Ανεύρεση safety gate

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ψάχνω ένα πορτάκι (safety gate / baby gate) ως διαχωριστικό για περιορισμό σκύλων, χωρίς να τρυπήσω τοίχο. Πρέπει να είναι ένα μέτρο πλάτος και τουλάχιστον ένα μέτρο ύψος. Είχα δει ένα σε ένα pet-shop αλλά είτε δε θυμάμαι εγώ σωστά το πετσοπ είτε ο καταστηματάρχης δε θυμάται τι έχει - μάλλον το 2ο. Αν έχετε κάτι υπόψη σας (πιθανόν να ξέρουν και οι γονείς εδώ μέσα) στείλτε μου κανένα πμ.

Μιλάω για κάτι τέτοιο

Ευχαριστώ

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εχεις κοιταξει στα Jumbo BEBE??? Η γενικος στα Jumbo?
Η ξαδελφη μου εχει ενα τετιο για τον σκυλο (στο χολ, για να μην παει στης κρεβατοκαμαρες) και το εχει παρει απο κει!

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
ναι,εχω εγω ενα τετοιο...το ειχα παρει απο το mother care (η prenatal? δεν θυμαμαι )στην ερμου,γυρω στα 80 ευρω...

Rania

Well-Known Member
14 Μαϊου 2008
306
1
47
Αθηνα
Και γω απο καταστημα με παιδικα ειδη σκοπευω να παρω για να απομονωσω την εσωτερικη σκαλα, αλλα για να να κλεισω ενα μερος του μπαλκονιου σκεφτηκα μια ορθια παλετα που θα την δεσω στα καγκελα :oops: . Ειναι και αρκετα ψηλη και δεν χωραει η μικρη αναμεσα.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ευχαριστώ παιδιά! Έχω βάλει το crate δοκιμαστικά, πριν πάω να αγοράσω και είμαστε τέλεια, χωρίς άγχη (και από τις 2 πλευρές) αλλά το χρειάζομαι στον κήπο από όπου το πήρα. Εύη αφού δε πηδάνε τα δικά σου μια χαρά θα μου κάνει, οπότε πρώτη στάση jumbo. Γαλάζιο θα τσεκάρω και την Ερμού. Έχει και το Λητώ διάφορα, αλλά τίποτα στη διάσταση που θέλω. Έψαχνα μέχρι τις 4 το πρωϊ στο ιντερνετ και βρήκα απίθανα πράγματα. Κάποια που κλείνουν αυτόματα, κάποια που έχουν και πορτάκι για να περνάει η γάτα του σπιτιού (ο γάτος μας έχει περισσότερα προνόμια :p ), κάποια που ανοιγοκλείνουν από όποια πλευρά θες, κλπ.
Αν ενδιαφέρεται και κανείς άλλος, ας κάνει ένα search με "extra tall safety gate" και θα βρει ύψη 104, 107 κλπ. Δεν είμαι σίγουρη αν τα μωρουδιακά πορτάκια θα αντέξουν τα διαόλια τα σκυλιά πάντως κι αν δε θα μπορούν να τα ανοίξουν. :evil:

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
αυτο που εχω εγω,εχει τρομερη αντοχη :!: ..δεν εχεις επιγνωση τι εχει τραβηξει για να μπορεσουν να ελευθερωθουν οταν τα παιρνουν κρανιο κι εγω σφουγγαριζω :lol: το κουφωμα ολο μπορει να φυγει,το πορτακι με τιποτα :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ωραία γιατί εγώ θα το βάλω στον τοίχο. :lol:
Και ο Λέων είναι κλειστοφοβικός και δε μπορεί τον περιορισμό (γι αυτό δεν τον κλείνω στο crate). H Μπλου πάλι, είτε ανοίγει το μάνταλο του crate είτε πηδάει από πάνω, αλλά δεν έχει θέμα στο περιορισμό. Ελπίζω αυτό να έχει κανένα dog-secure κλείδωμα.

galazia

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2008
98
0
εχει πολυ καλο-δυνατο κλειδωμα...η μανα μου,ακομη δεν εχει μαθει πως ανοιγει-δεν θελω σχολια :lol: :lol: :lol: -

EVI.T

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2008
455
5
ATHENS
www.afghanhounds.gr
Noela said:
Ευχαριστώ παιδιά! Έχω βάλει το crate δοκιμαστικά, πριν πάω να αγοράσω και είμαστε τέλεια, χωρίς άγχη (και από τις 2 πλευρές) αλλά το χρειάζομαι στον κήπο από όπου το πήρα. Εύη αφού δε πηδάνε τα δικά σου μια χαρά θα μου κάνει, οπότε πρώτη στάση jumbo.
εμενα δεν πηδανε οχι γιατι δεν μπορουν(βεβαιως αν θελουν το περνανε γιατι ειναι περιπου μεχρι τη μεση μου)αλλα το εχουν συνδυασει με την απαγορευση :)

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Καλά, ο Λέων ούτε τόσο ψηλός είναι ούτε τόσο ευκίνητος σαν τα δικά σου ώστε να έχει μεγάλο επιτόπιο. Σκοπός είναι να τα περιορίσω στο χωλ τις νυχτερινές ώρες. Και η Μπλου το πηδάει παρόλο που είναι μπασμένη :lol: απλά δέχεται τον περιορισμό και δεν ασχολείται. Άλλωστε νομίζω ότι είναι πολύ ευτυχισμένα να κοιμούνται έξω από την πόρτα μας και δεν έχουν κάνει κιχ μέχρι στιγμής. Γενικά, συμφωνώ ότι είναι περισσότερο ψυχολογικό το όριο άλλα είμαι σίγουρη ότι ο Λέων θα ξεπεράσει τα ψυχολογικά του την ώρα που θα κοιμάμαι και θα πάει να ανοίξει την μπαλκονόπορτα πάλι. :lol:

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Ενημέρωση από τα jumbo. Αυτό που έχει μου φάνηκε άψογο απλά πολύ κοντό, στο ύψος του ώμου του μικρού. Αν έχετε μικρά σκυλιά, προτιμήστε το. Δυστυχώς δεν φέρνουν και το αντίστοιχο extra tall.
Γαλάζιο, premaman δεν έχει η Ερμού άρα μιλάμε για το mothercare. Σύμφωνα με τον κατάλογο τους, το ύψος είναι πάλι στα 75εκ. Ευχαριστώ πάντως! :D

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Noela said:
Ενημέρωση από τα jumbo. Αυτό που έχει μου φάνηκε άψογο απλά πολύ κοντό, στο ύψος του ώμου του μικρού. Αν έχετε μικρά σκυλιά, προτιμήστε το. Δυστυχώς δεν φέρνουν και το αντίστοιχο extra tall.
Γαλάζιο, premaman δεν έχει η Ερμού άρα μιλάμε για το mothercare. Σύμφωνα με τον κατάλογο τους, το ύψος είναι πάλι στα 75εκ. Ευχαριστώ πάντως! :D
Αν βάλεις δυο το ένα πάνω απο το άλλο γίνεται;

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Λογικά θα πρέπει να βάλεις το ένα ανάποδα και να είναι σε τέτοιο ύψος η βάση του (που θα είναι πάνω) ώστε να χωράς να περάσεις, και βέβαια να ανοίγουν και από τις δύο πλευρές.
Έχω βρει για σκυλιά ένα στα 95εκ κι ένα στα 108εκ ύψος αλλά δεν τους πρόλαβα τηλέφωνο γιατί πήρα 8και κάτι. Έστειλα email όμως και θα ενημερώσω αν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα.

Noela

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2007
1.954
222
Παλλήνη
www.agilityadddicts.gr
Λοιπόν Elle, το 108εκ δεν υπάρχει και για το 95 θέλουνε 20-30 ημέρες παράδοση. Επίσης δεν υπάρχουν καταστήματα, το οποίο με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα πρέπει να πληρώσω +10 ευρώ κούριερ. Συνεπώς θα κοιτάξω να φέρω από Αγγλία που θα το πάρω σε 4-5 μέρες. Όταν βρω αυτό πο ψάχνω θα ενημερώσω.

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Ρώτησα και εγώ σε ένα μαγαζί με παιδικά είδη και βρήκα με 55 ευρώ αλλα είναι κοντό ..

Θα πάω να δώ και στα Jambo το Σάββατο...

Έμαθα επίσης ότι και στα Lapin έχουν σε διάφορα μεγέθη και υλικά αλλα πρέπει να το παραγγελεις.. Θα πάω να δώ και εκεί..

Παντως εμείς θέλουμε σίγουρα ψηλό..

elle

Well-Known Member
28 Φεβρουαρίου 2008
223
0
Αλεξανδρούπολη
Τελικά πήρα αυτό απο το jambo, το είχαν σχετικά φθηνό και είπα να το δοκιμάσω :lol: :lol:

Είναι κοντό αλλα ευτυχώς, καμία απο τις δύο δεν προσπάθησε να περάσει απο πάνω :lol: :lol: