατι το οποιο δεν αντεδρασε,ενας σκυλος που κοιταει σαν χανος μετα την αρπαγη κ κατι παγωτα τριγυρο να περιμενουν να δουν αιματα....κ ΕΥΤΥΧΩΣ,ανοιγει το στομα κ πεφτει το γατι στον καναπε,σαλιωμενο,ζαλισμενο αλλα ευτυχως ζωντανο!!!!το αστειο ειναι οτι αμεσως παραπατουσε(ορκιζομαι οτι του πλενω τα δοντια κ του δινω κ στικακια για την αναπνοη) κ κουνουσε κ το κεφαλι καπως περιεργα...τετοια τρομαρα ρε παιδια...ακομη το σκεφτομαι κ το στομαχι μου παλατζαρει!

αυτο το γατι ,τις μερες που ακολουθησαν κ οποτε τυχαινε να βρισκομαστε στον ιδιο χωρο,πηγαινε κ καθοταν απεναντι απο τον σκυλο,σε αποσταση που θα προλαβει να φυγει...αλλα εκει.απεναντι ακριβως...ε οχι πες μου τωρα εσυ!!!!πατορουφιανο?δεν τα ηθελε ο μικροσκοπικος κωλος της?

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μωρέ κι η ουρά της τα ήθελε και το κεφάλι της τα ήθελε!

Αλλά κι ο μαφιόζος σου! Τα στικάκια φαίνεται δεν καμουφλάρουν την αλκοόλη που κρυφά μεταφέρει, παρά την ποτοαπαγόρευση :p

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μην αγχώνεσαι, μ'ένα καλό λογιστή τη γλύτωσε ο καπονάκος σου. Το δις εξαμαρτείν ουκ κυνός σοφού