Ανταγωνιστικός σκύλος

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
δινω μπισκοτακι στη ζηνα,, το αφηνει κατω αδιαφορα και φευγει,, φωναζω τη μπελα και τοτε η ζηνα εχει ερθει σε χρονο μηδεν και τοχει καταβροχθισει,,, πεταω παιχνιδοκοκαλο στη ζηνα,, αδιαφορει,, τρεχει η μπελα και το παιρνει,,, τοτε ξυπναει η ζηνα και τρεχει να τις το παρει με τσαμπουκα,,, φωναζω τη μπελα κια τη χαιδευω,, τρεχει η ζηνα και μπαινει αναμεσα και σπρωχνει τη μπελα βιαια να παει παραπερα για να χαιδεψω αυτη,,, βαζω φαγητο εξω,, ξηρα τροφη,, τη μυριζει η ζηνα και αδιαφορει,, μολις φωναξω μπελα η ζηνα κανει βουτια στη ξηρα και αρχιζει να τρωει λαιμαργα,,,, η μπελα αραζει καπου και μενει εκει,,, η ζηνα αντθετα θελει να με εχει στο οπτικο της πεδιο,, οπου και να παω θα σηκωθει να ερθει κοντα μου,, ειτε αλλαξω δωματιο ειτε παω στην αυλη θα ερθει διπλα μου,, απο μονη της,, η μπελα περα βρεχει,,, στη κοσμαρα της,,,,, η ζηνα οτι και να τρωω θα ερθει να τριφτει να χωσει τη μουσουδα της να φαει και αυτη,,, ακομα και πιπεριες να ειναι θα θελησει να τις φαει μονο και μονο γιατι τις τρωω εγω,,,, στη βολτα μονο αν παρω μονο τη μια αυτη που θα μεινει μεσα θα χαλασει το κοσμο,,,, πολλες φορες η ζηνα για να παραμερισει τη μπελα αν η μπελα δεν κανει ακρη τη σβερκωνει κανονικοτατα κανοντας τη να ουρλιαξε απο τον πονο,,,,,, μονο την ωρα του φαγητου η μικρη εχει το πανω χερι,, αν παει πρωτη στο φαγητο δεν αφηνει τη ζηνα να πλησιασει,, της χυμαει πολυ αγρια,,, οπως επισης αν παει η ζηνα στη πολυθρονα της μπελας αφου κοιταξει πρωτα να μην τη δει η μπελα ,,,,γινεται το σωσε,,, αν ειναι η μπελα εκει γυρω δεν τολμαει να ανεβει στη πολυθρονα,,,αυτο διεκδικηση λεγεται η ζηλια η αγαπη η ανταγωνιστηκοτητα εκ μερους της ζηνας,,???