Ανυπομονησία για το φαγητό

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.336
8.059
Κανει οντως φασαρια? Η εμπλεξες με παραλογους κομπελξικους που απλα ειδαν το σκυλι?

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Κανει οντως φασαρια? Η εμπλεξες με παραλογους κομπελξικους που απλα ειδαν το σκυλι?
Κάνει 5 λεπτά το πολύ σε κάθε γεύμα του (3 τη μέρα), και τον έχουμε ηχογραφήσει κάποιες φορές όταν είναι μόνος του, και αν γαβγίζει είναι για 10-15 λεπτά και μετα το παίρνει απόφαση. Επίσης δεν τον αφήνουμε μόνο του σε ώρες κοινής ησυχίας.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Αν οντως κανει φασαρία σε ωρες κοινης ησυχιας δουλεψε το αμεσα, και ζητα τους πιστωση χρόνου. Αν δεις οτι αδυνατεις συμβουλεψου και κάποιον εκπαιδευτη

Αν απλα στραβωσαν επειδη εχεις σκυλο, ας ριξουν μια σφαλιαρα να ξεστραβωσουν ;) Ο νομος αναφερει ρητα ωρες κοινης ησυχίας. Καλο ειναι βεβαια να το αναφερεςι στην επομενη ΓΣ και να ζητησεις κατανοηση και οχι να τους τριψεις τα μουτρα τον νομο (που μπορεις)

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Αν οντως κανει φασαρία σε ωρες κοινης ησυχιας δουλεψε το αμεσα, και ζητα τους πιστωση χρόνου. Αν δεις οτι αδυνατεις συμβουλεψου και κάποιον εκπαιδευτη

Αν απλα στραβωσαν επειδη εχεις σκυλο, ας ριξουν μια σφαλιαρα να ξεστραβωσουν ;)

Απάντησα πιο πάνω.. πιστεύω για σφαλιάρα είναι..!

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα

Αν απλα στραβωσαν επειδη εχεις σκυλο, ας ριξουν μια σφαλιαρα να ξεστραβωσουν ;) Ο νομος αναφερει ρητα ωρες κοινης ησυχίας. Καλο ειναι βεβαια να το αναφερεςι στην επομενη ΓΣ και να ζητησεις κατανοηση και οχι να τους τριψεις τα μουτρα τον νομο (που μπορεις)
Υπάρχει κι άλλος σκύλος στην πολυκατοικία, και μάλιστα είναι του διαχειριστή, και τον ακούω πολλές φορές κι αυτόν να γαβγίζει, όταν είμαι στην είσοδο της πολυκατοικίας, και στο ασανσέρ. Είναι στον 2ο όροφο, κι εμείς στον 8ο. Μάλλον ο διπλανός μας έκανε τα παράπονα, που είναι γενικά ξινός άνθρωπος, πριν αποκτήσουμε σκύλο.

d3ac0n

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2017
1.291
2.285
Guadalajara, Jalisco
Άστον να ξινίζεται τοτενες.

Αυτο δεν σημαινει οτι θα επαναπαυθείς με την εκπαίδευση ετσι; ;)

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Αυτο δεν σημαινει οτι θα επαναπαυθείς με την εκπαίδευση ετσι; ;)
Χαχα εννοείται πως όχι! Κυρίως για τα δικά μου τα τύμπανα που είναι έτοιμα να σπάσουν με την διαπεραστική του φωνή, και όχι για τον γείτονα!:ROFLMAO:

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.336
8.059
Εμενα γαυγιζει πολυ περισσοτερο και ουτε καν ειχαν καταλαβει οι αποπανω οτι ειχα σκυλο. Αντιθετα το προηγουμενο σκυλακι μου η αποκατω εφερνε μεχρι και την αστυνομια, που το καημενο ηταν ελαφριά αναπηρο και δε χοροπηδουσε πολυ και δεν ειχαμε ακουσει τη φωνη του. Ειναι να μη πεσεις σε περιεργους. Ελεγε οι κατουρουσε παντου, οτι βρωμαει το ασανσερ κ.τ.λ Απλα ηθελε να φυγω και εφυγα, οχι για χαρη της, γιατι βρηκα καλύτερο σπιτι σε καλυτερη τιμή.

Εγω το μονο που κανω πλεον ειναι να εχω καλοκαιρινο χαλι στο δωματιο που τον αφηνω και να κλεινω τις μπαλκονοπορτες και ειδικα οτι ειναι προς τον φωταγωγο και ακαλυπτο. Γιατι εκει οι θορυβοι αυξανονται σε ενταση λογω ανακλασεων σε επιφανειες. Επισης αν εχεις χωρο αφηνε τον σε ενα δωματιο που δεν ειναι κοντα στη κεντρικη είσοσο γιατι ακούγονται πιο πολυ οι θορυβοι και μπορει να γαυγιζει αν πλησιαζει καποιος, επισης ακουγεται και το σκυλι πιο πολυ στους αδειους διαδρομους. Ασε που μπορει αν ειναι περιεργοι/κομπλεξικοι να σου κοπανανε τη πορτα για να αποδειξουν οτι γαυγιζει το σκυλι (ναι το εκανε και αυτο η τοτε γειτονισσα μου) Οι πορτες λογω υλικων δεν εχουν πολυ ηχομονωση.Το χαλι κανει δουλειά οταν υπαρχει παρκε που ακουγεται πολυ κατω. (Οπως βλεπεις το εχω μελετησει το θεμα, η περιεργη κοπανουσε και το πατωμα με σκουπα αποκατω) Δοκιμασε να του αφηνεις και κανα παιχνιδι τυπου κονγκ οταν φευγεις η κανα μεγαλο κοκκαλο να μασουλαει.

Εαν θες παλι να του σπασεις να νευρα του γειτονα, εχω εξειδικευση πλεον στους ξινους τρελους μετα απο 2 χρονια πανω απο αυτην. Εκει θα κανω αλλες προτάσεις.
υγ. Εμενα απεναντι απο την στυνομια, δε μπορεις αν φανταστεις ποσες φορες τους εφερε! Φυσικα δεν βρηκαν κατι μεμπτο, στο τελος μου ελεγαν, καταλαβαινουμε ειναι τρελη.

Last edited:
  • Like
Reactions: Efthimis98

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Εμενα γαυγιζει πολυ περισσοτερο και ουτε καν ειχαν καταλαβει οι αποπανω οτι ειχα σκυλο. Αντιθετα το προηγουμενο σκυλακι μου η αποκατω εφερνε μεχρι και την αστυνομια, που το καημενο ηταν ελαφριά αναπηρο και δε χοροπηδουσε πολυ και δεν ειχαμε ακουσει τη φωνη του. Ειναι να μη πεσεις σε περιεργους. Ελεγε οι κατουρουσε παντου, οτι βρωμαει το ασανσερ κ.τ.λ Απλα ηθελε να φυγω και εφυγα, οχι για χαρη της, γιατι βρηκα καλύτερο σπιτι σε καλυτερη τιμή.

Εγω το μονο που κανω πλεον ειναι να εχω καλοκαιρινο χαλι στο δωματιο που τον αφηνω και να κλεινω τις μπαλκονοπορτες και ειδικα οτι ειναι προς τον φωταγωγο και ακαλυπτο. Γιατι εκει οι θορυβοι αυξανονται σε ενταση λογω ανακλασεων σε επιφανειες. Επισης αν εχεις χωρο αφηνε τον σε ενα δωματιο που δεν ειναι κοντα στη κεντρικη είσοσο γιατι ακούγονται πιο πολυ οι θορυβοι και μπορει να γαυγιζει αν πλησιαζει καποιος, επισης ακουγεται και το σκυλι πιο πολυ στους αδειους διαδρομους. Ασε που μπορει αν ειναι περιεργοι/κομπλεξικοι να σου κοπανανε τη πορτα για να αποδειξουν οτι γαυγιζει το σκυλι (ναι το εκανε και αυτο η τοτε γειτονισσα μου) Οι πορτες λογω υλικων δεν εχουν πολυ ηχομονωση.Το χαλι κανει δουλειά οταν υπαρχει παρκε που ακουγεται πολυ κατω. (Οπως βλεπεις το εχω μελετησει το θεμα, η περιεργη κοπανουσε και το πατωμα με σκουπα αποκατω) Δοκιμασε να του αφηνεις και κανα παιχνιδι τυπου κονγκ οταν φευγεις η κανα μεγαλο κοκκαλο να μασουλαει.

Εαν θες παλι να του σπασεις να νευρα του γειτονα, εχω εξειδικευση πλεον στους ξινους τρελους μετα απο 2 χρονια πανω απο αυτην
Τον έχουμε στο σαλόνι, για να είναι μακριά από τα υπνοδωμάτια όλων των άλλων, στο οποίο είναι και η εξώπορτα.. ακούγεται απέξω ναι, αλλά είναι χώρος που επικοινωνεί μόνο με το σαλόνι των από κάτω.

Όταν φεύγουμε του δίνουμε κονγκ, το οποίο, την τελευταία φορά που τον ηχογράφησα, τον απασχόλησε για 40 λεπτά, ήπιε νερό και μετά για άλλες 2 ώρες που έλειπα απόλυτη ησυχία. Αν γαβγίζει, γαβγίζει για 10-15 λεπτά αφού τελειώσει το κονγκ.

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Εαν θες παλι να του σπασεις να νευρα του γειτονα, εχω εξειδικευση πλεον στους ξινους τρελους μετα απο 2 χρονια πανω απο αυτην. Εκει θα κανω αλλες προτάσεις.
υγ. Εμενα απεναντι απο την στυνομια, δε μπορεις αν φανταστεις ποσες φορες τους εφερε! Φυσικα δεν βρηκαν κατι μεμπτο, στο τελος μου ελεγαν, καταλαβαινουμε ειναι τρελη.
Χαχαχα αν επιμείνει θα σε συμβουλευτώ!!

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.336
8.059
Γραψε τους κανονικα εφοσον δεν ενοχλει το σκυλι. Υπαρχει και το ενδεχομενο να το κυνηγησεις, οπως εκανα εγω, ψαχνοντας το δικιο μου. Εξηγησα στη σπιτονυκοκυρα τη κατασταση και οτι δεν ενοχλω, και μετα μιλησα με διαχειριστη που τα μασαγε και απευθειας με τη περιεργη. Στη περιπτωση μου ο πολεμος ενταθηκε ομως, με αποτελεσμα να καλει αστυνομια μολις εκλεινε 11.01 το βραδυ εστω και ενα τραβαγα το καζανακι.

Αυτο με τον ιδιοκτητη μονο θα ελεγα να μιλησεις μαζι του πρωτη, γιατι στανταρ θα του μιλησουν και θα τα πουν οπως θελουν . Δηλαδη να παραπονεθεις οτι ενω δεν ενοχλεις ποσο περιεργοι κ.τ.λ ειναι. Εριξα και το χαρτι οτι θα ψαξω αλλο σπιτι με αυτη τη κατασταση . Ετσι δεν ειχε να μου πει τιποτα οταν η γειτονισσα μιλησε με τον ιδιοκτητη μου. Φευγοντας κιολας τους εξηγησα οτι ειναι ανυποφοροι και τους συμβουλεψα να μη ξανανοικιασουν το σπιτι γιατι ολοι θα φευγουν με αυτην απο κατω αχαχαχ Ειχα πεσει μεσα ομως γιατι αυτο εγινε μετα. Εφευγαν ο ενας μετα τον αλλο.

Last edited:

alexouli

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2012
406
2.166
32
Πάτρα
Γραψε τους κανονικα εφοσον δεν ενοχλει το σκυλι. Υπαρχει και το ενδεχομενο να το κυνηγησεις, οπως εκανα εγω, ψαχνοντας το δικιο μου. Εξηγησα στη σπιτονυκοκυρα τη κατασταση και οτι δεν ενοχλω, και μετα μιλησα με διαχειριστη που τα μασαγε και απευθειας με τη περιεργη. Στη περιπτωση μου ο πολεμος ενταθηκε ομως, με αποτελεσμα να καλει αστυνομια μολις εκλεινε 11.01 το βραδυ εστω και ενα τραβαγα το καζανακι.
Προς το παρόν δεν θα ασχοληθούμε καν, έτσι κι αλλιώς δεν ξέρουμε σίγουρα ποιος έκανε τα παράπονα... ταυτόχρονα προσπαθούμε να ηρεμήσουμε και το τερατάκι.. θα δείξει!