Ανεξελεγκτα αδεσποτα

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Περναω απο εναν δρομο πετιεται απο μια αυλη ενα αδεσποτο γαβα γουβα. Μου λενε , μην ανησυχεις ο παρης δεν πειραζει κανεναν.
Απο τοτε που ο δικος μου ειναι κουταβακι περναω απο εκει και μας γαβγιζει ο παρης και παντα περναμε και φευγουμε.
Περναω ξανα , πετιεται παλι απο την αυλη ο παρης. Σταματαω. Σταματαει και ο παρης.
Μας κανει κυκλους , ε και λεω ας δοκιμασω να γνωριστουν.
Ο δικος μου φουσκωμενος κορδωμενος οπως παντα για να κανει εντυπωση. Μονο επιφυλακτικος.
Μυριζει λιγο τον παρη , τον διωχνει εκεινος.
Ξαναμυριζει τον παρη και γυρναει να αρπαξει τον δικο μου και ξεκιναει ενας καυγας των 2 δευτερολεπτων. Μεχρι να βαλω μια φωνη , να τραβηξω τον δικο μου και να σταματησουν ολα εκει.

2η φορα στην ζωη του που πηγε σκυλι να τον αρπαξει. Μια οταν ηταν κουταβακι και κατεληξε με ενα αυτι μεσα στο αιμα.
Απο ιδια περιπτωση σκυλου.
Απο ενα αδεσποτο το οποιο ριχνει καμια κροκετα καποιος για να γινει η αυλη του ,σπιτι του σκυλου. Με ανταλαγμα τι ? Να μας φυλαει το βραδυ φυσικα. Αν πλησιασει καποιος γαβα γουβα ο παρης και ο καθε παρης.
Και παει στο διαολο να το κανεις αυτο. Κλεισε την ρημαδοαυλοπορτα.
Αλλα οχι. Ειναι δυνατον να κρατησουμε το κοπροσκυλο τον παρη μεσα μονιμα ?? Μηπως να τον βαλουμε και στο σαλονι μας μη χ.... ?

Θα μου πειτε , τι θελεις και σταματας ? Ας συνεχιζες τον δρομο σου.
Μαλλον λαθος μου που θελω να ικανοποιησω την επιθυμια του σκυλου μου να γνωρισει εναν αλλο σκυλο μολις τον δει.

Phantom11

Active Member
10 Μαρτίου 2014
29
3
Απειρες φορες αυτη η ιστορια γιατι παιρνουν σκυλους αλλα βαριουνται να τα πανε βολτα ή να ασχοληθουν μαζι τους και ετσι τα εχουν ελευθερα.:mad: Ευτυχως σε μερικους τους το λες και τουλαχιστον καταλαβαινουν πως ενοχλουν.

Boss

Well-Known Member
2 Αυγούστου 2013
279
170
Εγω δεν το κατακρίνω ....ισως δεν αγορασαν ποτε το σκυλο και να μην θέλουν και σκύλο ....απλά να ειναι φιλοζωοι και να νιωθουν καλα με το να του προσφέρουν ενα πιατο φαι καθημερινα και να τον αφήνουν να κινειται και να κοιμαται στην αυλή τους .... Ισα ισα που το εκτιμώ πολύ περισσότερο απο την αδιαφορία. ( βεβαια αν ειναι οπως περιγραφετε παραπανω ...να ειναι δλδ ο σκύλος τους ειναι αλλο και συμφωνω μαζί σας). Σε καθε περίπτωση ομως εγω θα σας προτεινα να μην το ρισκάρετε με τον σκυλο σας με γνωριμίες που δεν ειστε 95% σίγουροι οτι δεν θα επιτεθεί το ενα στο αλλο .....ακόμη και οταν ο ιδιοκτήτης ειναι εκεί και να σας διαβεβαιώνει ....αν δεν σας καθετε καλα η σταση του σκύλου ....αφήστε το .....εγω γνωρίζω το σκύλο μου μονο με καποιον που απ ευθείας δείχνει πως δεν παει να τσακωθεί ...(και φυσικά και οταν ο δικός μου δεν δειχνει επιθετικός - γιατί τα ατιμα μπορεί να εχουν μια στανταρ συμπεριφορα ....πχ να ειναι γενικά φιλίκά - αλλα με καποια συγκεκριμένα σκυλιά να τσιτώνουν ασχημα). Δεν το ρισκάρω καθόλου !!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ο Πάρης ειναι αδεσποτος???
Επισης αφησες να μυριστουν ενώ ο σκύλος σου ήταν κορδωμένος??? Για να εντυπωσιάσει λες? εγώ για να ξεκαθαρισει τη θέση του λέω....
Μόλις ειπες για κορδωμένο το σκυλο σου ήμουν σιγουρη για την εξέλιξη. Και αφου με την πρώτη δεν γινεται και βλέπεις οτι δεν... τα σκυλια, για ποιο λόγο δεν προχώρησες να φύγεις?

Αν ο σκυλος δεν ηταν αδεσποτος, ας πηγαινες στο αφεντικο του να του πεις να τον κρατά μεσα.

προσφατα ξαναθυμηθηκα και διαβαζα μέλος εδώ που όσο δεν ειχε σκυλο όλα ηταν οκ, μόλις πηρε της εφταιγαν τα αδεσποτα... ως και τους εγκληματιες της φολας δικαιολογησε.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.689
4.329
43
www.proudtobegreek.eu
Το αδέσποτο είναι κοπρόσκυλο και το δικό σου τι είναι?!Αν αγαπάς τα σκυλιά,να τα αγαπάς όλα και όχι μόνο το δικό σου.Δε φτάνει που είναι παρατημένα στη μοίρα τους...θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον τρόπο που έγραψες παραπάνω...Και αν θές το δικό σου να γνωρίζει άλλα σκυλάκια κάνε τον κόπο και μάθε οτι τα φέρνουμε σε επαφή μόνο με σκυλιά που γνωρίζουμε και ειναι ισορροπημένα.Μας φταίνε τα αδέσποτα και όχι η ασχετοσύνη μας...ε μα πιά...:mad:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Θα μου πειτε , τι θελεις και σταματας ? Ας συνεχιζες τον δρομο σου.
Μαλλον λαθος μου που θελω να ικανοποιησω την επιθυμια του σκυλου μου να γνωρισει εναν αλλο σκυλο μολις τον δει.
Επέτρεψε μου!
Ναι είσαι λάθος, γιατί δεν διαβάζεις τις φάσεις!
Δεν νομίζω να θέλεις να γνωρίζει τραμπούκους ο σκύλος σου αλλά ρε παιδί μου τον Πάρη τον ξέρεις τι σκύλος είναι, γιατί επέλεξες επαφή μαζί του?Τέτοια σκυλιά μας χρησιμεύουν για να κάνουμε υπακοή στον σκύλο μας!;)
Γαβγίζει το άλλο το κοπρόσκυλο και εμείς με τον σκύλο μας εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία για υπακοή με ερέθισμα το γάβγισμα!
Δεν ξέρω τι παίζει και δεν ξέρω τι ξέρεις να διαβάζεις, αλλά ο "άλλος σκύλος" αγαπητέ afg δεν είναι συνώνυμο με τον "οποιοδήποτε σκύλο"!Επιλέγεις εσύ ποιον να γνωρίσει ο σκύλος σου!

Αν θες λοιπόν να γνωρίζει άλλα σκυλιά αν μη τι άλλο επέλεξε σωστά σκυλιά!

Δεν χρειάζεται ποσότητα στην γνωριμία με άλλα σκυλιά!Λίγα και καλά αν είναι, μια χαρά "χορτάτος" θα είναι!

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Ειχε ερθει τις προαλλες ο μπογιας(αν τον λενε ακομα ετσι :p ) στην γειτονια μου επειδη εχει γινει ενας μικρος χαμος τελευταια απο αδεσποτα που αφηνουν στην γυρω περιοχη.Παει να πιασει ενα δυο σκυλια,δεν ξερω ακριβως πως γινεται αυτη η διαδικασια(μου μετεφεραν την ιστορια,δεν ειδα κατι εγω),και βγαινουν μια-δυο ηλικιωμενες ισχυριζομενες πως τα σκυλια ειναι δικα τους κτλ.Τα σκυλια φυσικα ειναι ολη μερα εξω και γαβγιζουν οποιονδηποτε δεν γνωριζουν,ή ακομα και κατοικους της γειτονιας που δεν εχουν ασχοληθει ποτε μαζι τους.Ειδικα το βραδυ,γνωστος ή αγνωστος δεν το γλυτωνεις το γαβγισμα(και δεν μιλαμε για μικροσωμα σκυλια,εχει 2 τουλαχιστον που μοιαζουν με ελληνικους ποιμενικους).

Φυσικα ειναι πολυ σημαντικο καποιος να ενδιαφερεται για αυτα και να προσπαθει να τα φροντιζει(εγω τα βαζω πολλες φορες με τον εαυτο μου γιατι δεν νομιζω πως το πραττω αρκετα αυτο),αλλα το θεμα ειναι πως θεωρουν ιδιοκτησια τους(τα σκυλια) οτιδηποτε υπαρχει στην γειτονια(πως ο σκυλος του καθενος προστατευει το σπιτι του,αυτα εχουν "εξουσια" πανω σε ολη την γειτονια).Δεν μπορεις να αναγκασεις ανθρωπους που φοβουνται ή απλα δεν θελουν,να ασχολουνται με τα σκυλια για να μην τους γαβγιζουν(το λιγοτερο).

Και επιτελους(και το κυριοτερο),πρεπει καποια στιγμη αυτοι που οντως εχουν τα σκυλια τους στο δρομο ολη μερα και απλως τα ταϊζουν,να τα τσιπαρουν και να υπαρχει και το ονομα τους και τα στοιχεια τους στο τσιπ,να δουμε ποση ανευθηνοτητα θα μπορουν να επιδειξουν μετα απο αυτο.Ασχετο το οτι γεννοβολανε χωρις να το παιρνει κανεις χαμπαρι.

Τα σκυλια φυσικα ειναι τα τελευταια που φταινε,ας αναλαβουν και οι "ανθρωποι" τις ευθυνες που τους αναλογουν.

p.s. Δεν εχω σκυλο ακομα,φυσικα εχω μεγαλο φοβο(προκαταβολικα :p ) κυριως για αγελες που πιθανον βρεθουν στον δρομο μου(οταν με το καλο :p ),αν ειμασταν σε καποια αλλη χωρα θα μπορουσαμε να μιλησουμε αλλιως.

Last edited:

Phantom11

Active Member
10 Μαρτίου 2014
29
3
Απ' οτι καταλαβα δε μιλαει για αδεσποτο και πλακα πλακα ποτε κανενα αδεσποτο, τουλαχιστον στη δικια μου περιπτωση, δε μου εχει δημιουργησει προβλημα απ τα τοσα χρονια που εχω τοn Rocky.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Απ' οτι καταλαβα δε μιλαει για αδεσποτο και πλακα πλακα ποτε κανενα αδεσποτο, τουλαχιστον στη δικια μου περιπτωση, δε μου εχει δημιουργησει προβλημα απ τα τοσα χρονια που εχω τοn Rocky.
Αυτο ακριβως.Τα ημι-δεσποζομενα(αν δεν ειναι αδοκιμος ο ορος) δημιουργουν κυριως το προβλημα,τα αδεσποτα θα κοιταξουν να βρουνε πρωτα κατι για να φανε παρα να δημιουργησουν φασαριες..Πολλες φορες τα αδεσποτα σκυλια ειναι και τα πλεον καταλληλα και κοινωνικοποιηση κατα τη γνωμη μου(αν φυσικα εχεις ελεγξει για την υγεια τους κτλ).

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.689
4.329
43
www.proudtobegreek.eu
Ο τίτλος γράφει "Ανεξέλγκτα αδέσποτα"...επίσης παραπάνω γράφει οτι είναι αδέσποτο και απλά το ταίζουν οι άνθρωποι προφανώς επειδή το λυπούνται.Και εγώ ταίζω 4 αδέσποτα στη γειτονιά...τι σημαίνει?!Ότι είναι δικά μου?Ότι έχω την ευθύνη γι'αυτά?Όλοι έχουμε ευθύνη για αυτά τα πλάσματα..δε φύτρωσαν μόνα τους εκει.Για να καταλάβω κιόλας έφταιξε το αδέσποτο που του γαυγιζε πάντα ή εκεινος που ήθελε το σκυλάκι του να κάνει γνωριμίες με ενα σκυλι που έχει ήδη δείξει οτι δεν έχει φιλική διάθεση?!Έχω πρόβλημα αντίληψης?!Αν ναι να το κοιτάξω δλδ...Τα ημιδεσποζόμενα είναι άλλο θέμα,όπου και εκεί φταίμε μιας και βλέπουμε την κατάσταση και δε κάνουμε τίποτα γι'αυτό μέχρι να μας ενοχλήσουν...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
afg εσύ τι έκανες όταν ο σκύλος πήγαινε να μυρίσει τον Πάρη και αυτός δεν ήθελε?

Beyond μιλάς για αδέσποτα που κάποια τα φροντίζουν ή για δεσποζόμενα που απλά μένουν έξω?

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
Ευχαριστώ ρε συ mucca, γιατί έχει γυρίσει το μάτι μου και θα πω καμιά χοντράδα.

Παρεμπιπτόντως, για μένα η καλύτερη λύση να σ'αφήνει στην ησυχία σου αδέσποτο είναι να αποκτήσεις εσύ, ο ιδιοκτήτης, καλή σχέση μαζί του. Εφόσον ειδικά το βλέπεις σταθερά. Και το σκύλο σου να μη χωνέψει, συνήθως θα κάνει τον αδιάφορο άμα ξέρει ότι θα δει δυο μπουκιές φαϊ από σένα.

Στο κυνήγι μας έπαιρνε πρόσφατα αδέσποτο νεόφερτο όπου μας πετύχαινε, έτρεμα μην το συναντήσω. Μόλις του δωσα να φάει 1-2 φορές, μια χαρά αλυχτούσε ο δικός μου που είχε κακά προηγούμενα μαζί του και αυτό τον κοιτούσε και έστριβε από την άλλη.

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
afg εσύ τι έκανες όταν ο σκύλος πήγαινε να μυρίσει τον Πάρη και αυτός δεν ήθελε?

Beyond μιλάς για αδέσποτα που κάποια τα φροντίζουν ή για δεσποζόμενα που απλά μένουν έξω?
Μιλαω για δεσποζομενα(θεωρητικα,γιατι ολη την ημερα οπως ειπα ειναι εκτος σπιτιου και τριγυρνουν αναξελεγκτα).Ο "μπογιας" δεν ξερω ποια πηγε να παρει παντως.Το θεμα ειναι πως περα απο ενα πιατο φαϊ αυτα τα σκυλια δεν εχουν καμμια διαφορα απο τα αδεσποτα.Ουτε κολαρο φορανε,ουτε στειρωμενα ειναι φυσικα,και αν ποτε γινει καποια "στραβη" δεν ξερω κατα ποσο ο ιδιοκτητης θα παραδεχτει οτι οντως το σκυλι ειναι δικο του..Οπως ειπα τα αδεσποτα δεν δημιουργουν πολλα προβληματα,αλλα αν κανει ενα την αρχη,ακολουθουν και τα υπολοιπα.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Εγω δεν το κατακρίνω ....ισως δεν αγορασαν ποτε το σκυλο και να μην θέλουν και σκύλο ....απλά να ειναι φιλοζωοι και να νιωθουν καλα με το να του προσφέρουν ενα πιατο φαι καθημερινα και να τον αφήνουν να κινειται και να κοιμαται στην αυλή τους .... Ισα ισα που το εκτιμώ πολύ περισσότερο απο την αδιαφορία. ( βεβαια αν ειναι οπως περιγραφετε παραπανω ...να ειναι δλδ ο σκύλος τους ειναι αλλο και συμφωνω μαζί σας).

ο σκυλος ειναι αδεσποτος και απλα μπορει και μπαινει μεσα στην αυλη τους γιατι τον ταιζουν προφανως.
Δηλαδη ειτε ο σκυλος ειναι δεσποζομενος ειτε αδεσποτος το αποτελεσμα δεν ειναι ιδιο ?? Ανεξελεγκτο να επιτεθει οπου θελει.

ο Πάρης ειναι αδεσποτος???
Επισης αφησες να μυριστουν ενώ ο σκύλος σου ήταν κορδωμένος??? Για να εντυπωσιάσει λες? εγώ για να ξεκαθαρισει τη θέση του λέω....
Μόλις ειπες για κορδωμένο το σκυλο σου ήμουν σιγουρη για την εξέλιξη. Και αφου με την πρώτη δεν γινεται και βλέπεις οτι δεν... τα σκυλια, για ποιο λόγο δεν προχώρησες να φύγεις?
Ο σκυλος ειναι αδεσποτος. Ο δικος μου σκυλος ειναι παντα ετσι οταν βλεπει ενα αλλο σκυλι. Παντα. Αλλα ΠΟΤΕ δεν ξεκινησε τιποτα. Ειναι ετσι και απλα μυριζει. Μολις γνωριστει ξεφουσκωνει και αρχιζει να παιζει. Παντα. Αυτος ειναι ο τροπος του. Δεν εχει αλλον παρα μονο με μερικα σκυλια που ξερει απο κουταβι. Θελεις να το πεις να δειξει την θεση του , να δειξει κυριαρχια ? Δεν ξερω. Το μονο που ξερω ειναι οτι ΠΟΤΕ δεν ξεκινησε καυγα , δεν γρυλισε δεν δαγκωσε. Ισα ισα εχει ανεχτει παρα πολλα τετοια και εχει ''κερδισει'' με τον τροπο του ακοινωνητα σκυλια.

Το αδέσποτο είναι κοπρόσκυλο και το δικό σου τι είναι?!Αν αγαπάς τα σκυλιά,να τα αγαπάς όλα και όχι μόνο το δικό σου.Δε φτάνει που είναι παρατημένα στη μοίρα τους...θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον τρόπο που έγραψες παραπάνω...Και αν θές το δικό σου να γνωρίζει άλλα σκυλάκια κάνε τον κόπο και μάθε οτι τα φέρνουμε σε επαφή μόνο με σκυλιά που γνωρίζουμε και ειναι ισορροπημένα.Μας φταίνε τα αδέσποτα και όχι η ασχετοσύνη μας...ε μα πιά...:mad:

Μαλλον δεν καταλαβες την σκοπια απο την οποια εγραψα τα παραπανω. Οτι δεν ειναι δικες μου σκεψεις εκεινες αλλα καποιου αλλου. Κοπροσκυλο ειναι και το δικο μου και οταν τον αποφωνω ετσι , κουναει την ουρα του.
Αγαπα τα αδεσποτα. Εκεινος το χρησιμοποιει με ανταλλαγμα λιγες κροκετες χωρις να σκεφτεται τις συνεπειες των πραξεων του.
Προσφερεις φαι και στεγη σε ενα αδεσποτο. Το αδεσποτο βγαζει φυσιολογικη συμπεριφορα και προστατευει την περιοχη που του παρεχει αυτα τα αγαθα. Δεν περιοριζεις καπως το αδεσποτο. Περνας απο μπροστα. Επιτιθεται γιατι η αυλοπορτα ειναι ανοιχτη.
Αγαπας και θες να βοηθησεις το αδεσποτο της γειτονια σου ελληναρα ?? Βαλτο μεσα στο σπιτι σου. Αν δεν μπορεις, βρες ενα τροπο που θα το βοηθησεις χωρις να επηρεαζει τους αλλους.

Επέτρεψε μου!
Ναι είσαι λάθος, γιατί δεν διαβάζεις τις φάσεις!
Δεν νομίζω να θέλεις να γνωρίζει τραμπούκους ο σκύλος σου αλλά ρε παιδί μου τον Πάρη τον ξέρεις τι σκύλος είναι, γιατί επέλεξες επαφή μαζί του?Τέτοια σκυλιά μας χρησιμεύουν για να κάνουμε υπακοή στον σκύλο μας!;)
Γαβγίζει το άλλο το κοπρόσκυλο και εμείς με τον σκύλο μας εκμεταλλευόμαστε την ευκαιρία για υπακοή με ερέθισμα το γάβγισμα!
Δεν ξέρω τι παίζει και δεν ξέρω τι ξέρεις να διαβάζεις, αλλά ο "άλλος σκύλος" αγαπητέafg δεν είναι συνώνυμο με τον "οποιοδήποτε σκύλο"!Επιλέγεις εσύ ποιον να γνωρίσει ο σκύλος σου!

Αν θες λοιπόν να γνωρίζει άλλα σκυλιά αν μη τι άλλο επέλεξε σωστά σκυλιά!

Δεν χρειάζεται ποσότητα στην γνωριμία με άλλα σκυλιά!Λίγα και καλά αν είναι, μια χαρά "χορτάτος" θα είναι!

Τις περισσοτερες φορες το αποφευγω. Γιαυτο ενω ξερω τον παρη ενα χρονο , αποφασισα τωρα να τα φερω σε επαφη.
Αλλα ο δικος μου εχει καταφερει να ''πεισει'' σκυλια σαν τον παρη και τωρα να συναντιουνται και να γλυφονται.
Εκει πονταρα και υπολογισα και αυτην τη φορα.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.743
7.265
Αγαπας και θες να βοηθησεις το αδεσποτο της γειτονια σου ελληναρα ?? Βαλτο μεσα στο σπιτι σου. Αν δεν μπορεις, βρες ενα τροπο που θα το βοηθησεις χωρις να επηρεαζει τους αλλους.
Α μπα? Για πρότεινέ μας ένα τρόπο που το χεις τόσο απλό. Να βάλουμε από 20 όσοι μας νοιάζουν αν ζουν ή αν πεθαίνουν στα σπίτια μας αλλιώς να πάνε να @@##$θούν γιατί σε προβληματίζουν στη βόλτα σου?

Γιατί δεν το υιοθετείς εσύ? Γιατί δεν ψάχνεις εσύ να του βρεις σπίτι? Γιατί δεν φωνάζεις έστω μια φιλοζωική να κάνεις εικονική υιοθεσία και να του πληρώσεις τα έξοδα?

Πρόβλημα σου δεν είναι ε?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.689
4.329
43
www.proudtobegreek.eu
Και εσύ που δεν είσαι Ελληνάρας,απλά δεν ασχολέισαι με το θέμα μέχρι να σε ενοχλήσουν οταν πάς το χαιδεμένο σου βόλτα ε?!Αφού δε μπορούμε να τα φροντίσουμε όπως πρέπει εμεις οι Ελληνάρες ας τα αφήσουμε και χωρίς φαί στη μοίρα τους και όλα καλά,σωστά?!Εσύ γιατί δε βρίσκεις τρόπο?Δε σε αφορά? Έλεος απλά....θα σου πρότεινα να αλλάξεις μυαλά και να βουτάς τη γλώσσα στο μυαλό πρίν χαρακτηρίσεις κάποιον ως Ελληνάρα γιατί δε βλέπεις την καμπούρα σου.Ας λύσουν το πρόβλημα με τα αδέσποτα οι άλλοι...εμας δε μας αφορά ε....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Κοίτα επειδή δεν δέχτηκε επίθεση ο σκύλος σου αλλά μανούριασαν και τα δυό το φταίξιμο είναι όλο δικό σου. Και στο λέω πραγματικά με καλή διάθεση. Κι εγώ όταν περνάω από το κολλέγιο βγαίνουν δύο τρία κοπρόσκυλα από μέσα που τα φροντίζουν οι φύλακες και πλησιάζουν το δικό μου μέγα κοπρόσκυλο με διάθεση καθαρά επιθετική . Και τότε μπαίνω μπροστά και τα διώχνω μόνο με φωνή και φεύγουν. Και πραγματικά είμαι περικυκλωμένη. Πραγματικά χαίρομαι που τα φροντίζουν στο κολλέγιο γιατί είναι αδεσποτάκια. Αν βλέποντας την στάση τους και την στάση του δικού μου τα άφηνα να μας πλησιάσουν θα έφταιγαν οι φύλακες που τα ταίζουν;

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Οταν λες δεν ξεκινησε καυγά, εννοείς με κινηση δικη του να ξεκινησει. Ξεκινάει ομως από τη στάση σωματος του. Εχεις ενα σκυλο επιφυλακτικό -παντα όπως λές- με τα αλλα σκυλια. Που φουσκώνει οταν τα βλέπει και κορδώνεται. Αν ηταν παγονι θα σου ελεγα οκ φυσιολογικό. Αλλά για σκυλο εμενα μου βγαζει φουλ επιφυλακτικότητα η περιγραφη σου, όχι επιθυμια να μυριστει.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Α μπα? Για πρότεινέ μας ένα τρόπο που το χεις τόσο απλό. Να βάλουμε από 20 όσοι μας νοιάζουν αν ζουν ή αν πεθαίνουν στα σπίτια μας αλλιώς να πάνε να @@##$θούν γιατί σε προβληματίζουν στη βόλτα σου?

Γιατί δεν το υιοθετείς εσύ? Γιατί δεν ψάχνεις εσύ να του βρεις σπίτι? Γιατί δεν φωνάζεις έστω μια φιλοζωική να κάνεις εικονική υιοθεσία και να του πληρώσεις τα έξοδα?

Πρόβλημα σου δεν είναι ε?

Ενας πολυ απλος τροπος ειναι να παρεις τις κροκετουλες και να ταισεις το αδεσποτο που αγαπας 500 μετρα πιο μακρια. Και την αλλη φορα 500 μετρα προς αντιθετη κατευθυνση. Σε καμια περιπτωση δεν ταιζεις μεσα στην αυλη σου. Και αν παλι θες να το κανεις , ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΡΗΜΑΔΟΑΥΛΟΠΟΡΤΑ.
Μια φορα με ακολουθησε αδεσποτο γιατι το ταισα και μπηκε στην αυλη μου. Το εδιωξα μακρια με το που το αντιληφθηκα.
Αν θελω να το ταισω θα παω να το βρω εγω.
Δεν ειπα να μην βοηθησει εκεινος. Ειπα να βοηθησει με σωστο τροπο προς ολους.
Ο κοσμος δεν περιλαμβανει εμας και τα αδεσποτα.
Περιλαμβανει εμας , τα αδεσποτα και τους αλλους ( με σκυλια ή χωρις ).
Και η αμερικανικη κυβερνηση να βοηθησει τους πολιτες της να εχουν φθηνη βενζινη ηθελε αλλα βομβαρδισε αλλους για να το πετυχει. ( ατυχες το παραδειγμα , ξερω )

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Οταν λες δεν ξεκινησε καυγά, εννοείς με κινηση δικη του να ξεκινησει. Ξεκινάει ομως από τη στάση σωματος του. Εχεις ενα σκυλο επιφυλακτικό -παντα όπως λές- με τα αλλα σκυλια. Που φουσκώνει οταν τα βλέπει και κορδώνεται. Αν ηταν παγονι θα σου ελεγα οκ φυσιολογικό. Αλλά για σκυλο εμενα μου βγαζει φουλ επιφυλακτικότητα η περιγραφη σου, όχι επιθυμια να μυριστει.

Ναι ειναι φουλ επιφυλακτικος. Αλλα παντα τραβαει για να μυρισει το αλλο. Και κρινοντας εκ του αποτελεσματος μετα απο τοσες φορες , ξερω οτι παντα θελει να γνωρισει και μετα να παιξει. Παντα αυτο γινεται. Τωρα γιατι ειναι επιφυλακτικος στην αρχη δεν ξερω.