Ανεβασμένα λευκά αιμοσφαίρια

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Τώρα γύρισα απο το γιατρο τις έκανε υπεριχογραφημα και βρήκε υγρό γύρω απο την καρδιά δεν είδε όγκο αλλά πρέπει να κάνει παρακεντηση για να τις το τραβηξη τι λέτε είναι επικίνδυνο; Και οτι γενικά είναι σοβαρό περιστατικό και οτι κάθε δυο μήνες πρέπει να κάνω έλεγχο και ελπίζει να μην έχει καρκίνο κούπα δηκτες

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κοίτα η μέθη είναι μια πιο ελαφριάς μορφής νάρκωση.Δεν είναι όπως η ολική!
Ο γιατρός τι λέει,πάνω σ αυτό το θέμα?

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Αυτο λέει και αυτός . Και οτι εάν όλα πανε καλα θα ανακουφιστεί το θέμα είναι οτι ξαναγινεται

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Κάναμε παρακεντηση ελπίζουμε να μην ξαναγεμισει και να βγει αρνητικά τα αποτελέσματα για οτιδήποτε.βρηκαν ένα πρόβλημα στην βαλβίδα θα πάρει θεραπεία για την καρδια και κορτιζονη και αντιβιωσης και βλέπουμε σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον θα σας κρατάω ενημερόυς και εύχομαι η καινούργια χρόνια να φέρει τα καλύτερα σε σας και στους αγαπημένους τετραποδους συντρόφους μας γιατι είναι τα σημαντικότερα πλάσματα
Χρόνια πολλά!!!!!!!

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Βγήκαν τα αποτελέσματα απο την παρακεντηση και είπαν οτι μερικά κύτταρα δεν είναι και υγιέστατα ο υπέροχος δεν έδειξε κάτι Αλλο τι να πω δεν ξέρω ποια κάνω θεραπεία εύχομαι να το ηεπερασει

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αφου κάνει τη θεραπεία του πιστεύω κι εγώ ότι θα το ξεπεράσει.Ο γιατρός τι λέει?
Πως είναι τώρα το σκυλάκι γενικά,υπάρχει βελτίωση στη διάθεση του?

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Ναι είναι καλύτερα βέβαια τώρα τρώει μόνο κονσέρβα έχω πάρει την Ηιll για 7 χρόνων και πάνω πρέπει να δυναμώσει περνάει και κορτιζονη και αντιβιωση και χάπια για την καρδια τις δίνω και πάστα δυναμοτικη την Δευτέρα θα την πάω μια Βολτα απο το γιατρο να ακούσει την καρδια της και σε ένα μήνα πάλι υπέρηχο να δούμε πως παει. Όλη την ημέρα θέλει να είναι πάνω στο καναπέ ενώ πριν αρωστησει ποτέ. Βέβαια έχει τόνους ουρά μέσα στο Σπιτι έχω πάνες γιατι δεν την προλαβαίνω έχω και δυο μικρά τσιουαουα που Ζηλεύουν και πανε απο πίσω και κάνουν τα ίδια και όπως καταλαβαίνεις δεν μαλώνουν κανένα για να μην στεναχωρηθουν. Εύχομαι να γίνει καλα σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι εγώ το εύχομαι να γίνει καλά,που θα γίνει δλδ.
Εσύ μη χάνεις το κουράγιο σου να είσαι δυνατή και καλή δύναμη!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Πω πω λυπάμαι πολύ βρε Mil!!!!
Κάνε κουράγιο και υπομονή,εσύ το φρόντισες και έκανες ότι ήταν δυνατόν!

chrisg22

Member
4 Δεκεμβρίου 2011
16
0
Πολύ λυπάμαι για το σκυλάκι σου...

Να θυμάσαι ότι εσύ έκανες ότι καλύτερο μπορούσες.Έζησε μαζί σου ευτυχισμένα χρόνια. Βρήκε την αληθινή αγάπη μαζί σου.

Καταλαβαίνω τον πόνο σου. Κ εγώ έχασα ένα θηλυκό κυνηγόσκυλο στις 17-12 που ήταν σαν παιδάκι για εμάς...

Κουράγιο κ να είσαι καλά να την θυμάσαι...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.063
Νεότερο μέλος
Emmyg