Αντιεπαγγελματικό ή όχι;

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
καλα ρε παιδια...σορρυ κιολας,αλλα ειμαστε σοβαροι?τι ακριβως συζηταμε εδω,για να καταλαβω?το γιατι δεν πηρε ο χ τηλεφωνο στον ψ κ ποσο αντιεπαγγελματιας ειναι????κ ολα αυτα επειδη δεν πηρε τηλεφωνο ?

1.εχασε το τηλεφωνο του
2.εχασε την καρτα με το τηλεφωνο
3.επεσε το τηλεφωνο του στα νερα κ χαλασε
4.του εκλεψαν το κινητο κ πλεων δεν εχει καμια επαφη
5.εχασε καποιο κοντινο προσωπο κ εκανε διακοπες
6.το ξεχασε
7.δεν ηρθε περιοδος στην σκυλα
8.περιμενει να δει κατα ποσο ενδιαφερετε το αφεντικο του σκυλου ,ωστε να ξαναπαρει τηλεφωνο

κ μπορω να γραφω μεχρι το μεσημερι λογους,που μπορει να μην εγινε το τηλεφωνημα κ ισως γλυτωσουμε την γυναικα απο τον σταυρο!

φιλικη συμβουλη,απο το να καθομαστε κ να τρωμε σπορια ,καλυτερα να ξαναμιλησετε με την κοπελα.μπορει να το ξεχασε κ να ντραπηκε..εκτος αν βρηκε αλλον εκπαιδευτη ,οποτε πασσο....αλλα ειμαι περιεργος να μαθω το γιατι.αν μου το εκαναν αυτο θα ρωτουσα.
1ον δεν νομιζω να ειμαστε γελλοιοι, αν αυτο εννοεις
2ον δεν εχασε κανενα τηλ γιατι οπως εγραψα ξερει που ειναι ο συναδελφος,και μπορουσε να τον βρει :-\"
3ον Ε οχι και να παρακαλαει κιολας , δεν δινει για πτυχιο proficiency ο σκυλος του
4ον το ηξερα πως ειναι δυσκολο να εκφραστητε, ελευθερα ,για τους δικους του λογους ο καθενας , εμεις εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας,
5ον ξεχαστε το δεν νομιζω οτι βγαζει καπου

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Παντως εγω για να συνατηθω με τον δικο μου εκπαιδευτη, που ακομα και μετα απο 3 χρονια γνωριμιας και φιλικης σχεσης, τον ταραζω στα τηλεφωνα... ειναι busy τι να κανουμε!?
και στην δουλεια του απο τους καλυτερους!!
δεν εχει να λεει..

αλλα αληθεια.. γιατι ο συναδελφος σου δεν επικοινωνει ακομα μια? δεν εχει να χασει τπτ..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros