Αναφορά προβλημάτων (bugs) και κατάθεση αποριών

Status
Κλειδωμένο θέμα

admin

Administrator
Staff member
21 Ιουλίου 2005
2.181
930
Κάποια θέματα είναι θέματα συνήθειας, αλλά και κάποια από αυτά που παρατηρείτε θα προσπαθήσουμε να τα φτιάξουμε.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Κ εγώ στη δουλειά έται μπερδεμένα όπως η Σοφία τα βλέπω, σπίτι έχω mozilla, οπότε δεν νομίζω ότι θα'ψω πρόβλημα.:don:

Μεγειές η μετακόμιση λοιπόν.:)

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Προσθεσα χθες το μεσημερι καποιες φωτογραφιες στο αλμπουμ μου, αλλα σημερα δεν τις βλεπω να υπαρχουν. Επισης ειχα και καποιο σχολιο σε μια απο αυτες αλλα δεν μπορω να το δω στην καινουργια εκδοση του φορουμ. Θα επανελθουν ή χαθηκαν?

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.011
ΑΤΤΙΚΗ
μόλις τώρα μπήκα και είδα την καινούργια μορφή του φόρουμ...με γειά..
θέλω να ρωτήσω το εξής ,σε μερικά θέματα έχω κάποια τεράστια κενά ανάμεσα στα κείμενα όπως στο θέμα της scooby -τίτλοι τέλους- ή και στο παρών..ενω σε άλλα φαίνονται μια χαρά....,που οφείλεται αυτό;

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Μάλιστα, οπότε στη δουλειά θα τα βλέπω μπερδεμένα αν δεν αποφασίσουν να κάνουν αναβάθμιση...
Το απόγευμα θα το τσεκάρω και από το σπίτι να δω πως φαίνεται με το Chrome
Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και γω με τον υπολογιστη του γραφείου μου..και δεν μπορω να κάνω αναβαθμιση μόνη μου..είναι θέμα εταιρίας, δυστυχως...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Βρε παιδια εχετε browser τον Internet Explorer?

Αν ειναι δυνατον!Τετοια τυπικουρα?

Βαλτε Opera να ξενοιαστε!:cool:

kyveli

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2009
452
4
Berlin
Χθες είχε ανοίξει η Σάρα ένα τόπικ "βλαμμένοι στο πάρκο" που (κλασικά) ήταν αστείο και είχαμε ρίξει μπόλικο γέλιο, πέρα από το ότι ενημερωθήκαμε για το αμερικάνικο σύστημα κολλεγίων :p (καθώς και το ότι η λέξη "πειρατής" είναι ελληνική! και είχα και εξήγηση kokoni!)
Πού στο καλό πήγαν οι... βλαμμένοι???!!! Πάνε? τους έφαγε το Μουφ?

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τώρα μου έβγαλε άλλο πρόβλημα...όταν πάω επάνω στο unread posts...δεν μπορω να μπω όλες τις φορες. Τις μισες δεν μου βγάζει το "χεράκι"...
Το έχετε πάθει και σεις???

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Με το chrome δειχνει super! Και τα χρώματα δεν είναι άσχημα. Στη δουλειά θα βγάζουμε τα μάτια μας δυστυχώς, το Mozilla μου κολλάει το pc του γραφείου, οπότε ο explorer είναι μονόδρομος... :(

Status
Κλειδωμένο θέμα