Ανταλάσσονται με ποδηλατικά είδη...

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Μα τι αλλο θα δουμε ?

Ψαχνοντας το αγορι μου σχετικα με το ποδηλατο επεσε πανω στην παρακατω αγγελια... Εφριξε και το εστειλε και σε μενα να φριξω κ εγω...Μπορειτε τωρα να φριξετε κ εσεις!

Ευτυχως τον εκραξαν τουλαχιστον ισως καποιοι για λαθος λογους αλλα τον εκραξαν...

http://www.cyclist-friends.gr/showthread.php?34532-%EC%EF%EB%EF%F3%F3%EF%F2-GREAT-DANE

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Συγγνώμη αλλά...

Σε ενδιαφέρει ανταλλαγή με κοριτσάκι 2 ετών, 87 εκ. ύψος, καστανό και διαφορά μετρητοίς ? 13.000 εβρά.
Επίσης έχω μάνα (της μικρής) με 4500 εβρά, 42 χρονών, καστανή με άκοπα αυτιά.
Χαρίζεται πεθερά με μισό πόδι στον τάφο (έχει καλό δέρμα για σέλα και φτερά για τους τροχούς)

Κορυφαία απάντηση!!!! :D:D:D

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Οτι να'ναι ρε παιδια πραγματικα! Οταν την πρωτο ειδα ειχαν φτασει τις 10 σελιδες τα σχολια μαλλον σβηστηκαν μετα... Τον εκραζαν κ αλλοι και ενας του εγραψε ''Για να μη σε καταγγειλω για το κοψιμο των αυτιων που ειναι παρανομο ουτε για το οτι πουλας κουταβια χωρις να εισαι εκτροφεας που επισης ειναι παρανομο φυγε μονος σου απο το φορουμ δειχνοντας μια καποια αξιοπρεπεια τουλαχιστον...''
Μου αρεσε πολυ! Και χαιρομαι που βλεπω οτι εκτος απο το φορουμ μας υπαρχουν και αλλοι γνωστες καποιων πραγματων που αφορουν τα σκυλια. Γιατι πραγματικα εχω απογοητευτει!

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Πωλειται beauceron 45 κιλα 74 εκ προς 500 γουαν ή ανταλασσεται με μπαλκονι με θεα θαλασσα!
Επισης βρηκα αυτο
Πώληση δύο γυναίκες μπιγκλ, μητέρα και κόρη. Μητέρα Cora, Σκύλα 5godishna κυνήγι / κυνηγόσκυλο μίγμα μεταξύ drathaar / και έχει ένα πολύ ισχυρό ένστικτο κυνηγίου, πολύ γρήγορα, εξαιρετικά ανθεκτικό, μακρά εμπειρία κυνήγι. Κυνήγι και να ακολουθήσουν την ευχαρίστηση με κάθε είδους παιχνίδι, oblayvane διώκονται. Kordelka κόρη Cora είναι ένα κορίτσι μίγμα / single από μια γέννα των φαρμακευτικών / φλοιού και του Μπαράκ. Kordelka πατέρας και οι γονείς της Cora κυνηγετικά σκυλιά είναι καλύτερα από τις γειτονικές ομάδες κυνήγι μας. Kordelka κυνήγι με παρόμοιο τρόπο, η μητέρα του σχεδόν δύο χρόνια, που επιδιώκουν σε κάθε παιχνίδι. Επίσης πολύ στιβαρό και ανθεκτικό σκύλα. Τα σκυλιά είναι κατάλληλα για την καλλιέργεια κήπου είναι πιο ανθεκτικό και μην ανησυχείτε για το κρύο ή ζέστη. Σε πολύ καλή κατάσταση και δεν έχουν υπομονή για να κυνηγήσουν.
Kαι συνοδευεται απο αυτη την φωτο

Νομιζω οτι το συγκεκριμένο thread πρεπει να συνενωθει με εκεινο με το site που πουλαει κουταβια αγριογουρουνα και πετσετες μπανιου.
Ασχετο οι φιλοζωικες δεν μπορουν να κανουν κατι ωστε να κλεισουν τα συγκεκριμενα sites.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αν σας πω τι έχω δει στο youtube, θα φρικάρετε!!!!!!!!
Πραγματικά μου είχε ανέβει το αίμα στο κεφάλι και είχα γίνει έξαλλη!:mad::mad:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Αυτο με την ανταλλαγη ειναι απιθανο πραγματικα... Το πωλουνται το εχω συναντησει απειρες φορες με εκνευριζει καθε φορα αλλα συνηθισμενο φαινομενο μα ''ανταλλασονται με...'' μα ειναι δυνατον! Παιδια πραγματικα ειναι τοση η αγνοια και η ανηθικοτητα του κοσμου που νιωθω οτι δεν θα διορθωθει ποτε αυτη η αθλια καταστασ. Δεν γινεται ομως να προσπαθουν καποιοι μονοι τους το ολο θεμα ξεκιναει απο το κρατος και τους νομους που δεν τηρουνται χωρις καμια τιμωρια... Τωρα θα μου πεις εδω ο κοσμος καιγεται και εσυ σκεφτεσαι τα ζωα, ναι γιατι με αυτο το σκεπτικο και την αδιαφορια ειμαστε εδω που ειμαστε...

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
ετσι οπως παμε,θα πρεπει να αφησουμε τα θεματα με τα ζωα λιγο πισω στο μυαλο μας.θα ειναι το λιγοτερο που θα μας απασχολει.δεν λεω να τα παρατησουμε φυσικα,αλλα ετσι οπως ειμαστε....

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
ετσι οπως παμε,θα πρεπει να αφησουμε τα θεματα με τα ζωα λιγο πισω στο μυαλο μας
Εννοεις τα 4ποδα και τα διαφορα κατοικιδια και ενδημούντα στον πλανητη. Γιατι το μεγαλο προβλημα οπως καλα σκεφτεσαι ειναι τα άλλα ζωα, τα 2ποδα χωρις ουρα. Εκεινα ειναι πραγματικα επικινδυνα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ