Αν δε σε θέλει....

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
:shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εεεε...τον ανθρωπο...αλλα δεν το αφηνεις φιλε μου και φευγεις τοση ωρα..

Gogo

Well-Known Member
1 Φεβρουαρίου 2008
538
0
marko
Τι βλεπετε ;;;; :roll:

Εγω δεν ξερω που να πατησω! :oops: :oops: :oops:

Tωρα το ειδα :shock: :shock: :shock:

Τι επαθε ο ανθρωπος #-o ρε παιδια;;;;;

Περασαν κι απο τις τρυπουλες των καθισματων..... :-&

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
στο καθισμα ???τσιρλιο ειχε το σκυλι???
καλα και αυτος ο χριστιανος π βρηκε ορεξη για φωτογραφιες!!!χαχαχα :lol:

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
46
Που πας ρε καραμήτρο και αφήνεις το σκυλί μόνο του μέσα στο αμάξι???

Καλά έκανε και τα έκανε όλα σκατά!! :lol:

Πάντως δεν θα ήθελα να μου τύχει!! Πώς καθαρίζει μετά το αμάξι?? Τη μπόχα που την πάς, που θα βρωμάει μετά???

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Ένα σκυλί μόνο του στ' αμάξι ΔΕΝ περιμένει υπομονετικά να έρθει το αφεντικό του. Γυρίζει από δω, γυρίζει από κει, ψάχνει απελπισμένο από παράθυρο σε παράθυρο, κλαίει, κατουριέται, ζεσταίνεται φρικτά το καλοκαίρι και προσπαθεί να βγει απ' το παράθυρο αν υπάρχει χαραμάδα ανοιχτή. Εντάξει όχι όλα αλλά έχω δει τέτοια θλιβερά θεάματα.
Αν μείνει κάποια ώρα σε κλειστό αμάξι μέσα στο καλοκαίρι πέφτει σε κώμα και πεθαίνει.
Ποτέ δεν έχω αφήσει το σκύλο μου μόνο του σε αυτοκίνητο. Δεν αξίζει το άγχος που θα φάει, ούτε για 5 λεπτά.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
Και με τι μούτρα να το πας στο πλυντήριο αυτοκινήτων?Βέβαια αυτοί έχουν δει πολλά σιχαμερά και πληρώνονται καλά(και το αξίζουν βέβαια)σε ανάλογες περιπτώσεις......Πληρώνεις και το βουλώνεις.Ή το πλακώνεις μόνος σου με το λάστιχο και τις χλωρίνες και το αφήνεις στον ήλιο κανά μήνα να στεγνώσει :lol: :lol: :lol: με ανοιχτές πόρτες.....

Milou

Well-Known Member
5 Μαρτίου 2008
1.019
1
Αθήνα
Καλά, μετά ΠΩΣ έκατσες μεστ' αμάξι για να οδηγήσεις να πας πίσω σπίτι;;;;;;;;;;;;;;
Μεγάλη πίκρα.... :lol: :lol: