Ανεβασμένα λευκά αιμοσφαίρια

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Καλησπέρα έχω ένα θυλικο κυνηγόσκυλο του καναπέ και ενώ ήταν μια χαρά και πολύ ζωηρή σήμερα το πρωί πήγα ν την πάω βόλτα και παραπαταγε και ήταν υποτονική την πήγα στο γιατρό τις σκάνε εξετάσεις και τις βρήκε τα λευκα 26000 ανεμια δεν έχει για ερλιχιοση και καλά ας θα βγουν την Δευτέρα τις έκανε αντίβιοση
Γιατί έχει λειμωξη μπορεί να είναι καρκίνος; Η τι μπορεί;

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον δεν ξέρει ο Γιατρος η Μονή υψηλή τιμή ήταν τα λευκα πυρετό δεν εχει νομίζω ότι πονάει είναι ξαπλωμενη Και δεν εχει καθόλου όρεξη το συκώτι είναι μια χαρα τι να πω δεν ξέρω αλλά δεν συκωνετε. Τις έκανε αντιβιωση και εγώ τις έδωσα και πονσταν σήμερα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.124
1.394
επειδή πρόσφατα κάναμε κι εμείς εξέταση αίματος και είχε και ο μικρός ανεβασμένα λευκα και τρομοκρατήθηκα κι εγώ...
με καθησύχασε ο γιατρός λέγοντας μου πως απλά περνάει μια ίωση.
δεν δώσαμε αντιβίωση γιατί δεν είχε κανένα σύμπτωμα.
σου είπε ο γιατρός να της δώσεις πονστάν???
γιατί νομίζει πως δεν κάνει...

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.907
5.281
patra
grdane.blogspot.com
αλλα συμπτωματα εκτος απο τα πολυ ψηλα λευκα αιμοσφαιρια?
αντιβιωση εδωσε την marbocyl ??_
παραδειγμα εμετο? πυρετο? τσιμπλες? βλεννες απο μυτη?

οταν δινει ο κτηνιατρος καποια φαρμακα καλο ειναι χωρις να τον ρωτησετε μην παιρνετε πρωτοβουλιες και δινετε επιπλεον κι εσεις..
αντι για καλο μπορει να δημιουργησουν παρενεργειες....

Last edited by a moderator:

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Δεν εχει κανένα τέτοιο σύμπτωμα μόνο ανορεξία δεν εχει βάλει στο στόμα τις τίποτα δεν εχει διάθεση να σηκωθεί ειναι απο χτεσ ξαπλημενη σκευφτειτε οτι το βραδυ εκανε κακακια ξαπλωμενη ο γιατρός μου είπε να τις δώσω πονσταν και baytril αντιβιωση και δείχνει ότι πονάει λίγο .

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.795
8.003
Πόσο ετών είναι ο σκύλος σας; Χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω και από την εμπειρία μου από πολλά σκυλιά όταν ενα ζώο ούτε τρώει ούτε σηκώνεται δείχνει να είναι πολύ σοβαρά. Θα δεις πως θα πάει με την αντιβίωση και αύριο και από δευτέρα ξανά στο γιατρό.

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
ο σκύλος έχει τραυματιστεί τώρα πρόσφατα; κι αν ναι πού (μέσα στο σπίτι ή στη βόλτα); εμβόλια γίνονται κανονικά; η τελευταία ασθενειούλα που πέρασε πότε ήταν και τί; οι προηγούμενες εξετάσεις που είχε κάνει τί τιμές είχαν δώσει γενικά πέραν των λευκών και πότε είχαν γίνει και τί εποχή; τα μάτια του σκύλου μπορείς να τα περιγράψεις;

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Είναι 7 χρόνων εγω την πηρα πριν 2 χρονια σχεδον ηταν πεταμενη στο δρομο τα εμβόλια κανονικά τισ τα εχω κανει ειναι στειρομενη και οι εξετασεισ οταν την πηρα τιa εκανε ολεσ γενικα και ήταν μια χαραδεν εχει άρρωστησει όσο καιρό την έχω το τελευταίο check up ήταν ακριβώς πριν ένα χρόνο και όλα ήταν καλά .προχτές χοροπηδαγε που την πήγα βόλτα φοβάμαι μην έφαγε τίποτα μόλιςμενο γιατί εχει μανία να τρώει χόρτα και καμία φορά δεν την προλάβενω. Δευτέρα πρωί θα τη ξανά πάω για αίμα να χωρίς τις τιμές πάλι .αλλα τόσο ξαφνικά τι μπορεί να είναι

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.795
8.003
αλλα τόσο ξαφνικά τι μπορεί να είναι
Το ξαφνικά είναι σχετικό. Επειδή οι σκύλοι είναι ασύγκριτα πιο ανθεκτικά όντα από ότι εμείς μπορεί να είχε κάτι καιρό πριν χωρίς να εμφανίσει συμπτώματα και να κατέπεσε απότομα τώρα που είναι χειρότερα. Δεν θέλω να σε τρομάζω, και ούτε μπορούμε να ξέρουμε τι έχει, μπορεί να είναι μια παροδική αδιαθεσία και τίποτε άλλο. Καλή ανάρωση και περαστικά σου εύχομαι!

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Έχω καλά νεα!! Βγήκαν οι εξετάσεις δεν έχει κάτι Αλλο καλαζαρ η ερλιχιωση στις δεύτερες εξετάσεις τα λευκα πέσανε Απο 26000 πήγαν 21000 ο Γιατρος λέει οτι είναι μόνο λοιμώξεις περνάει αντιβιωση είναι πολυ πιο Ωηρη περπατάει και έχει αρχίσει να ψιλό τρώει .ελπίζω να γίνει τελείως καλά θα συνεχίσει αντιβιωση για μια εβδομάδα ακόμα και βλέπουμε σας ευχαριστώ όλους καλο βράδυ

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Καλή ανάρρωση ευχομαι! Πάντως πονστάν μη δίνεις αν δε σου πει ο γιατρός,είναι δυνατό και νομίζω δεν κάνει ούτως ή άλλως...

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Φίλοι μου SOS δεν ξέρω τι να κάνω πάλι τα ίδια εκεί που ήταν καλά ξανά άρχισε να είναι κακοδιαθετη και την πήγα αμέσως στο γιατρο της πήρε αίμα και είδε οτι τα λευκα είναι πάλι ανεβασμένος και ο αιματοκριτης 28 τις έδωσε άλλη αντιβιοση συνδυασμό δυο χαπιών και μου είπε λοιμωξη τι να κάνω ;;;;;

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Που να πάω δεν ξέρω μένω νότια να την πάω και για υπέροχο;
Αθήνα φαντάζομαι έτσι?
Παιδιά κάποιος που να μένει προς τα κει,αν ξέρει κανένα γιατρό καλό?
Καλό θα ήταν να έκανες και υπέρηχο,ανάλογα τι θα σου πει ο γιατρός.

View Weim

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2011
101
0
Νέα Σμύρνη
Κοπελιά βολεύει Παλαιο Φάληρο;
Σωτήρης Μπάγιας, 2109851166 για επέιγοντα 6944251450, www.curanimalis.com
Μοσχάτο;
Δημήτρης Φερλέμης, 210 9400130, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ - ANIMAL HOSPITAL
Έχουμε πάει και στους 2, είναι πολύ αξιόλογοι. Ο δεύτερος έχει χειρουργήσει την μικρή μας όταν έφαγε σύρμα, είναι όμως λίγο ακριβός.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μην είναι τίποτα σοβαρό.
Ενημέρωσε μας...

Υ.Γ. Αν θές μπορείς να δώσεις γνωριμία kai stoyw 2. Πές από την Lola το Weimaraner...

Mil

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2011
77
1
Τώρα γύρισα από δυο κτηνίατρος έχει διογκομενη καρδιά διπλάσιο απο το κανονικό θα πάω το βράδυ να τις κάνω ειδικό υπέρηχο ο Γιατρος το βλέπει πολυ σοβαρο

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Τι λες βρε παιδί μου? Ευτυχώς που πήγες και αλλού γιατί απότι κατάλαβα ο πρώτος δεν ήξερε τι του γινόταν!
Εύχομαι να είναι περαστικά!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.302
Μέλη
20.063
Νεότερο μέλος
Emmyg