Αννα και REX

AnnaRex

Member
20 Ιουλίου 2008
8
0
Athens
ann3liz.hi5.com
Γειά σας! Καλως σας βρηκα!
Είμαι η Άννα και είμαι 19 χρονών,μένω Αθήνα όπου και σπουδάζω και έχω ένα υπέροχο κοκερ, που τον λένε Ρεξ..πρωτοτυπο θα μου πειτε αλλά τον απέκτησα όταν ήμουν σχεδόν 8 χρονών και τότε μεσουρανούσε ο υπαστυνόμος ρεξ.:D
Η ιστορία του είναι αξιοθάυμαστη νομίζω..
Όταν ήταν 3 χρονών είχαμε οικοδομή στο σπίτι πρέπει να έφυγε (αλλά εγώ νομίζω ότι τον έκλεψαν) ακούστε γιατί..
Τον περασμένο Αύγουστο λοιπόν απ έξω απ το σπίτι είδα ένα κόκερ που πήγα απλά να το δω από κοντά γιατί είδα ότι είχε κολάρο πάνω του και φαινόταν χαμένο..και τι να δω..ήταν ο Ρεξ..:eek::eek::eek:και όχι απλά ήταν ο σκύλος μου μετά απο έξι χρόνια απ'έξω απ το σπίτι μου αλλα φορούσε και το ίδιο κολαρο! Απίστευτο...Τον βούτηξα αμέσως και τον πήγα με τον πατέρα μου στον κτηνιατρό του και δεν το πίστευε ούτε αυτος! Για να μην τα πολυλογώ του κάναμε εξετάσεις και είχε χαμηλά αιμοπετάλια, απο παράσιτα προφανώς! Μετά απο θεραπεία 3 μηνών έγινε άπιαστος ο σκυλάκος μας! Και τώρα όλη η φαμίλια ασχολείται με τον Ρεξ!
:)

mairyk

Well-Known Member
27 Μαϊου 2008
198
1
47
Αθήνα
Καλώς ορίσατε ! Ποτέ δεν σας ξέχασε :) .Το απίστευτο είναι το ότι φορούσε το ίδιο κολάρο...Εκτώς απο το πρόβλημα υγειάς ήταν περιποιημένος ? Δλδ ήταν σε σπίτι ή αδέσποτος ?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Απιστευτη ιστορια!!!:):)

Λες να τον βουτηξαν καπου μακρια .. και αυτος μετα απο πολυ κοπο να σας βρηκε ...!!!
Δεν το θεωρω τυχαιο οτι ηταν εξω απο το σπιτι σας ..
Το περιεργο ηταν οτι φοραγε 6 χρονια μετα το ιδιο κολαρο ..

Καλως ηρθες!!!:):):)

kotsidas

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2008
381
13
Καλωσόρισες Αννα. Τελικα τιποτα δεν ειναι απιθανο σε αυτη τη ζωη. Ειναι ενα μυνημα ελπιδας, που πιστευω ολοι εχουμε αναγκη σημερα, οταν 8 στα 10 που ακουμε δεν ειναι για καλο.
Οσο για τη Noela ακομα και εγω εχω το νου μου, παρολο που ειμαι χιλιομετρα μακριά. Ποτε δεν ξερεις....... (Μηχανοβιο σκυλι, 2 φορες σκυλι μου);):):)

AnnaRex

Member
20 Ιουλίου 2008
8
0
Athens
ann3liz.hi5.com
Καλώς ορίσατε ! Ποτέ δεν σας ξέχασε :) .Το απίστευτο είναι το ότι φορούσε το ίδιο κολάρο...Εκτώς απο το πρόβλημα υγειάς ήταν περιποιημένος ? Δλδ ήταν σε σπίτι ή αδέσποτος ?
Ηταν σε αθλια κατασταση! οι κομποι ηταν το λιγοτερο! οι αυτουλες του ηταν ενα με το λαιμο του απ τουσ κομπουσ, τα χορτα δε αλλο πραγμα! αμεσως κτηνιατρο και ξυρισμα φουλ το ..μωρο μου! και μετα ηταν σαν κακομοιρης....

AnnaRex

Member
20 Ιουλίου 2008
8
0
Athens
ann3liz.hi5.com
Καλως σας βρηκα παιδια! :D:D:D
Τωρα ομως εχω προβλημα γιατι δεν λεει να βγει απ τη θαλασσα, μας γαβγιζει για να του πεταμε πετρες και βουταει ολοσ μεσα ολο το μουσουδι και κανει σαν μπεμπης! και φοβαμαι γιατι εχει χρονια ωτιτιδα στ δεξι του αυτακι και μπαινει νερο! αλλα απ την αλλη δεν θελω να τον δενω στο δεντρο αφου του αρεσει πολυ..ειναι και γερακοσ και δεν θελω να φυγει λυπημενος! τι λετε, να τον αφηνω να μπαινει????:confused::confused:

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
ναι ναι!! μετα να του σκουπιζεις καλα τα ατακια να μην μπαινει υγρασια!

dali

Well-Known Member
5 Ιουνίου 2008
335
0
37
Διόνυσος
Αχ πολύ ωραία ιστορία... Αλλά αφού ήταν σε αυτή τη κατάσταση και ακόμα με το ίδιο λουρί γιατί πιστεύεις ότι σου τον έκλεψαν?Εμένα μου φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό να χάθηκε και μετά από πολύ κόπο κατάφερε να ξαναγυρίσει κοντά σας... Αλήθεια όταν σας είδε πως έκανε?
Καλωσήρθατε Άννα και Ρεξ.:)

AnnaRex

Member
20 Ιουλίου 2008
8
0
Athens
ann3liz.hi5.com
Αχ πολύ ωραία ιστορία... Αλλά αφού ήταν σε αυτή τη κατάσταση και ακόμα με το ίδιο λουρί γιατί πιστεύεις ότι σου τον έκλεψαν?Εμένα μου φαίνεται ότι είναι πιο πιθανό να χάθηκε και μετά από πολύ κόπο κατάφερε να ξαναγυρίσει κοντά σας... Αλήθεια όταν σας είδε πως έκανε?
Καλωσήρθατε Άννα και Ρεξ.:)
Eyxaριστούμε πολυ!
Δεν νομιζω να χαθηκε γιατι ηταν πολυ εξυπνος σκυλος (χχεχε:p) και επειδη τον πηγαινα συνεχεια βολτες σε ολη την ηλιουπολη με τα ποδια και στ βουνο που εχει διπλα στο σπιτι μ γνωριζε την περιοχη γιατι πηγαινε συνεχως με τη μουσουδα κατω για να μυριιζει..και ετσι το θεωρω λιγο απιθανο να χαθηκε. Επιπλεον επειδη ειχαμε οικοδομη στο σπιτι και η φαση ηταν καπως χυμα, δηλαδη ανοιχτα λιγο, μαστοροι και διαφορα, ο σκυλος μικρος και ισως πανω στο ανθος του για να ακολουθησει την κυνηγετικη του καριερα!
οταν με ειδε εμενα δεν με γνωρισε καθολου, μολις ειδε τον πατερα μου και τον παππου μου εκανε σαν τρελος! αλλα η σωματικη του κατασταση δεν τον αφηνε να εκφραστει...ο γιατρος μου ειπε οτι εμενα δεν με γνωρισε γιατι η μυρωδια μου (επειδη οταν χα8ηκε ημουν 11 χρονων) εχει αλλαξει μεσα σε τοσα χρονια, ενω των δικων μου οχι! :confused::confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν