Αντιεπαγγελματικό ή όχι;

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Με αφορμη ενα γεγονος που ακουσα στην δουλεια μου θα ηθελα να ρωτησω την αποψη σας για εναν επαγγελματια εκπαιδευτη , που μου δημιουργησε πολλα ερωτηματικα ,δεδομενου οτι ειναι γνωστος-η στον χωρο του-της
Ο συναδελφος πηρε απο μια φιλοζωικη ενα κουκλι αδεσποτακι κατι αναμεσα δε γπ και κατι αλλο
ηταν ηδη 1 χρονου και περιπου στα 2 χρονια του εκανε βασικη υπακοη ολα καλα , ο σκυλος ομως ειχε προβλημα πιο νωρις με την κοινωνικοποιηση σε σκυλους ,δεν ηξερε πως να τους πλησιασει χυμαγε κατευθειαν ,και με ανθρωπους το ιδιο ,τα κλασικα οταν ανθρωποι και ζωα ζουνε στο βουνο
Οπως ειπα του ειχε κανει ΒΥ και μετα σκεφτηκε να του κανει και κοινωνικοποιηση ,σε αλλον εκπαιδευτη ομως γιατι πηρε μεταθεση ,
Επισκεφθηκε εναν -μια εκπαιδευτη-τρια και αφου ειδε τον σκυλο ,παιξανε και μαζι ,κατσανε πολυ ωρα συζητησανε (με τον συναδελφο) του ειπε οτι πολυ ευκολα θα γινει κοινωνικος κλπ κλπ , του ειπε και πως ακριβως θα τον μαθει να πλησιαζει αλλα σκυλια ,χαιρετηθηκανε ολα καλα και ανθηρα
ειπε οτι θα του κανει με την ωρα 25 ευρω και θα τον παρει τηλ οταν αδιαθετησει η σκυλα που ειχε ο-η εκπαιδευτης -τρια
-ποτε περιπου? την ρωταει ο συναδελφος
-σε κανενα μηνα του απανταει , εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε και βαλε
Και αναρωτηθηκαμε στο γραφειο ,τοσο αντιεπαγγελματιας? εστω οτι ηταν δυσκολο το σκυλι, δεν επρεπε να του πει οτι δεν το αναλλαμβανει?:(
αναλαμβανει να εκπαιδευει μονο κουταβια?αυτο το εκανε και μονος του
Ηταν τοσο χαλια η φατσα του συναδελφου η του σκυλου του?:eek:πια ειναι η αποψη σας δεν εβαλα ουτε περιοχη ουτε αν ειναι ανδρας η γυναικα ,για να μην σας φερω σε δυσκολη θεση και να εκφραστητε ελευθερα
ΟΙ περιοχες παιζουν απο κρητη εως Αλεξανδρουπολη :D
η ιστορια ειναι περα ως περα αληθινη:xD:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
-ποτε περιπου? την ρωταει ο συναδελφος
-σε κανενα μηνα του απανταει , εχουν περασει 2 μηνες απο τοτε και βαλε
Ηταν τοσο χαλια η φατσα του συναδελφου η του σκυλου του?:eek:πια ειναι η αποψη σας δεν εβαλα ουτε περιοχη ουτε αν ειναι ανδρας η γυναικα ,για να μην σας φερω σε δυσκολη θεση και να εκφραστητε ελευθερα
ΟΙ περιοχες παιζουν απο κρητη εως Αλεξανδρουπολη :D
η ιστορια ειναι περα ως περα αληθινη:xD:
(Μάλλον γυναίκα είναι.....:D)

Αλλά δεν κατάλαβα ποιο είναι το πρόβλημα...
Ότι έχουν περάσει 2 μήνες και δεν τηλεφώνησε ο/η εκπαιδευτής/τρια?
Και ο συνάδελφος γιατί δεν επικοινώνησε ο ίδιος, αφού του έκανε καλή εντύπωση ο/η εκπαιδευτής/τρια?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
βρε παιδι μου μηπως εχασε το τηλεφωνο του ιδιοκτητη?
Μηπως ξεχασε το -υποθετικο- ραντεβου τους?
Ας παρει ενα τηλεφωνο ο ιδιοκτητης ,δεν χαλασε ο κοσμος.
Να ειναι καλος στην δουλεια του και ας ξεχασε να ενημερωσει....

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
πως το καταλαβες οτι ειναι ειναι γυναικα ? μπορει να ειναι και ανδρας δεν ειναι το θεμα μου
ο συναδελφος πηρε τηλ οταν ηταν και καλα να αδιαθετησει η σκυλιτσα του-της
επειδη τον την πηρε χαμπαρι του της εκανε και χιουμορ
-βρε συ λεει μηπως ξενυχτησε καπου σε κανενα μπαρακι και εμεινε εγγυος καιο ντρεπεται να στο πει?
δεν μπορουσε να πει δεν ξερω δεν μπορω ,θα ειχε βρει αλλον-αλλη:(

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Εσύ το έγραψες..., σ'αυτό που έχω κάνει bold, το πρώτο "την"...που έχεις γράψει...(εν τη ρύμη του λόγου...)
Αλλά όντως δεν έχει σημασία...
Και ακόμα αδυνατώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα...

Τελικά, ο συνάδελφος πήρε τηλέφωνο μετά ή όχι?

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Εσύ το έγραψες..., σ'αυτό που έχω κάνει bold, το πρώτο "την"...που έχεις γράψει...(εν τη ρύμη του λόγου...)
Αλλά όντως δεν έχει σημασία...
Και ακόμα αδυνατώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα...

Τελικά, ο συνάδελφος πήρε τηλέφωνο μετά ή όχι?
agathe christie:):)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Καλέ μη γράφεις του-της, άλλον-άλλη/ είναι μπέρδεμα! Αφού το βρήκε η agathe. Άσε που αφού είπες ότι το φύλο δεν έχει σημασία, ήταν σχεδόν βέβαιο ότι αναφερόσουν σε γυναίκα (οι άνθρωποι θεωρούμε de facto άντρα ένα αόριστο πρόσωπο).

Τέλος πάντων, γιατί έπρεπε να αδιαθετήσει η σκύλα της?
Θα τον κοινωνικοποιούσε, δηλαδή, το σκύλο με σκύλα σε οίστρο?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
καλα ντε αν ειανι να μπερδευεστε
ο συναδελφος πηρε και ειπε οτι πρεπει να αδιαθετησει για να μαθει να μυριζει πρωτα ενα σκυλο , να μην επιτιθεται κατευθειαν
τελος παντων εχεται καποια αποψη ? βγαλατε καποιο συμπερασμα? εμεις εχουμε μεινει αναυδοι, δεδομενου οτι τον εκπαιδευτη τον βρηκε μετα απο πολλες καλες συστασεις? Και ξαναρωταω ειναι αντιεπαγελματικο ?? αν τον δει σε καποια εκθεση , τι να τον ρωτησει? ποσο ευκολο ειναι καποιοι να αποκαλουνται επαγγελματιες να ζητανε ενα σωρο λεφτα για εκπαιδευση κουταβιων ,και στην πρωτη δυσκολια να την κανουν απο την πισω πορτα?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Για να καταλάβω...
Ο συνάδελφος (ας τον πούμε Α) έχει αρσενικό...
Ο εκπαιδευτής (ας τον πούμε Β) θηλυκό...
Ο Β προτείνει ότι η σωστή κοινωνικοποίηση του αρσενικού, με άλλα σκυλιά, θα γίνει μόνο όταν η θηλυκιά του είναι σε οίστρο? Ή για να αναλάβει τον αρσενικό πρέπει να έχει ξεμπερδέψει με τον οίστρο της θηλυκιάς?

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
η μπορει ο ενηλικος ακοινωνητος αρσενικος... να μαθει να πλησιαζει και να μυριζει σωστα με την βοηθεια μιας ενηλικης σε οιστρο θυληκιας...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ε ναι... Γτ αν είναι όπως ήταν η δική μου στν οίστρο, θα τον αρπάξει από το σβέρκο να τον πατήσει κάτω... :D Μην κοιτάς που δν τν βοηθάει το μέγεθος της.

το να το ξέχασε απλά το αποκλείουμε???

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
η μπορει ο ενηλικος ακοινωνητος αρσενικος... να μαθει να πλησιαζει και να μυριζει σωστα με την βοηθεια μιας ενηλικης σε οιστρο θυληκιας...
μαλλον ναι ! απο οτι καταλαβα και γω .τωρα μπορειται να βγαλετε καποιο συμπερασμα ,να βγω και γω απο την δυσκολη θεση που του ειπα καλα λογια :(
και εμπας περιπτωση 2 μηνες εχουν περασει , ας επαιρνε ενα τηλ να πει ,παιδια σορυ

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Πραγματικα και εγω ειχα πει με τον εκπαιδευτη να με παρει τηλ οταν φυγουν οι πολλες ζεστες και πεσουν οι θερμοκρασιες (για να δουλεψουμε τον σκυλο) και δεν με πηρε τηλεφωνο.
Τον πηρα εγω- και τελικα ο ανθρωπος το ειχε ξεχασει, μου ζητησε συγνωμη και προχωρησαμε στα επομενα!
Απλα, καμια φορα τα πραγματα.

Last edited:

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
εμεις εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας, ειναι αυτα που ανεφερα στην αρχη ,
δυστυχως οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος , κριμα .
Για την ιστορια , την κυρια την εχουμε δει κανα δυο φορες ,επειδη δουλευουμε σε δημοσιο χωρο ,και χαμογελαει χαζα την επομενη που θα την ξαναδουμε θα ξεκαρδιστουμε στα γελια:D:D
ευχαριστω που ασχοληθηκατε ,

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
καλα ρε παιδια...σορρυ κιολας,αλλα ειμαστε σοβαροι?τι ακριβως συζηταμε εδω,για να καταλαβω?το γιατι δεν πηρε ο χ τηλεφωνο στον ψ κ ποσο αντιεπαγγελματιας ειναι????κ ολα αυτα επειδη δεν πηρε τηλεφωνο ?

1.εχασε το τηλεφωνο του
2.εχασε την καρτα με το τηλεφωνο
3.επεσε το τηλεφωνο του στα νερα κ χαλασε
4.του εκλεψαν το κινητο κ πλεων δεν εχει καμια επαφη
5.εχασε καποιο κοντινο προσωπο κ εκανε διακοπες
6.το ξεχασε
7.δεν ηρθε περιοδος στην σκυλα
8.περιμενει να δει κατα ποσο ενδιαφερετε το αφεντικο του σκυλου ,ωστε να ξαναπαρει τηλεφωνο

κ μπορω να γραφω μεχρι το μεσημερι λογους,που μπορει να μην εγινε το τηλεφωνημα κ ισως γλυτωσουμε την γυναικα απο τον σταυρο!

φιλικη συμβουλη,απο το να καθομαστε κ να τρωμε σπορια ,καλυτερα να ξαναμιλησετε με την κοπελα.μπορει να το ξεχασε κ να ντραπηκε..εκτος αν βρηκε αλλον εκπαιδευτη ,οποτε πασσο....αλλα ειμαι περιεργος να μαθω το γιατι.αν μου το εκαναν αυτο θα ρωτουσα.

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
καλα ρε παιδια...σορρυ κιολας,αλλα ειμαστε σοβαροι?τι ακριβως συζηταμε εδω,για να καταλαβω?το γιατι δεν πηρε ο χ τηλεφωνο στον ψ κ ποσο αντιεπαγγελματιας ειναι????κ ολα αυτα επειδη δεν πηρε τηλεφωνο ?

1.εχασε το τηλεφωνο του
2.εχασε την καρτα με το τηλεφωνο
3.επεσε το τηλεφωνο του στα νερα κ χαλασε
4.του εκλεψαν το κινητο κ πλεων δεν εχει καμια επαφη
5.εχασε καποιο κοντινο προσωπο κ εκανε διακοπες
6.το ξεχασε
7.δεν ηρθε περιοδος στην σκυλα
8.περιμενει να δει κατα ποσο ενδιαφερετε το αφεντικο του σκυλου ,ωστε να ξαναπαρει τηλεφωνο

κ μπορω να γραφω μεχρι το μεσημερι λογους,που μπορει να μην εγινε το τηλεφωνημα κ ισως γλυτωσουμε την γυναικα απο τον σταυρο!

φιλικη συμβουλη,απο το να καθομαστε κ να τρωμε σπορια ,καλυτερα να ξαναμιλησετε με την κοπελα.μπορει να το ξεχασε κ να ντραπηκε..εκτος αν βρηκε αλλον εκπαιδευτη ,οποτε πασσο....αλλα ειμαι περιεργος να μαθω το γιατι.αν μου το εκαναν αυτο θα ρωτουσα.
Πες τα ρε Λαυρέντη, έλεοοος...πάρτε ένα τλφ τον άνθρωπο και θα σας λυθεί η απορία..γιατί βγάζετε συμπεράσματα και μάλιστα τόσο πολύπλοκα ενώ η πραγματικότητα μπορεί να είναι απλή..

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Ρε παιδιά....εγώ το έχω χάσει το θέμα.....δεν μπορώ να ακολουθήσω....
Ποιος πήρε ή δεν πήρε τηλέφωνο;
Και γιατί ο άλλος δεν πήρε αυτός ένα τηλέφωνο ή όταν συναντήθηκαν δεν ρώτησε τι έγινε;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros