Αναστάτωση στους γείτονες

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Βγες έξω και τρόμαξέ τους ...ρίξε νερό με το λάστιχο που σου λέει και η mareco, δείξε λίγο αγριεμένη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Επειδή δεν το 'πιασες το υπονοούμενο...μην γράφεις κεφαλαία...

Τόσο εύκολα προσβάσιμος τελικά είναι ο κήπος σας; Οποιος σκύλος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει;

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
αχ συγγνωμη , πραγματι δεν το΄πιασα
ναι , ειναι χαμηλη η μαντρα γυρω στο 1,20 σε καποια σημεια 1,50 .Της γειτονισσας που διαμαρτυρηθηκε πριν απο 4 μηνες μπηκαν τα σκυλια του αλλου γειτονα (ειμαστε 8 ανεξαρτητα σπιτια) και της σκοτωσαν τον προηγουμενο γατο.Αποτελεσμα φωναξε τη φιλοζωικη και εδιωξε τα σκυλια.Ο γειτονας ειχε 4 σκυλια 2 μικρα μεσα στο σπιτι(αυτα τα εχει ακομα)και αλλα 2 στον κηπο τα οποια ηταν μεγαλα σαν τη δικια μου και εβγαιναν απο τη μαντρα(αργω γιατι γραφω μονο με το αριστερο)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Δεν μπορείς [για μελλοντική χρήση πλέον εννοώ] να βάλεις κάποιον, να σου ψηλώσει την περίφραξη;
1,50 μέτρο μέχρι κι εγώ το πηδάω :p

Οταν λες...του πήρε η φιλοζωική τα σκυλιά...τι εννοείς; Με ποιόν τρόπο/λόγο; :confused:

Rooby

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
359
0
Ψήλωσε την μάντρα .Δεν γίνεται διαφορετικά .Ακόμα και να την στηρώσεις μπορεί κάποιο να πηδήξει μέσα αναπάσα στιγμή και θα εχεις πάλι προβλήματα με τις γάτες του γείτονα .Αν δεν μπορείς με τούβλα κλπ , χρησιμοποίησε κοτετσόσυρμα με μεταλικά δοκάρια ή πλέξιγκλας ή κάτι τέτοιο .Η καλύτερη λύση είναι να είναι μέσα σπίτι (να έχει εσάς παρέα ) και να την βγάζεις έξω βόλτα για την ανάγκη της και στην αυλή μόνο με επίβλεψη συνεχή .Δεν υπάρχει άλλη λύση .

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
δεν ξερω λεπτομερειες γιατι ελειπα διακοπες .Οταν γυρισα μου ειπαν οτι η γειτονισσα φωναξε και του τα πηραν γιατι δεν υπηρχε αλλη λυση .Οπως ειπα πριν απαγορευεται να κανουμε επεμβασεις στη μαντρα γιατι θα χαλασει η ομοιομορφια.Ειναι ενα συγκροτημα 2,5 στρεμματα , εχει και κοινοχρηστο κηπο με πισινα στην οποια πριν απο 1 χρονο κολυμπησαν το βραδυ 2 αδεσποτα και ολη η περιφραξη ειναι στο 1,5 μετρο υψος .Εχουμε προβλημα αλλα απαγορευονται οι προσθηκες!!!!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δεν μπορείς [για μελλοντική χρήση πλέον εννοώ] να βάλεις κάποιον, να σου ψηλώσει την περίφραξη;
1,50 μέτρο μέχρι κι εγώ το πηδάω :p

Οταν λες...του πήρε η φιλοζωική τα σκυλιά...τι εννοείς; Με ποιόν τρόπο/λόγο; :confused:
Βάσει πολεοδομίας στα συγκροτήματα για να διαταραχτεί η ομοιομορφία πρέπει να είναι από κοινού απόφαση των γειτόνων. Είτε το κάνουν όλοι μαζί παράνομα, είτε το δηλώνουν και πληρώνουν την αντίστοιχη επέκταση αδείας.

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
βεβαια υπαρχει και η αλλη λυση.Το μινι κυπαρισσακια που φτανουν 2 με 2.5 μετρα περιμετρικα.τοτε και τα σκυλακια δεν θα μπορουν τοσο ευκολα να πηδουν μεσα και η πολεοδομια δεν μπορει να πει τιποτα.Το μονο προβλημα ειναι να συμφωνησουν ολοι στο συγκροτημα.

JacksonGSP

Well-Known Member
6 Απριλίου 2011
251
0
Είναι δύσκολο απλά το σκυλί να είναι μέσα στο σπίτι και να βγαίνει στον κήπο γρήγορες βόλτες για τις ανάγκες του? Ακόμα και με λουρί για να αποφευχθούν τα χειρότερα, δεν είναι κακό!

Εγώ θα έλεγα και μετά τη στείρωση να μένει μόνιμα μέσα γιατί απ'οτι φαίνεται ανα πάσα στιγμή μπορεί να πηδήξει από το φράχτη και να την κάνει, άρα είναι ακατάλληλο το μέρος για να ζει εκεί ο σκύλος.

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
ξερετε ειναι πολυ καλη σκυλιτσα.καποιες φορες που ηθελε να κανει την αναγκη της εβγαινε μονη εξω εκενε πιπι στολοφο απεναντι απο το σπιτι και ξαναεμπαινε μεσα .ποτε δεν απομακρυνοταν ουτε αργουσε.τωρα απο χθες την εχω περιορισει στη βεραντα διπλα στο σαλονι για να μας εχει παρεα.οι μαγκες μπηκαν , ειδαν οτι δε γινεται τιποτα,αραξαν για λιγο στην αυλη και μετα εφυγαν.βεβαια ειχαμε επισκεψεις το βραδυ και η νυχτερινη μας βολτα εγινε πολυ δυσκολη γιατι υπηρχε αγελη απ εξω. βγηκε ο γιος μου με το μεγαλο λαστιχο και τους κρατουσε σε καποια αποσταση.μην νομιζετε οτι φοβηθηκαν κ πολυ. η ζουζου μονο ετρεμε που τους ειδε κ ηθελε να ειμαι ακριβως διπλα της για να κανει τη αναγκη της.δεν εφτανε αυτο το πρωι ειδα κακα σε ολο τον κηπο απο αλλα σκυλια βεβαια(ι η ζουζου ηταν στο σπιτι της στη βεραντα)και κομενο το πλαστικο της προχειρης περιφραξης που ειχαμε κανει...........αφηστε τι περναμε!βεβαια η κτηνιατρος μου τα΄χε πει να τη στειρωσω απο 6 μηνων αλλα ειχα ακουσει οτι η καλυτερη στιγμη ειναι ενα μηνα μετα την αδιαθεσια και να τα αποτελεσματα

eyoylo

Active Member
28 Δεκεμβρίου 2010
31
0
Πικερμι Αττικης
ειναι κριμα να την αφησουμε μονη μεσα στο σπιτι και να ειναι κλεισμενη ολη την ωρα,γι΄αυτο την εχουμε και στη βεραντα ωστε να ειναι διπλα μας

κατερινα 10 χρονων (κορη της ευης)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ