Ανυπόστατοι εκπαιδευτές...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Δείτε για παράδειγμα την τελευταία περίπτωση του puppy mill στο Αλεποχώρι. Χωρίς την παρέμβαση των σωματείων, τα ζώα θα ήταν ακόμα με την "εκτροφέα".[/quote]

Που εκτός από "εκτροφέας" ήταν και ιδιοκτήτρια pet shop...που έστειλε στο Αλεποχώρι...τα απούλητα σκυλιά...!!!

Εμένα μου κάνει εντύπωση το γεγονός...ότι εκτός από το πρωτο της Post...η Kira...εξαφανίστηκε και δεν έχει απαντήσει ξανά!!!!!!!!!!!!!
Χμμμμμμμμ....

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Που εκτός από "εκτροφέας" ήταν και ιδιοκτήτρια pet shop...που έστειλε στο Αλεποχώρι...τα απούλητα σκυλιά...!!!

Εμένα μου κάνει εντύπωση το γεγονός...ότι εκτός από το πρωτο της Post...η Kira...εξαφανίστηκε και δεν έχει απαντήσει ξανά!!!!!!!!!!!!!
Χμμμμμμμμ....
ετσι ειναι οταν δεν βλεπεις το απολυτο φως ! ο πεφωτισμενος αποχωρει και παει να διδαξει αλλους ιθαγενεις

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Χμμμμμμμμ....
Αφού σας το έχω πει ρε σεις.
Ο SirElric τα κάνει αυτά τα posts :D:D:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
@sir νομίζω ότι υπερβάλλεις...

προτείνω να χαμηλώσουν τα πιστόλια.
ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αντίληψη της πραγματικότητας και τον δικό του τρόπο έκφρασης. Δεν μου αρέσει να βλέπω παντού guilt ή χαφιέδες.:-|

καλώς ήρθες Kira:)
κατά την γνώμη μου εξέφρασες με τον τρόπο σου μια πραγματικότητα που συναντά αρκετά συχνά ο όχι καλά ενημερωμένος ιδιοκτήτης που θέλει να εκπαιδεύσει το σκυλί του.
Στο φόρουμ υπάρχει ξεχωριστή ενότητα που αναφέρεται στα θέματα της εκπαίδευσης και ειδικότερα στα θέματα που έθιξες.Δες αυτά
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=433
και http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=12

όσον αφορά το δεύτερο θέμα σε σχέση με την δράση των φιλοζωικών και με δεδομένο το υπάρχον μπάχαλο των κρατικών φορέων αυτή δεν θα έπρεπε να είναι η δράση των οργανώσεων αυτών?
Δεν νομίζω ότι οι φιλοζωικές βρίσκονται σε αντιπαλότητα με σωστούς επαγγελματίες,εκτροφείς ή εκπαιδευτές.

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
@sir νομίζω ότι υπερβάλλεις...

προτείνω να χαμηλώσουν τα πιστόλια.
ο κάθε άνθρωπος έχει την δική του αντίληψη της πραγματικότητας και τον δικό του τρόπο έκφρασης. Δεν μου αρέσει να βλέπω παντού guilt ή χαφιέδες.:-|
οταν εισαι βεβαιη θα χαρω να το συζητησω! επειδη ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του αντιληψη και τροπο γραφης δεν σημαινει οτι υπολοιποι πρεπει να την συμμεριζημαστε και να την ανεχομαστε.

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.014
ΑΤΤΙΚΗ
οταν εισαι βεβαιη θα χαρω να το συζητησω! επειδη ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του αντιληψη και τροπο γραφης δεν σημαινει οτι υπολοιποι πρεπει να την συμμεριζημαστε και να την ανεχομαστε.
δεν είπα ποτέ ότι είμαστε υποχρεωμένοι να συμμεριζόμαστε την αντίληψη του κάθε ανθρώπου. Γιαυτό υπάρχει ο διάλογος όπου ο κάθενας εκθέτει τις απόψεις του και όσοι συμμετέχουν σε αυτόν συμμερίζονται ή όχι τις διαφορετικές απόψεις ή μέρη τους.

Αν με ξενίζει το ύφος ή ο τρόπος έκφρασης ή και γραφής κάποιου, προσπαθώ να βρώ τους λόγους, καταρχήν μακριά απο κατασκοπικά σενάρια.

Εμένα μάλλον για αγανάκτηση και διαμαρτυρία έμοιαζε.

Όσον αφορά την άποψή της για την χρήση ηλ.κολάρου, υπάρχουν στο φόρουμ άνθρωποι που εναντιώνονται στην χρήση του πνίχτη (δεν ανήκω σε αυτούς..)και όμως συνυπάρχουμε αναίμακτα μαζί.:D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Εμενα μου θυμιζει τακτικη προπαγάνδας. Χτυπαμε και εξαφανιζομαστε και καθομαστε από μακριά και βλεπουμε τι εγινε.

Ενταξει, ας τα κατεβασουμε τα πιστολια. Κι εγω θα ζητησω δημοσια συγνωμη αν ο χρηστης Kira αποδειξει στο μελλον ότι ειχε καλες προθεσεις.

Αυτό που με ενοχλει όμως, γιατι ειμαι κι εγω επαγγελματιας στη δουλεια μου και συντηρω οικογενεια, είναι η εμμεση ή ακομα και αμεση ζημια που παθαινουν σοβαροι και αξιολογοι επαγγελματιες όταν συνολικα ο κλαδος τους βαλλεται, παρουσιάζοντας γενικα τους εκπαιδευτες ως λαμογια, τους κτηνιατρους ως ασχετους που πηραν πτυχιο νυχτα και τους εκτροφεις ως στυγνους σωματεμπορους.

Αν ο χρηστης Kira επεσε θυμα καποιου ασυνείδητου εκπαιδευτη και ο υποφαινόμενος harryf3 καποιου byb που τον φορτωσε με προβληματα συμπεριφορας, το συνολο του κλαδου και οι σοβαροι επαγγελματιες, που προαγουν την κυνοφιλια και συντηρουν τις οικογενειες τους με τιμιο τροπο και πολύ κόπο, δεν φταιει σε τιποτα.

Μια και μιλαμε για εκπαιδευτες, ας αναλογιστουμε πως οτιδηποτε εχει να κανει με εκπαιδευση - προβληματα - συμβιωση και το οποιο εμεις χρησιμοποιουμε, ειτε είναι βιβλιο ειτε εκπαιδευτικο αρθρο στο ιντερνετ ειτε dvd, προερχεται αμεσα ή εμμεσα από επαγγελματιες εκπαιδευτες.

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
1ον Το να εκφράζει κάποιος την αποψή του είναι κάτι το οποίο το έχουμε κατοχυρώσει από αρχαιοτάτων χρόνων αν δεν κάνω λάθος.

2ον Δεν μίλησα για εκπαιδευτές από Αμερική αλλά για σχολές στην Ελλάδα. Και να μην ξεχνάμε τα απαιτούμενα προσόντα που πρέπει να έχει ένας εκπαιδευτής στην Αμερική για να αναγνωριστεί από τις επίσημες ομοσπονδίες

3ον Δεν έβαλα όλους τους εκπαιδευτές στο ίδιο τσουβάλι

4ον Για όποιον είναι υπέρ του κολάρου και δεν το θεωρεί εργαλείο βασανιστηρίων - Το έχει δοκιμάσει ποτέ πάνω στο λαιμό του? Εγώ το έχω δοκιμάσει στο χέρι μου και αρνούμαι να υποβάλλω οποιδήποτε σκυλί (εκτός από σκυλία φύλακες με έντονο prey drive, επιθετικότητα, και defensive drive) σε αυτή τη δοκιμασία

5ον Δεν είμαι εκπαιδεύτρια - καμμένη από εκπαιδευτές είμαι και εγώ και πολλοί δικοί μου

6ον Δεν μπορώ να είμαι όλη τη μέρα στο forum σε αντίθεση με μερικούς που ούτε δουλεύουν 2 δουλειές και ούτε έχουν 3 σκυλία

7ον Η έναρξή των κινητοποιήσεων έγινε από φιλοζωϊκές (που δεν έχουν κατονομαστεί) και από τη ΣΔΟΕ ξεκίνησε ο έλεγχος δηλωμένων ως πανσιον & pet shop που λειτουργούσαν ως εκπαιδευτήρια & εκτροφεία
(βέβαια αυτό μπορεί να γινόταν μόνο για πολιτικούς λόγους)

Ευχαριστώ για την ευγενική αντιμετώπιση μου από πολλόυς

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλησπερα! :)

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένη? Όταν λες "καμμένη από εκπαιδευτές" τι εννοείς?
Θέλεις να μας περιγράψεις την εμπειρία σου?

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Αγαπητέ/αγαπητή Kira Blanco,

δυστυχώς ή ευτυχώς εγώ από τα γραφόμενά σου στην πρώτη ανάρτηση συμπεραίνω πως τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι. Και πίστεψέ με πως είμαι όπως κι εσύ ο "μέσος κυνόφιλος" που και δουλειά έχει και οικογένεια αλλά και τρία σκυλια.
Χωρίς να θέλω να προβώ σε κουραστικές, ενδεχομένως, παραθέσεις της ανάρτησής σου, αισθάνομαι πως σε μια εποχή όπου η έκφραση "το μεγαλείο του ανδρός" φτάνει να θεωρείται λεκτικό σχήμα που στερείται περιεχομένου, θα εκτιμούσα (προσωπικά) μια πιο λεπτομερής περιγραφή που δεν στηρίζεται απλά σε σημεία των καιρών και που σαφέστατα διαχωρίζει θέσεις.
Και το λέω αυτό ακριβώς επειδή, όπως είπες, δεν θέλεις κι εσύ ο ίδιος/η ίδια η τοποθέτησή σου αυτή να παρερμηνευτεί.

Αναμένω με αγωνία.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul