Αννίβας ο 2ος

rothn

Member
24 Δεκεμβρίου 2010
7
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ! ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΜΠΟΥΛΜΑΣΤΙΦΑΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΝΝΙΒΑ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ Ο ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΗ.
Η ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΡΗΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ''ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ'' ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΛΜΑΣΤΙΦΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΙΩΣΩ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ.ΘΕΩΡΩ ΤΕΤΡΙΜΕΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΙΩΘΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλώς ήρθες απο τους ρασελλάδες (δηλαδή 4 έχω βρει εδώ μέσα νομίζω). Οι μπουλμαστιφάδες θα κάνουν πάλι πανηγύρι (αυτοί είναι πολλοί) :) Φωτο σύντομα..

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλώς ήρθες! Να σου ζήσει ο Αννίβας! Θα βρεις πολλούς συνοδοιπόρους στον κόσμο του Μπουλμαστίφ εδω!
Αν θέλεις μη γράφεις με κεφαλαία...

rothn

Member
24 Δεκεμβρίου 2010
7
0
γεια σας σορρυ για τα κεφαλαια δεν το ηξερα.ο μικρος(λεμε τωρα για μπουλμαστιφ:D) ειναι 3 μηνων και ειναι ιδιαιτερα αγαπητος και κοινωνικος. σας ευχαριστω γιατην θερμη υποδοχη.165112_170503953826&.jpg

rothn

Member
24 Δεκεμβρίου 2010
7
0
Επισης θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορουσα να γραφω και εγω στο φορουμ μιας και μου βγαζει οτι ειτε φταει το explorer ειτε το οτι δεν εχω προσβαση ή κατι τετοιο.εχω windows 7 με το τελευταιο explorer καθως και mozilla.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Φίλε roth, καλωσήλθες και να χαίρεσαι τον Ανίβα !!!:)
Να σου ζήσει πολλά - καλά χρόνια και νάναι γερός και τυχερούλης !!!

"Εδώ μέσα" είμαστε αρκετοί τρελαμένοι με τα bullmastiff. Ετσι, θα έχουμε την ευκαιρία να λέμε πολλά πράγματα, που φτάνουν μέχρι και στους θρύλους της φυλής!
Οπως είπες και ο ίδιος, μοναδική φυλή. Οσο τη γνωρίζεις, τόσο θα σε συναρπάζει...:cool:

Για "ακόμα πιο μέσα", δηλαδή στο Bullmastiff Subforum, θα πρέπει να στείλεις ένα pm (προσωπικό μήνυμα) στον admin (τον αρχηγό, δηλαδή) του forum, όπου θα αναφέρεις το πραγματικό σου όνομα και το κινητό σου τηλέφωνο, ζητώντας του να σου δώσει εξουσιοδότηση να γράφεις και εκεί. Αξίζει τον κόπο, όπως ίσως είδες.

Και πάλι, καλώς ήλθατε και αναμένουμε περισσότερες φωτογραφίες. Ισως θα κατάλαβες ότι τα ραβδωτά bullmastiff με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα.:)

Υ.Γ. Δεν πιστεύω να σε λένε και σένα Θοδωρή, έ?:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
καλωσορισατε και οι 2! το τι απιστευτη φυλη διαλεξες θα το καταλαβεις στην πορεια φιλε μου.
Επισης θα ηθελες να μας πεις κανα 2 πραγματα για τον σκυλακο πχ απο που τον πηρες ετσι γαι αρχη?
Υ.Γ κατι μου λεει οτι απο το dogforum θα ξεκινησει και θα γινει ο ΟΜΕ ( Ομιλος Μπουλμαστιφ Ελλαδος, οχι που θα αργουσαμε να βρουμε και ονομα :)) ,για να δουμε...

tangerin

Well-Known Member
25 Μαϊου 2008
741
1
Υ.Γ κατι μου λεει οτι απο το dogforum θα ξεκινησει και θα γινει ο ΟΜΕ ( Ομιλος Μπουλμαστιφ Ελλαδος, οχι που θα αργουσαμε να βρουμε και ονομα :)) ,για να δουμε...
OME=Ομιλος Μποξερ Ελλαδος ;)
οποτε αλλο ονομα:)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
OME=Ομιλος Μποξερ Ελλαδος ;)
οποτε αλλο ονομα:)
φτου ... αντε να το πουμε τοτε ΟΜΠΕ (αν και το ΟΜΠΡΕ θα μου αρεσε πιο πολυ μιας και η ... σιεστα ειναι απο της αγαπημενες τους συνηθειες:))

rothn

Member
24 Δεκεμβρίου 2010
7
0
τον μικρο τον πηρα απο εκτροφεα και οχι απο πετ μαγαζι.επισης η προηγουμενη εμπειρια μου ηταν ολα αυτα τα χρονια με αδεσποτα(κοπρους συνηθιζω να τους λεω), τα οποια τα υπεραγαπω και αυτα. εχουμε ηδη γινει pack με τον μικρο και εχουμε γινει μια οικογενεια:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.023
Νεότερο μέλος
p4709