Αντίο Λιζάκι μου... (8/11/2008)

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Την λίζα μου την έχασα από φυσικά αίτια, λόγω ηλικίας στις 8 Νοεμβρίου...
Ήταν περίπου 13 χρόνων, από όσο υπολογίζω, γιατί την είχα βρει στον δρόμο πριν 9 χρόνια κ έγινε από τότε μέλος της οικογένειά μας κ κομμάτι της καρδιά μας κ της ζωής μας...

Δυστυχώς η καρδούλα της, την πρόδωσε εκείνο το πρωινό... Τουλάχιστον ήταν η Λώρα μαζί της κ οι γονείς μου (εγώ ήμουν κ είμαι Γερμανία τώρα με τον αρραβωνιαστικό μου).

Εύχομαι να της προσφέραμε καλή ζωή, την αγαπήσαμε πολύ-πολύ.
Το μόνο που ήθελε από εμάς, ήταν να είναι μαζί μας, παρέα μας, τίποτε άλλο...

Μακράν το καλύτερο σκυλί στον κόσμο στα μάτια μου...

Θα σε θυμάμαι πάντα ψυχή μου... :(

Attachments

ΓΕΩΡΓΙΑ

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2008
414
0
35
δυστυχως ειναι αναποφευκτο....θα ειναι μια αναμνηση ομως που θα μεινει για παντα..

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Δεν ξέρω τι "σχέδιο" έχει ο Θεός για εμάς, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά, πως εκεί που πήγε το Λιζάκι σου, θα έχει παρέα, φίλους αγαπημένους, και θα παίζουν όλοι μαζί.

Δεν θα ξεχάσεις ποτέ, δεν ξεχνιούνται τα άτιμα. Υπομονή, θα συνηθίσεις να ζεις με την γλυκιά της ανάμνηση. Που και που, θα βγαίνει κι ένα δάκρυ από το ματι σου, αλλά οι άλλοι δεν θα μπορούν να καταλάβουν το γιατί. Δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις, έτσι είναι, ποναει η αγάπη, αλλά είναι πλούσιοι όσοι πόνεσαν από αγάπη.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Δεν ξέρω τι "σχέδιο" έχει ο Θεός για εμάς, αλλά μπορώ να σου πω με σιγουριά, πως εκεί που πήγε το Λιζάκι σου, θα έχει παρέα, φίλους αγαπημένους, και θα παίζουν όλοι μαζί.

Δεν θα ξεχάσεις ποτέ, δεν ξεχνιούνται τα άτιμα. Υπομονή, θα συνηθίσεις να ζεις με την γλυκιά της ανάμνηση. Που και που, θα βγαίνει κι ένα δάκρυ από το ματι σου, αλλά οι άλλοι δεν θα μπορούν να καταλάβουν το γιατί. Δεν χρειάζεται να το εξηγήσεις, έτσι είναι, ποναει η αγάπη, αλλά είναι πλούσιοι όσοι πόνεσαν από αγάπη.

πολύ όμορφο αυτό που έγραψες.
Ευχαριστώ

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
πολύ όμορφο αυτό που έγραψες.
Ευχαριστώ
7 χρόνια έχουν περάσει, πονάει ακριβώς το ίδιο, απλώς έχω συνηθίσει.

Έμαθα να δινω αγάπη σε έναν άλλο σκύλο, στην αρχή φαινόταν πολύ δύσκολο, αλλά τελικά τα πράγματα αποδείχτηκαν πιο εύκολα, αλλά ο φίλος που αγάπησες και έχασες, αφήνει πάντα το κενό του στην ψυχή σου. Κι ο επόμενος, θα αφήσει κι αυτός τα σημάδια του.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
7 χρόνια έχουν περάσει, πονάει ακριβώς το ίδιο, απλώς έχω συνηθίσει.

Έμαθα να δινω αγάπη σε έναν άλλο σκύλο, στην αρχή φαινόταν πολύ δύσκολο, αλλά τελικά τα πράγματα αποδείχτηκαν πιο εύκολα, αλλά ο φίλος που αγάπησες και έχασες, αφήνει πάντα το κενό του στην ψυχή σου. Κι ο επόμενος, θα αφήσει κι αυτός τα σημάδια του.
Τη λώρα την πήρα παράλληλα με τη Λίζα. Πέρυσι βασικά ήρθε κ η Λώρα στη ζωή μας. Έδεσαν τόσο πολύ οι 2 τους. Η Λίζα ήταν σαν μητέρα για τη Λώρα, της έμαθε πολλά. Κ η μικρή πήρε πολλά καλά από το χαρακτήρα της Λίζας μου.

Η Λίζα ήταν 9 χρόνια μαζί μας. Το πιο σοφό κ καλοκάγαθο πλάσμα που γνώρισα ποτέ. Τη βρήκα 8 Νοεμβρίου του 2000 στον Περισσό όταν ήταν 2-2,5 χρόνων υπολογίζω περίπου... Την 'έχασα' 8 Νοεμβρίου του 2008. Σύμπτωση; Δεν ξέρω....

Θα τη θυμάμαι πάντα.... αυτό το ξέρω.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Τα πράγματα Νατασσάκι δεν είναι τόσο συμπτώσεις όσο νομίζουμε σκεφτόμενοι ορθολογιστικά. Ένα κομμάτι των σκυλιών που αγαπήσαμε και χάσαμε είναι πάντα μαζί μας. Δύσκολο να ξεπεράσεις τον θανατο αλλά πίστεψε με, στη σκέψη της μια μέρα θα σου έρχεται χαμόγελο αντί για δάκρυ. Η Λίζα ήταν άλλο ένα υπέροχο σκυλί που θα μείνει στις καρδιές μας.

mousoudofatsa

Active Member
22 Ιουλίου 2008
32
0
αθήνα
Natassa καλημέρα ... Λυπάμαι πολύ για την απώλεια που έχεις .. Ένα είναι σίγουρο , οτι τα χρόνια που πέρασε κοντά σας ήταν τα πιο ευτυχισμένα της. Καλό κουράγιο και σίγουρα δεν θα ήθελε να σε νιώθει έτσι αν θα ζούσε.. Πάρε δύναμη μόνο για χάρη της..

fenia-fenia

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2008
88
0
Θεσσαλονίκη
λυπάμαι πολύ... κουράγιο και να την θυμάσαι!
σίγουρα έζησε ευτυχισμένα μαζί σας!
εγώ τον κούκλο της φωτογραφίας τον έχασα 18/9/2008 και δεν πέρασε μέρα που να μην είπα κάτι για εκείνον...
μου κάνει καλό που τον αναφέρω κάθε μέρα που περνάει...

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Τα πράγματα Νατασσάκι δεν είναι τόσο συμπτώσεις όσο νομίζουμε σκεφτόμενοι ορθολογιστικά.
το πιστεύω κάθε μέρα κ περισσότερο αυτό Εφάκι μου.

Ένα κομμάτι των σκυλιών που αγαπήσαμε και χάσαμε είναι πάντα μαζί μας. Δύσκολο να ξεπεράσεις τον θανατο αλλά πίστεψε με, στη σκέψη της μια μέρα θα σου έρχεται χαμόγελο αντί για δάκρυ. Η Λίζα ήταν άλλο ένα υπέροχο σκυλί που θα μείνει στις καρδιές μας.
:) να 'σαι καλά βρε φιλενάδα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog