Ανησυχώ

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
36
νεαπολη-νικαια
και εγω με την Μαγια το ιδιο προβλημα εχω

πριν την στειρωση δεν ετρωγε τιποτα στην κυριολεξια
εκανε 2 μερες για να φαει μια κανονικη μεριδα ξηρας

απο την στειρωση και μετα τρωει οσο της βαλεις

τελικα με το 1/4 της τροφης που ετρωγε και διπλασια ασκηση στθεροποιηθηκε στα 7,5 κιλα απο 6.400 που ηταν και δεν χανει γραμμαριο :mad:

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Αυτό, ούτως ή άλλως, καλό είναι να μην το κάνετε. Δεν υπάρχει κάποιος γείτονας-φίλος που μπορεί να την φροντίσει, αν δεν γίνεται να την πάτε σε πανσιόν?
πλάκα με κάνεις?

Παλιότερα, είχα εμπιστευτεί σκυλιά σε πανσιον, αλλά προτιμάω να μην πάω διακοπές, εαν δεν εχω λύση, παρά να ξαναπάω ζώο σε πανσιόν. Προτιμάω να περιοριστούμε σε αυτό, στην προκειμένη συζήτηση, και πολύ ευχαρίστως να συζητήσουμε αλλού το θέμα των πανσιον.

Όταν λείπω, συνήθως κάποιος υπάρχει που μπορεί να επισκεφτεί τον σκύλο, και το κάνει, αλλά δεν μπορώ να βασιστώ στο ότι κάποιος άλλος δεν θα του τύχει κατι, δεν θα αμελήσει, δεν θα ξεχάσει... Εαν εχει νερό και φαγητό, σπίτι στην αυλή, αυλή που παει γύρω γύρω από το σπίτι και έχει αρκετή απασχόληση ο σκύλος για να γαυγίζει τους νελιβεράδες, τους ταχυδρόμους και τους διανομείς εντύπων κλπ, δεν έχει κανένα πρόβλημα στο σπίτι, μόνος για λίγες ημέρες.

Ούτε μπορώ να τον τρέχω τον κάποιον 2 φορές την ημέρα, για να δόσει μια κούπα και κάτι ψιλά ξηράς τροφής το πρωί, και μια το βράδυ.

Για παράδειγμα, το επόμενο Σάββατο, θα έφευγα το απόγευμα, και θα γύριζα την Κυριακή το απόγευμα. Εαν πάω τελικά, γιατί παίζεται εαν θα γίνει, την Κυριακή το πρωί θα μείνει νηστικιά. Δεν τρέχει τίποτα με μια φορά, το ξερω, απλώς το φέρνω σαν παράδειγμα κάποιου προβλήματος που δεν είχα. Η ζωή με διδάσκει για πολλοστή φορά, πως λύνοντας ένα πρόβλημα, έχεις μπροστά σου άλλα που δεν ήξερες...

izambella

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2009
97
0
κλαιω απο τα γελια με αυτο το θεμα... τελικα ο αλεξης βρηκε σπιτι η ακομα πηδαει μαντρες???

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog